Neymar
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ennyire Barca játékos nagyon régen hozott ki a sodromból, mint ő ma. De igazából ez nem csak a mai teljesítménye miatt van, hetek óta bűn rossz. Komolyan mondom, bár itt lenne most Pedro, és le tudnánk rá cserélni 1-2 meccsig. Életemben nem gondoltam volna, hogy ezt valaha kell írnom.
Ilyen képességekkel, ami neki van, árulja már valaki, hogy a jó életbe lehet ennyire rosszul játszani? Nem túlzok, ha ma legalább 20 támadásunk nem akadt el rajta, akkor egy sem. Iszonyat nagy flop, ilyen formahanyatlást tényleg ritkán lát az ember. Nem hogy nem segíti, szabályosan hátráltatta a támadásokat. A gólunk is abból született, hogy hagyta elgurulni a labdát, nem ért bele.
Persze nulla mozgással nem lehet jól játszani. Kiment rá 3 ember, onnantól kezdve csak az volt a kérdés, hogy melyikbe vezeti bele. Borzasztóan lelassult, testben és fejben is, egyszerűen néha mintha nulla játékintelligenciával lenne megáldva. Persze ha sikerül odakerülnie ziccerbe, 100% hogy rossz megoldást választ, és elrontja.
Nagyon remélem, hogy a szezon utolsó pár meccsére változik valami, bár ha ezt csak és kizárólag a testi és mentális fáradtság teszi, akkor kár reménykedni.
És félreértés ne essék, ezt nem fikázásképpen írom, inkább csak értetlenkedek. Tudjuk, hogy mit tud csúcsformában. Ennek most a töredékéért is összetenném a két kezemet.
Ilyen képességekkel, ami neki van, árulja már valaki, hogy a jó életbe lehet ennyire rosszul játszani? Nem túlzok, ha ma legalább 20 támadásunk nem akadt el rajta, akkor egy sem. Iszonyat nagy flop, ilyen formahanyatlást tényleg ritkán lát az ember. Nem hogy nem segíti, szabályosan hátráltatta a támadásokat. A gólunk is abból született, hogy hagyta elgurulni a labdát, nem ért bele.
Persze nulla mozgással nem lehet jól játszani. Kiment rá 3 ember, onnantól kezdve csak az volt a kérdés, hogy melyikbe vezeti bele. Borzasztóan lelassult, testben és fejben is, egyszerűen néha mintha nulla játékintelligenciával lenne megáldva. Persze ha sikerül odakerülnie ziccerbe, 100% hogy rossz megoldást választ, és elrontja.
Nagyon remélem, hogy a szezon utolsó pár meccsére változik valami, bár ha ezt csak és kizárólag a testi és mentális fáradtság teszi, akkor kár reménykedni.
És félreértés ne essék, ezt nem fikázásképpen írom, inkább csak értetlenkedek. Tudjuk, hogy mit tud csúcsformában. Ennek most a töredékéért is összetenném a két kezemet.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- visca el barca
- Presidente del Barça
lesz az még 20 is ne féljpalesz77 írta:Ha egy ilyen tavasz után lesz pofája pattogni a 15 milliós fizetésért

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Nem igaz, hogy nem tudunk hozni egy tökös edzőt, aki MEG MERI mondani nekik,hogy hol a helyük. 90.perc, és még akkor is 1perc mire felhozzuk a labdát.
Hosszabbításban csinálja azokat a .kat ami miatt úgy istenititek itt a fórumon, de legalább fent lesz youtubeon, hogy milyen szépen megtartja 5ember között.
Az első félidőben ha belövi, 5gólos győzelmet arathattunk volna, de neki látványos gól kellett.
Hosszabbításban csinálja azokat a .kat ami miatt úgy istenititek itt a fórumon, de legalább fent lesz youtubeon, hogy milyen szépen megtartja 5ember között.
Az első félidőben ha belövi, 5gólos győzelmet arathattunk volna, de neki látványos gól kellett.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért durva, hogy április közepére eljutottam oda, hogy mikor iniestánál van a labda, azon imádkozom, hogy ne neymarnak passzoljon
asszem mindent elmond a brazil teljesítményéről. akaratgyenge lett, bűn lassú, sztem az elmúlt 5 meccsen egy csele nem volt. annyiból áll a játéka, hogy megkapja, és belevezeti az előtte álló 5 ember valamelyikébe.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Eladnám....szörnyű....helyette két AKARÓ játékost
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ha egy ilyen tavasz után lesz pofája pattogni a 15 milliós fizetésért, és azért, hogy mindkét tornán játszhasson.. A mai meccsen többet tett a vereségért, mint a Valencia támadói, amint hozzá került a labda, meghalt minden támadás. És sajnos ez nem túlzás, eszméletlenül felcseszett ma. Jó lenne elgondolkodnia kicsit, mert amit most tavasszal leművel, azért Fabregas keresztve volt feszítve..
Ezt nem szeretjük dumát nem értem? Miért? Azért, mert már most is fáradt, és nem akarjuk, hogy még az egész nyarat is tétmeccsekkel játssza végig? Azzal biztos nagyon jól megalapozná a formáját a következő szezonra.Kovbal88 írta:Szerintem az EB-t biztos kihagyja, amúgy ti nem szeretitek ők. Pedig nagyon fontos láncszeme a csapatnak. Ronaldinho óta nem volt ilyen erős a bal oldalunk, mint most vele. Ha működik a gépezet, akkor megállíthatatlan a csapat és ehhez ő is kell.Nero. írta:Eldöntötte már, hogy a Copára megy vagy az Olimpiára? Gyanús ez nekem, szerintem megy az alkudozás még mindig. De hát kit érdekel, már most olyan fáradt hogy a Valencia ellen is pihennie kéne.
Szerintem az EB-t biztos kihagyja, amúgy ti nem szeretitek ők. Pedig nagyon fontos láncszeme a csapatnak. Ronaldinho óta nem volt ilyen erős a bal oldalunk, mint most vele. Ha működik a gépezet, akkor megállíthatatlan a csapat és ehhez ő is kell.Nero. írta:Eldöntötte már, hogy a Copára megy vagy az Olimpiára? Gyanús ez nekem, szerintem megy az alkudozás még mindig. De hát kit érdekel, már most olyan fáradt hogy a Valencia ellen is pihennie kéne.
Eldöntötte már, hogy a Copára megy vagy az Olimpiára? Gyanús ez nekem, szerintem megy az alkudozás még mindig. De hát kit érdekel, már most olyan fáradt hogy a Valencia ellen is pihennie kéne.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ebben benne lehet, hogy fáradt, érzi, hogy nem megy neki, azért ilyen nyűgös. Ha rugdossák, az még rá tesz egy lapáttal. Ki kell magát pihennie, és nem lesz gond. Ebből a szempontból jobb lenne, ha a Copára menne, és az Olimpiát hagyná ki.Bob_Marley írta:Nekem az a fura, hogy néha olyan szinten hisztis mintha felváltaná nála a menzeszt a klimax.....Oké hogy tényleg folyamat nyomták neki a tüskéket, de egy védőnek alapból ez is a feladata, hogy érezze a csatár ki az úr a háznál. De néha elég bosszantó, hogy megy felé a labda, hátulról kicsit meglökik ő visszateszi a labdát, de nem azzal van elfoglalva, hogy akkor "rohadj meg fogjál meg" és lemozog szélre vagy beindul, hanem hátrafordul mutogat a védőnek, mutatja a lábát...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem az a fura, hogy néha olyan szinten hisztis mintha felváltaná nála a menzeszt a klimax.....Oké hogy tényleg folyamat nyomták neki a tüskéket, de egy védőnek alapból ez is a feladata, hogy érezze a csatár ki az úr a háznál. De néha elég bosszantó, hogy megy felé a labda, hátulról kicsit meglökik ő visszateszi a labdát, de nem azzal van elfoglalva, hogy akkor "rohadj meg fogjál meg" és lemozog szélre vagy beindul, hanem hátrafordul mutogat a védőnek, mutatja a lábát....Pedig tegnap ő próbálkozott a legtöbbet, de iszonyat gyenge hatékonysággal. Sajnálom hogy így szezon végére szinte már hetek óta nagyon gyenge, mert egy jó kis pörgős Neymarra mindig szükség lenne. Bízok benne csak befog nőni egyszer a feje lágya, mert tényleg sok lenne benne, de sokkal profibbnak kéne szerintem lennie. Fiatal még, úgyhogy nincs veszve semmi.

