Én most ezt nem érzem. Ilyen csapatban valszeg sohasem fog játszani. Lehet ő a kiskakas, csak azt kell megnézni milyen szemétdombon. Nem mondom, hogy innen megy nyugdíjba, de hogy most menne azt nem hiszem. Még 3-4 évet itt lesz, most így érzem.Bob_Marley írta:Biztos, hogy a nagyobb fizetésért megy a hajcihő, de a pénznek megbecsülési értéke is van. És szerintem ez inkább a félő, s emiatt lehet egy PSG vagy más csapat nagyobb motiváló tényező, mert míg Messi itt van, addig ő az első. Oké hogy itt nagy haverság van, meg anyám kínja de benne lehet hogy ő akar lenne a kis kakas a szemétdombon. És pénzben meg első akar lenni, de azt meg mi nem bírjuk hogy folyton valaki ráakar emelni hogy megelőzze a másikat akár Messi akár Neymar vagy Suarez. Ez feltételezés, de ez is benne lehet ha pl elakar menni. Egy PSG-ben ő lehetne az egyedüli uralkodó.
Neymar
- Normandia
- Director del Fútbol
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Biztos, hogy a nagyobb fizetésért megy a hajcihő, de a pénznek megbecsülési értéke is van. És szerintem ez inkább a félő, s emiatt lehet egy PSG vagy más csapat nagyobb motiváló tényező, mert míg Messi itt van, addig ő az első. Oké hogy itt nagy haverság van, meg anyám kínja de benne lehet hogy ő akar lenne a kis kakas a szemétdombon. És pénzben meg első akar lenni, de azt meg mi nem bírjuk hogy folyton valaki ráakar emelni hogy megelőzze a másikat akár Messi akár Neymar vagy Suarez. Ez feltételezés, de ez is benne lehet ha pl elakar menni. Egy PSG-ben ő lehetne az egyedüli uralkodó.

- visca el barca
- Presidente del Barça
annak tükrében meg főleg, hogy a 45 milla, amit kicsengettettek vele, azért elég komoly pénz. nagyjából ennyi fizetést vett fel amióta itt van nálunk. éhen halni nyilván nem fog, bár thiago silva is a pengeélen táncoltLG írta:A pénznek nagy hatalma van, még ezen a szinten is.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ott volt pl. Thiago Silva, ő is a PSG-t választotta több pénzért. A pénznek nagy hatalma van, még ezen a szinten is.MessiNeymarSuarez írta:
Húde iszonyú nagy álma lehet amúgy minden labdarúgónak a PSG-ben játszani és feladni egy pláne mostani Barcelonát értük...![]()
Ha nem is megy el, ahogy írtak alattam ez arra mindenképpen jó, hogy több pénzt zsaroljon ki a klubtól. Neki nem is biztos, hogy ez annyira célja lenne, de ott az apuka...

Szerintem így akar még több lóvét kisajtolni a Barcából most, a szerződéshosszabbítás előtt...palesz77 írta:Wagner (agent Neymar): "PSG interest? He feels good at Barça, the best club in the world, but playing at PSG is also a dream for everyone. We'll see in 2018 when his contract expires. Until then, buyout fee is 193M, think PSG can afford that. Lucas is pressuring him to join. He's telling him the whole time: 'Come to Paris, we'll be the bomb!' " [l'equipe]
Kezdodik..2 evet josolok meg neki ezen kivul nalunk, aztan megy penzt kaszalni a PSG-be. Amugy ki ez az urge? Nem az apja az ugynoke? Vagy van masik is neki?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezzel szemben Piqué azt nyilatkozta hogy biztos benne hogy se Stegen, se Neymar nem lép mostanság, remélem igazuk van
Amúgy Neymar apja hihetetlen pénzhajkurásznak tűnik, jó lenne ha nem befolyásolná Neymart.
Am sztem egész csak arra megy ki hogy hosszabbítsanak persze jobb fizetéssel.
Húde iszonyú nagy álma lehet amúgy minden labdarúgónak a PSG-ben játszani és feladni egy pláne mostani Barcelonát értük...

Amúgy Neymar apja hihetetlen pénzhajkurásznak tűnik, jó lenne ha nem befolyásolná Neymart.
Am sztem egész csak arra megy ki hogy hosszabbítsanak persze jobb fizetéssel.
Húde iszonyú nagy álma lehet amúgy minden labdarúgónak a PSG-ben játszani és feladni egy pláne mostani Barcelonát értük...

Én úgy tudom ez a Riberio az ügynöke.
Ez a szöveg meg szerintem csak egy kis kör lefuttatása a sajtóban, hogy nagyobb gázsit harcoljon ki ügyfelének, a most esedékes hosszabbítási tárgyalásokon.
Tiszta Vörösbaranyai!
Ez a szöveg meg szerintem csak egy kis kör lefuttatása a sajtóban, hogy nagyobb gázsit harcoljon ki ügyfelének, a most esedékes hosszabbítási tárgyalásokon.
Tiszta Vörösbaranyai!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Wagner (agent Neymar): "PSG interest? He feels good at Barça, the best club in the world, but playing at PSG is also a dream for everyone. We'll see in 2018 when his contract expires. Until then, buyout fee is 193M, think PSG can afford that. Lucas is pressuring him to join. He's telling him the whole time: 'Come to Paris, we'll be the bomb!' " [l'equipe]
Kezdodik..
2 evet josolok meg neki ezen kivul nalunk, aztan megy penzt kaszalni a PSG-be. Amugy ki ez az urge? Nem az apja az ugynoke? Vagy van masik is neki?
Kezdodik..

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egész 2016os éve ilyen gyatra, belevezeti az emberbe 1v1-be. Azért az hogy egy Pepet nem tudott megverni egyszer sem,az elég nagy kritika rá nézve.
Nem tudom mikor kattan át, de lassan jó lenne ha elkezdene tudásához mérten játszani.
Nem tudom mikor kattan át, de lassan jó lenne ha elkezdene tudásához mérten játszani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem ő volt talán a legnagyobb csalódás, én azt hittem hogy ő lesz az egyik kulcsemberünk. Pihenhetett, ősszel is ment neki (igaz akkor nem Carvajallal szemben), sárgásak voltak a védők, területek megvoltak. Kár érte, de bízok nála is a jobb folytatásban. Ennél egyértelműen többet tud, tegnap se előre se hátra nem volt haszna.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is a feje lágya benövést (úristen de magyartalanra sikerült ez....)szoktam kérni. Amikor azzal foglalkozik hogy csinálja, menjen előre, védekezzen a kutya nem szól hozzá. Százszor átbeszéltük már, hatékonyság. Ma is legalább visszafogott volt a Soldado esetnél. Ez kell, nem röhögcsélni, hanem mondani hogy sok a duma öreg focizzunk inkább. Senki nem a világmegváltást kéri tőle, hanem hogy maximális fegyelemmel, alázattal, hatékonyan a csapat érdekeit mindig szem előtt tartva, hatékonyan játsszon. És ezt tudja is mert bizonyította is, ezt kell állandósítani, s nem bohóckodni meg társai.
off: olyan mint Westbrook
Van good Neymar meg bad Neymar is egyszerre.
off: olyan mint Westbrook

Van good Neymar meg bad Neymar is egyszerre.

Nem volt egy maradandó Barca meccs, de jól játszott ma. Szép volt a 11-s, fineszes volt, nagyon tetszett. Szépek voltak a lövőcselek is, kár hogy az a megtolás nem lett gól. Nem szájalt, nem szövegelt, tette a dolgát, példás meccs volt ez, örülök hogy megcáfolt minket. Senki nem vár tőle se többet, se kevesebbet. Ha mindig így játszana, én a közelében sem lettem volna ennek a topicnak, maximum ha dicsérni kell. Így kell ezt! (Apádat meg küldd el a búsba, mert csak téged húz le.)
Viszont az, hogy néhány ember vak buzgalommal imádkozik hozzá vagy egyszerűen nincs annyi intelligenciája, hogy rendesen elolvassa és megfejtse azokat kommenteket, amiket a többiekkel írtunk, azzal nem tudok mit kezdeni. Több időt a témára nem fogok rászánni, mert az enyém is véges. Lehet pattogni a sok ellenforradalmárnak is, meg lehülyézni minket direkten, indirekten, de nem lesztek ti sem kevésbé röhejesek, mint amiknek beállítotok minket. Case closed.
Viszont az, hogy néhány ember vak buzgalommal imádkozik hozzá vagy egyszerűen nincs annyi intelligenciája, hogy rendesen elolvassa és megfejtse azokat kommenteket, amiket a többiekkel írtunk, azzal nem tudok mit kezdeni. Több időt a témára nem fogok rászánni, mert az enyém is véges. Lehet pattogni a sok ellenforradalmárnak is, meg lehülyézni minket direkten, indirekten, de nem lesztek ti sem kevésbé röhejesek, mint amiknek beállítotok minket. Case closed.
Football, bloody hell. /SAF/
Jól játszik, csaaaaaaaaaaakkkkk neki valahogy, nem jönnek úgy a gólok, ahogy kellene. De hajt rendesen szóval nem lehet rá panasz... de a befejezés nála nem elég hatékony. Sokszor ideje is lenne és mégse használja ki jól.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A büntit és jól összehozta és neki is futott és be is lőtte, na végre. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
ha mindig belövi, felőlem a kukijával is "rúghatja"...senkialfonz40 írta:Olvassa a fórumot bazeg!!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Olvassa a fórumot bazeg!!! 

