2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A sérülése nem érdekelte őket. Fizetik a milliós fizuját úgy is, hogy egy ideig nem áll a rendelkezésükre. Magyarul megnyitották a pénztárcájukat, sérülés ellenére is. Mért is ne tették volna? Nekik ő egy nagy fogás. 10 millió meg még nekik is potom összeg.
Eddig úgy olvasgattam innen a fórumról, hogy szinte lehetetlen összehozni olyan dealt, amelyik a köcsönös megegyezésen alapul vagy akár a közös akaraton. Érdekes, hogy van amikor dícséretet kap egy anyagi veszteséggel járó deal, míg más esetben teljesen elképzelhetetlen, sőt nem is érdemes megpróbálni az egyezkedést, mert kizárt a sikeres, azaz kölcsönös akarat megtalálása.
Nem kellett volna fizetnünk a bérét. Eladtuk volna 10 millióért. A PSV el is árulta magát azzal, hogy hónapokig fizetni fogja a bérét, még úgy is, hogy sérült. Hoznak érte áldozatot, kell nekik. Csak hát megint gyengék voltunk, ahogy eddig is.
Bennem felmerült, meg is kaptam, hogy nem tud védekezni. Mert Cancelo ugye nagyon tud. Ezzel a PSV-t is sakkban tartottuk volna. Ha nem fizettek, megtartjuk, Cancelo-ért amúgy sincs kedvünk 30 milliót kicsengetni. Dest is kétlábas, ha lehet, a szélekre kétlábas embereket kell szereznünk, akik sérülések esetén átpakolhatók.
Csend van vele kapcsolatban, első körben ugye az volt, hogy Flick nem számít rá, de ha nem jön össze az 1:1, gondolom újragondolják az egészet.
Érdekes, de eddig 0 emberben merült fel, hogy hosszabbíthattunk volna vele akár. Attól, hogy valaki Xavinál nincs képben, még semmit nem jelent, adtam volna neki ugyanekkora, de akár kisebb fizuval 2+1 évre szerződést, ahol a 25/26 meccsszám függvényében maradhat 2027-ig. Télen visszatér, nem rokkant le 5 évre, Xavi meg kicsit sok játékost leírt és pl Dest is azt mutatta, hogy tud többet annál az ótvar játéknál, amit Xavinál mutatott a "pozíciós játékban".
Valamennyire vitatkoznék ezzel, egy normális csapatnál pont a sokat próbált veterán Alonso-féle arcok vannak a keretben a kispad végén és ugranak be, ha szükség van rájuk - és a bajnoki szezonban MA pontosan ezt a nem túl fontos, de kimondottan hasznos szerepet töltötte be, tehermentesítve a hátvédsort úgy, hogy nem követett el _akkora_ hibákat. Az már más kérdés, hogy a csapatnak minden centen spórolnia kellett és egy sérülékeny, nem bevethető bekk ebbe a költségvetésbe egyszerűen nem fér bele. Ezen a ponton meg kell tőle válni, az egyértelmű.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 17:11:14Na, pont ezt akartam írni soadroli által is lehozott, a hivatalos oldalon megjelent hír, ami közben meg is jelent, hogy tuti, hogy ez csak annyit jelentett, hogy lejárt a szerződésük, és amúgy mindkét Joaoért megyünk, Canceloért alighanem nagyobb elánnal. El sem tudtam volna képzelni ezt a pálfordulást. MA nyilván, igazából ő sosem volt lényegi játékosunk, alighanem a legérthetetlenebb igazolás volt az elmúlt 2 évből, mert Romeu legalább lyukra próbáltuk meg hozni, logikus volt, még ha a személye nem is. Alonsonál meg még csak ez sem volt igaz, ez volt az az igazolás, ahol az égvilágon semmi nem stimmelt, még elméleti szinten sem.
Teljesen racionálisan viselkedett mindkét klub.
Lehet, hogy rossz híreket (nem) olvasok, de hol írnak arról, hogy Cancelo és Felix sem marad?davi10 írta: ↑2024.06.30. 14:47:04Kicsit sok lenne mindegyik távozóról a saját topicjában írni, úgyhogy inkább ide.
