2023.01.29. 21:51:31
Én úgy fogom fel, hogy most úgyis csak 1 jó és egy zseniális meccse volt egymás után (de már aranylasztit osztogatnánk neki), hasonló már régen is volt, lehet, hogy most vagy 10 meccsig megint egy átlagos szintet hozott volna, akkor meg nem akkora érvágás. Lewy visszatérésével a két megmaradt szélsőnkben is óriási javulást várok, Fatitól azért, mert visszakerül a saját helyére, Raphinhának meg megint lesz kit tömnie a lasztikkal, amiben a legjobb, Fatit a minap is komolyan megtalálta gólhelyzetben, de a kapussal szemben nem tudta levenni szegény. Ansunak nem való az a nagy fizikai stressz középen, egy labdát nem tud úgy lekezelni, annyira rettegett. Persze ez a brazilra is igaz, ha odakeveredik. De mindketten eléggé kezdtek formába lendülni, mire beütött ez az eltiltásos kavarodás, és ezzel mindenkinek összecserélődött a helye, szerepe.
A lényeg, hogy Lewy visszatérésével szerintem mindketten nagyot ugranak majd előre, nem azt fogjuk látni, tőlük, amit az elmúlt két meccsen, és ha nem is minden találkozót, de a többségét meg fogják oldani. Ferrán nem hinném, hogy javulni fog, ő pont most lett volna jó Lewy kimaradása alatt, de hát birkózhatnékja és haraphatnékja támadt, van ilyen.
Nyilván nagyon fog hiányozni Dembélé, főleg a mostani formájában, és főleg, hogy még Depay is ment, ergo 4 támadónk maradt darabszámra is, de én próbálok így hozzáállni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
bence0330 2023.01.29. 22:32:18-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy