Azért itt álljunk meg egy szóra. Maradva a capology-nál, Ferran nem keres többet mint Carvajal, sőt, minimálisan kevesebbet keres, ha jól látom.El Sie7e írta: ↑2024.08.09. 15:59:29Simán lepörgeti a pénzért. Most nézem, hogy ő is meg Ferran is többet keres mint Carvajal. Nem gyenge. Nálunk is voltak ilyen pénznyelők. Az se semmi, hogy Lewa meg De Jong többet keres mint Mbappé. De Gündogan is majdnem annyit keres mint Vini. De Jongnak, hogy lett ekkora a fizetése? Az Ajaxban nagyon penge volt sajnáltam is, hogy ide igazolt, de a Barcelonában valahogy sose teljesedett ki.
A de Jong Mbappé hasonlatnál is álljunk meg picit, egyrészt már sokszor volt szó róla, hogy a halasztások miatt keres annyit de Jong amennyit (na meg Bartomeunak köszönhetően), anélkül szerintem picivel Alaba fizetési szintje alatt lenne, ami mondjuk még mindig nagyon magas, de ez van. Mbappé esetében meg könnyű azt mondani, hogy kevesebbet keres, de azért ő ha nagyot nem tévedek most húzott be egy kb 100 milliós aláírási bónuszt, úgy, hogy még nem játszott egy percet sem gyakorlatilag. Az hány évi fizetés lenne? Meg ki tudja még, hogy milyen egyéb rejtett költségek vannak amiről nem is tudunk.
Nagyon szépen cseng, hogy a Real Madrid ingyen szerezte meg a világ egyik legjobb játékosát, de mindenki tudja, hogy ez nem így van. Ettől persze, simán lehet jó üzlet, nem ezt állítom.
Reguilón felmerülése pedig remélem csak az unalom szüleménye. Csak néhányszor láttam játszani, de azok alapján nem szeretném, ha barcelonai mezben nőne ez a szám. Gyakorlatilag egy csapatba se kellett (talán a Sevilla kivételével), sehol nem alkotott maradandót.