Felix engem nem győzött meg, 30 misinél többet nem is adtam volna érte, de nem sajnálom, hogy megy.
Alonso teljesen haszontalan volt, nem fogok könnycseppet ejteni érte.
Cancelo azért más tészta, neki volt egy gyengébb periódusa a szezon végén, sajnos pont a PSG meg a Real ellen, de az egész éves teljesítményét elnézve bőven lett volna még itt helye.
Utóbbi 2 elküldése azért is érdekes, mert Balde mostanában többet sérült, mint egészséges, és így most cseréje sincs. Valle meg J.Araujo nagy kérdőjel, nem lennék meglepve, ha egyikük se maradna meg. Faye ha minden igaz tud a baloson játszani, de ugye neki sincs még egy perce se a felnőttek között, a spanyol 1 azért nem spanyol 3 vagy horvát 2.
A balosra meg akkor gondolom zaklatjuk az Atletic-et Nico-ért, meg ott van az a angol srác a Hull City-ből. Fati-val én nem számolok, Raphinha meg FT meg nem érzik magukat kényelmesen a baloldalt.
Alapból szűk volt a keret, és több hír van a távozókról, mint az esetleges érkezőkről, mostmár azért jöhetne is valaki![]()
Az a durva, hogy pont pár napja viccelődtünk ezen, hogy Máltai Szeretetszolgálat vagyunk, és néhány napra rá megint jelentkeztünk egy szeretetcsomaggal.Peter írta: ↑2024.06.30. 14:19:22Máltai Szeretetszolgálat "értékesítéskor" és Róbert bácsi "vásárláskor".
Egyébként le a kalappal az amerikai srác és a psv előtt, mert simán megtehették volna, hogy a pozíciós játék elméleti anyagát a továbbiakban is nálunk sajátítsa el a maga számára kedvező "ösztöndíjért" cserébe.
Öntudatosságból és határozottságból kíváló példák álltak és állnak ma is rendelkezésre az öltözőből.
Talán az is nekünk kedvezhetett, hogy Dest nem ragaszkodott annyira magához a város Barcelonához, mint a társai.
Máltai Szeretetszolgálat "értékesítéskor" és Róbert bácsi "vásárláskor".
Kell nekik, mint egy falat kenyér, már tavaszra is. Ezen a ponton le is buktatták magukat, itt lehetett volna és kellett volna megfogni őket.
Ha Destért bekasszíroztuk volna a szerzőzés szerint járó 10 milliót, akkor elvileg már csak 12 millió hiányozna. Fatit vagy valakit el kéne még adni, és elvileg meglennénk. Már ha a Liga nem hazudott, mert ez is lehetséges.
Ferran Correas (Sport) szerint 20% körüli a következő eladásból való részesedés.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 10:06:34Hát ha ekkora a fizu, akkor nem is téma, sajnos a sérülést tekintve kötelező üzletet kötöttünk, kb inkább a PSV-t nem értem így, miért nem hagyta itt lábadozni Destet. Én feleekkorát találtam, 4 misi körül.
Főleg, hogy ennyien vagyunk/leszünk a jobboldali védő posztra. Koundé, (Cancelo), Fort, Araujo, utóbbira elvileg számít Flick. Még így is túl sok, nemhogy a hollanddal. Fort szerintem meghatározó játékosunk lesz mindkét oldalon, percarányosan.
Amúgy nem tudom, erről volt-e már szó, Estanis Pedrola is elkelt nyáron, a Samp aktiválta a 3 milliós opciót. Nem sok, de szerintem korrekt összeg, 3/0 lett a statja egy Serie B-ben (bár a szezon nagy részét sérülten töltötte). Összességében korrektül hoz a konyhára eddig a Masia.
Fayéval kíváncsi vagyok mi lesz, mert botrány volt azokon a meccseken, amit láttam, kb a mezőny legrosszabb játékosa. Ha viszont ő nem hajlandó már B-ben játszani (pedig onnan is lefelé lógott a végén), a mi csapatunkba szinte biztos, hogy kevés. Ha nem érkezik 5 milliósnál nagyobb ajánlat érte, nem tudom, mit fogunk csinálni, mert nekünk nem ér jelenleg annyit. A potenciálja miatt én kölcsönadnám, aztán jövőre ha bizonyít egy kis-középcsapatban, maradhat vagy mehet nagyobb összegért, ha nem, 5 misiért szerintem akkor is el lehet adni.
Én kifejezetten örülök, hogy távozik. Nagyon kevés volt ő ide. Védekezése katasztrófális volt, a kapu előtt még egy jó passza, lövése sem volt. Remélem a következő Eric Garcia lesz, akiről ilyen hír érkezik, talán már pénzért. Lenglet dettó.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.30. 09:50:56Valamilyen szinten sajnálom, hogy Dest távozik, mert tökéletes csere lett volna a két szélre.
Még egész társadalmak is kerülhetnek szindrómák alá, nemhogy egy néhány főből álló vezetőség. Az ilyen ügyletek pedig már jóval azelőtt is szegélyezték az utunkat, mielőtt ilyen átigazolási slamasztikába kerültünk. Ez nálunk egyszerűen a céges "kultúra" része. Teljesen függetlenül a helyzetünktől. Sőt, a helyzetünk inkább azt diktálta volna, hogy kaparjunk azért a 10 millióért, hogy valahogy összehozzuk azt a 40 milliós plusz bevételt, ami ahhoz kell, hogy átigazolások tekintetében sávot ugorjunk.
Egyáltalán nem biztos, hogy jövőre náluk folytatná, így meg megszerezték. Simán mondhattuk volna azt, hogy ha nem fizettek 10 milliót, hosszabbítunk vele. Szélsők terén amúgy sem állunk jól, ráadásul kétlábas, nagy érték. Ha nem fizettek, marad. Ti meg elveszítitek az alapembereteket.
A nyilatkozatnak aztán tuti semmihez nincs köze, nyilván nem emiatt dönt valahogy egy vezetőség, sok ember összessége.gránit írta: ↑2024.06.30. 00:17:53Meggyőződésem, hogy igen. Annyi ilyen ügyünk volt már, hogy ez már (sport)pszichológiai eset. Bőven ismer a pszichológia-tudomány olyan szindrómákat, amikor valaki beleéli magát egy rossz helyzetbe, és tulajdonképpen "megszereti" (pontosabban nem megszereti, hanem valamilyen okból kifolyólag megmagyarázza magának, hogy ez így helyes, nem lehet másképp). A Stockholm-szindróma talán a legismertebb.
Nagyon sok hozzászólás alátámasztja ezt. A sportvezetők meg miért viselkednének másképp? Ők is emberek, mint a szurkolók. És mint látjuk, nem szakemberek.
Nyilatkozott valamit a PSV vezetősége. Na bumm. Nyilván azt fogják mondani, hogy nem fizetnének. A részükről ez a helyes nyitás. Ennek a blöffnek a másik fél még be is ugorhat. Főleg, ha egy olyan palimadárral van dolga, aki már ezer ilyen blöffnek beugrott. És megint beugrott.
Nyilván ezt nyilatkozta a PSV. Miért, mit vártunk, mi mást fognak mondani? Persze, hogy ezt mondták, ez az alkudozás része. Amiben mi rendre nevetségesnek bizonyulunk, és nem is vesznek már minket komolyan. Hogyne fizettek volna 10 milliót egy alapemberükért, aki erősítés volt nekik, és futottak is egy nagyon erős szezont.
Meggyőződésem, hogy igen. Annyi ilyen ügyünk volt már, hogy ez már (sport)pszichológiai eset. Bőven ismer a pszichológia-tudomány olyan szindrómákat, amikor valaki beleéli magát egy rossz helyzetbe, és tulajdonképpen "megszereti" (pontosabban nem megszereti, hanem valamilyen okból kifolyólag megmagyarázza magának, hogy ez így helyes, nem lehet másképp). A Stockholm-szindróma talán a legismertebb.