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- geridoss
- Director del Fútbol
Istenem... be merte lőni a büntetőt. Az arcátlan gazember, be kéne zárni a börtönbe!!!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- csababarca
Szerintem ő már megváltozni ennél jobban nem fog...max majd 30 felett. De így is rengeteget változott, viselkedésben is (pályán), érdemes megnézni mit csinált a brazil bajnokságban, miket engedett meg magának.
De ő ilyen típus, persze én is örülnék ha nem lenne ilyen, de ezzel mind tisztában voltunk mikor idejött. És mondom,ahhoz képest azért változott sokat.
Abszolút megértem egyébként, hogy ez valakinek nem tetszik,és el is fogadom, de én tényleg úgy vagyok vele,hogy amíg eredményes, és ez hasznára van a csapatnak a pályán, addig nem morgok. Ha ez eltolódik majd, és több lesz a majomkodás,mint a foci, akkor azt már én is szóvá teszem.
De ő ilyen típus, persze én is örülnék ha nem lenne ilyen, de ezzel mind tisztában voltunk mikor idejött. És mondom,ahhoz képest azért változott sokat.
Abszolút megértem egyébként, hogy ez valakinek nem tetszik,és el is fogadom, de én tényleg úgy vagyok vele,hogy amíg eredményes, és ez hasznára van a csapatnak a pályán, addig nem morgok. Ha ez eltolódik majd, és több lesz a majomkodás,mint a foci, akkor azt már én is szóvá teszem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem az adócsalásra gondolok, azt más kalap alá helyezem, hanem a pályán való viselkedésről. Talán furán hangzik, de az első magánügy, a másodikban kell példát mutatnia.csababarca írta:Így is milliók (többszáz?) példaképe,többségében éretlen kölyköké.recrea írta:24 évesen, a világ egyik legjobb focistájaként milliók példaképének kellene lennie, nem egy éretlen kölyöknek...szerintem.
Ők nem ez alapján ítélik meg, mivel el sem jut ehhez a "réteghez" a hír.
Ettől még úgy van, ahogy írod az első mondatban, de komolyságot, eleganciát elvárnék tőle, ami a tehetségével együtt a többiek fölé emelné. Nem lehet arra fogni, h brazil...R10, Kaka, Ronaldo, Romário, bennük megvolt. Az, h Neymart nem tisztelik a pályán, az nem véletlen, szerintem ezen kellene dolgoznia. Lévén, h egyben a Barcelona arca is.
Igen, de látszik is, hogy a többségében Ronaldo-fan kiskölykök lerúgni való, nagyképű palacsinták, a Messi-fanok azért visszafogottabbak, sokkal normálisabbak, egyszerűbbek. De nem csak a gyerekek, hanem a tizensok- és huszonéves emberkék is. Ezt saját tapasztalatból mondom.csababarca írta:Így is milliók (többszáz?) példaképe,többségében éretlen kölyköké.
Innentől gondolkozzunk el, hogy milyen példálózással illessék is Neymart? Arc nagyon rendben, minden ego a helyén, sunyi pénzmutyizó a semmire, mert halmokban áll az arany a széfben, mint a Harry Potterben, vagy normálisabb srác, szerethető viselkedéssel, rendes, megsüvegelendő technikával? Míg nálunk játszik, a mi mezünket hordja, addig nem csak róla van szó, hanem a teljes klub megítéléséről.
És bár igen, végül is ki nem szrja le, hogy ki és mit gondol, mert akárki rossz szót szól, akkor amúgy is a kedves édesanyját, megtehetjük hogy így gondolkozzunk, azért mégse kéredzkedjünk fel az Inter-Chelsea-Real dobogójára.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2016.03.20. 14:52:11-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
én azt is vágom hogy Leo is - csalt adót -, Masch is - csalt adót - , mindenki csalt adót nálunk, a többi csapat játékosai meg igazi szentek soha semmit nem csináltak, mégis sorra nyerjük a meccseket, és a kupákat.... és itt azon megy a vita, hogy Neymar hogy alázza meg az ellenfelet, meg hogy rúgja a tiziket, az ilyen adó bisz baszok, nem rám tartoznak, és nem is érdekel, amíg a pályán az van aminek lennie kell.... az meg hogy nagyképű, meg flegma, meg sunyivisca el barca írta:azt ugye vágod a nagy megmondásod közepette, hogy pont most csalt el 15.000.000 eurónyi adót és asz egész beszélgetés onnan indult?Waleba10 írta:.....

Sergi 94:38 Roberto
- csababarca
Így is milliók (többszáz?) példaképe,többségében éretlen kölyköké.recrea írta:24 évesen, a világ egyik legjobb focistájaként milliók példaképének kellene lennie, nem egy éretlen kölyöknek...szerintem.
24 évesen, a világ egyik legjobb focistájaként milliók példaképének kellene lennie, nem egy éretlen kölyöknek...szerintem.