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Na neki kéne még egy nagy pofon. Tegnap megint az antipatikus énjét húzta elő, a szokásosnál is jobban a pofázásra koncentrált, nem beszélve a rugásáról (nem tudom már hogy Juanfran, vagy Godín volt-e a "szenvedő fél") ami után megint beszállt a vitába és alig lehetett leállítani.
A fromája pedig szintén nem az ideális, próbálkozik ugyan, de egyszerűen nem jönnek neki össze a dolgok. Tavaly ilyenkor akkor is képes volt nagyot húzni, ha a másik kettő formán kívül volt, idén nélkülük sehol sincs. Nagyon remélem, hogy nyáron csak egy tornát vállal, mert jövőre nagy szükség lesz egy kipihent, világklasszis Neymarra, ha már idén nem váltja meg a világot.
A fromája pedig szintén nem az ideális, próbálkozik ugyan, de egyszerűen nem jönnek neki össze a dolgok. Tavaly ilyenkor akkor is képes volt nagyot húzni, ha a másik kettő formán kívül volt, idén nélkülük sehol sincs. Nagyon remélem, hogy nyáron csak egy tornát vállal, mert jövőre nagy szükség lesz egy kipihent, világklasszis Neymarra, ha már idén nem váltja meg a világot.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor öt évet kell kihúznia és így is úgyis összejön a bűvös 45 millió euró, amit be is lehet egyből pengetni. 

Rengeteg szerződést szívárogtattak már ki és sosem volt bennük hiba, nagyon jó forrásokkal rendelkeznek top ügynököktől.Chino írta:
Ez a Footbal Leaks mennyire hiteles, hogy ílyen pontosan tisztában van Neymar szerződésével. Mondjuk a szertáros biztos köphetett.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez a Footbal Leaks mennyire hiteles, hogy ílyen pontosan tisztában van Neymar szerződésével. Mondjuk a szertáros biztos köphetett.Alfa írta:Neymar szerződése
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
elég hülye egy szerződés. az mondjuk fincsi, hogy meccsenként garantáltan kap 100.000 eurót.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Normandia
- Director del Fútbol
Más sincs....LG írta: Semmi olyan! Szépen válasszon, és kész. Na meg először teljesítsen itt, mert mostanában nincs vmi nagy formában.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Semmi olyan! Szépen válasszon, és kész. Na meg először teljesítsen itt, mert mostanában nincs vmi nagy formában.Normandia írta:Én már azt is olvastam, hogy a csoportmeccseket kihagyná és csak az egyenesági kiséses szakaszban játszana a copán, így az olimpia is rendben lenne.
- Normandia
- Director del Fútbol
Én már azt is olvastam, hogy a csoportmeccseket kihagyná és csak az egyenesági kiséses szakaszban játszana a copán, így az olimpia is rendben lenne.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- visca el barca
- Presidente del Barça
tény, h nívósabb, de azért mégis csak egy hazai olimpiáról van szó. mindazonáltal én, mint barcelona szurkoló inkább copa párti vagyok, az jobban jönne... jún 26-án vége, mehet pihizni 1 hónapra és akkor jó is lesz a rajtra

Szerintem ez a Copa most nívósabb lesz, mintha Olimpián venne részt, na nem mintha az Olimpiai labdarúgásnak lenne bármiféle nívója.visca el barca írta:A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona pénteken hivatalos levélben tudatta a brazil szövetséggel (CBF), hogy Neymart a centenáriumi Copa América és a riói olimpia közül csak az egyik tornára hajlandó elengedni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona pénteken hivatalos levélben tudatta a brazil szövetséggel (CBF), hogy Neymart a centenáriumi Copa América és a riói olimpia közül csak az egyik tornára hajlandó elengedni.

- Chino
- Llegenda del Barça
2 év nagyon sok idő. Ki tudja mi lesz a két csapattal, akármi történhet.LG írta:2006 tavaszán Ronaldinhoról sem gondolta volna senki, hogy 2 év múlva elmegy, sőt, olyan szerződésről szóltak a hírek, hogy innen vonult volna vissza.Én valahogy nem olyannak nézem, aki 2 év múlva elmenne egy PSG-be egy Barcából...
Vagy 2011-ben gondoltuk volna, hogy Guardiola a következő szezon végén elhagy minket?
Gyorsan tudnak ám változni a dolgok ebben a sportban.
Én speciel Pep-ről el tudtam képzelni. Valahogy nem az a Wenger típus volt, az is sokatmondó, hogy mindig egy évre hosszabbított.
Ronaldinhoról lehetett gondolni hogy menni fog. Persze azt nem, hogy ilyen rövid idő után. De nála inkább a teljesítmény és hozzáállás volt ami miatt távozott, nem ő akart nagyon lépni. Ha Pep nem erőlteti szerintem maradt volna még 1-2 évet.
Forca Barca!!!!