Előfordulhat, bár addig azért még van pár nap....mondjuk ahogy a tegnapi meccsen szenvedett Pep esélyes hogy kedden nem tud leülni a kispadra!messideco írta:Gyógyulást, Pep!
Az Arsenal ellen Tito fog vezényelni?

Előfordulhat, bár addig azért még van pár nap....mondjuk ahogy a tegnapi meccsen szenvedett Pep esélyes hogy kedden nem tud leülni a kispadra!messideco írta:Gyógyulást, Pep!
Eurobarca.hu írta:Guardiola akkor hagyhatja majd el a kórházat, ha javul az állapota, tehát a tréner távollétének ideje nagyban függ attól, hogyan reagál Pep a kapott kezelésekre.
messideco írta:Gyógyulást, Pep!
Én azt olvastam hogy ma vitték be részletesebb kivizsgálásra, nem ez a lényeg. A nap folyamán majd a klub kiad egy hivatalos közleményt.Bob_Marley írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Tegnap is látszódott szenved a Míster, mielőbbi felépülést neki, de mindent elmond mekkora szíve van, hogy összeszorított fogakkal is a csapat mellett volt tegnap!
szerk: a cikk lényege kórházba szállították tegnap!
Hogy csinálhatnánk, mikor minden meccsen ott van Pep mellett és állandóan diskurálnak? Nem lesz homlokegyenest más taktika azért, mert nem Pep lesz a vezetőedző...Messithebest írta:Jobbulást Pepnek! Remélem Vilanova miatt nem fogunk másképp csinálni dolgokat.....
Szerintem meg Guardiola eléggé megbízik Villanovában ahhoz, hogy hagyja dolgozni. Megbeszélik előre a dolgokat, de meccs közben nem fog beleszólni.LM10 írta:Remélem amúgy, hogy nem fog meglátszódni Pepe hiánya, szerintem állandó telokapcsolat majd meglesz.
Ámenlui1698 írta:Szerintem nem. Tavaly Valencia ellen még jó is volt, hogy ő volt ott. Félidőben behozta Titi-t ami elég jó húzásnak bizonyult. Bízok az öregben.Messithebest írta:Jobbulást Pepnek! Remélem Vilanova miatt nem fogunk másképp csinálni dolgokat.....
Szerintem nem. Tavaly Valencia ellen még jó is volt, hogy ő volt ott. Félidőben behozta Titi-t ami elég jó húzásnak bizonyult. Bízok az öregben.Messithebest írta:Jobbulást Pepnek! Remélem Vilanova miatt nem fogunk másképp csinálni dolgokat.....
Bocsi, csak közben msnezek és mindenhol áll a fejem. Javítva mindenFecooo írta:jah nem láttam a kishírt, bocsi
(off: "főoldalt"? így még nem hallottam...)