Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is látom, a tavalyi meg az idei kiesésért nem nagyon lehet őt hibáztatni.Az elsőn tényleg nagyon felsült, a másodikon mi egyértelműen jobb formában voltunk, sérülések nélkül.. Ehhez képest nagyon jól helytálltak szerintem, Münchenben főleg. Az Atma ellen meg aztán nem rajta múlt a dolog, kihagyott 11-es a visszavágón, 35 kapuralövés.. Amit tudott megtett ez ellen az Atma ellen, csak amíg Griezmann a kiugratásnál átvette a labdát, és kapuig ment vele, addig Lewa mellényúlt kiugratáskor.. Ilyeneken múlt ez a meccs, de bőven nem szerepelt le szerintem.
fiatalokkal kapcsolatban simán benne van, hogy tévedek, tényleg nem tudom, hogy az utóbbi időben mennyit fejlődtek a beleölt pénz hatására ezen a téren, csak abból indultam ki, hogy hány saját nevelés játszik náluk évek óta.palesz77 írta:Ezt viszont nem tudom mennyire igaz. Iheanacho is az akadémiájukról jött, aztán 19 évesen lőtt majdnem 15 gólt az első szezonjában, javarészt csereként.. Denist is tőlük nyúltuk le, lehet vannak ott normális játékosok. De ezt csak tippelem, szóval lehet neked van igazad..Zozzy 5 írta: senkihez nem tud nyúlni a fiatalok között![]()
Az elsőn tényleg nagyon felsült, a másodikon mi egyértelműen jobb formában voltunk, sérülések nélkül.. Ehhez képest nagyon jól helytálltak szerintem, Münchenben főleg. Az Atma ellen meg aztán nem rajta múlt a dolog, kihagyott 11-es a visszavágón, 35 kapuralövés.. Amit tudott megtett ez ellen az Atma ellen, csak amíg Griezmann a kiugratásnál átvette a labdát, és kapuig ment vele, addig Lewa mellényúlt kiugratáskor.. Ilyeneken múlt ez a meccs, de bőven nem szerepelt le szerintem.Zozzy 5 írta:a három németországi évét értékelve pedig le lehet vonni azt a következtetést lassan, hogy nagy dolgokat nem hozott össze. az önmagában nem valami kecsegtető, hogy mindhárom BL elődöntőjén felsült...
Konkrétan nem tudok a City akadémiájáról mondani használható játékost úgyhogy lehet nincs is viszont az tény, hogy a City baromi sokat költött az utóbbi időben az utánpótlásra. Felhúztak egy nagyon komoly edzőközpontot és kiváló szakembereket is szerződtettek. Ettől függetlenül még lehet , hogy egy tehetséges, City szintű játékos sincs, de Pepet ismerve úgyis fog találni ott vkitpalesz77 írta:Ezt viszont nem tudom mennyire igaz. Iheanacho is az akadémiájukról jött, aztán 19 évesen lőtt majdnem 15 gólt az első szezonjában, javarészt csereként.. Denist is tőlük nyúltuk le, lehet vannak ott normális játékosok. De ezt csak tippelem, szóval lehet neked van igazad..Zozzy 5 írta: senkihez nem tud nyúlni a fiatalok között![]()
Zozzy 5 írta:lehet nagyon mellétrafálok ezzel, de most nem érzem úgy, hogy ez már jövőre annyira tükörsima lesz neki.
Ezekkel egyetértek, kegyetlen az a City komolyabb ellenfél ellen, nem lesz ez olyan könnyű menet, még az új igazolásokkal sem..Feast4 írta:Nyilván lesznek változások már jövőre is de szerintem lesz egy jó másfél év mire a Pep felé gépezet itt elindul.
Ezt viszont nem tudom mennyire igaz. Iheanacho is az akadémiájukról jött, aztán 19 évesen lőtt majdnem 15 gólt az első szezonjában, javarészt csereként.. Denist is tőlük nyúltuk le, lehet vannak ott normális játékosok. De ezt csak tippelem, szóval lehet neked van igazad..Zozzy 5 írta: senkihez nem tud nyúlni a fiatalok között
Az elsőn tényleg nagyon felsült, a másodikon mi egyértelműen jobb formában voltunk, sérülések nélkül.. Ehhez képest nagyon jól helytálltak szerintem, Münchenben főleg. Az Atma ellen meg aztán nem rajta múlt a dolog, kihagyott 11-es a visszavágón, 35 kapuralövés.. Amit tudott megtett ez ellen az Atma ellen, csak amíg Griezmann a kiugratásnál átvette a labdát, és kapuig ment vele, addig Lewa mellényúlt kiugratáskor.. Ilyeneken múlt ez a meccs, de bőven nem szerepelt le szerintem.Zozzy 5 írta:a három németországi évét értékelve pedig le lehet vonni azt a következtetést lassan, hogy nagy dolgokat nem hozott össze. az önmagában nem valami kecsegtető, hogy mindhárom BL elődöntőjén felsült...
TripleH írta:Mindenesetre jövőre (ha indulnak a BL-ben) szerintem ég és föld lesz az idei csapat és annak a képe.
Mondjuk a biankó csekket megkapta, de az tény hogy rengeteg munka vár rá.palesz77 írta:És akkor most mondja valaki, hogy Pep megint a könnyű utat választotta..
TripleH írta:Igazából van 4-5 ember akire tud építeni, Agüero-Silva-KdB meg még talán Sterling és Kompany lesz mit csinálnia az tuti, Hartot azért nem vettem ide, mert ha már most azok a hírek mennek, hogy kapust is akar venni, akkor felesleges is vele számolni kb.
Én azon vagyok ledermedve, hogy egy ilyen értékű keret hogy lehet ennyire gyenge.Elképzelés és kreativitás nélküli.A védelem csupa lyuk a labdajaratás döcög a pontosság is megkérdőjelezhető sokszor azt láttam leginkább a meccs meg a kabda zavarta őket.LG írta:Pellegrinire sokan azt mondják, milyen nagy taktikus, pedig a City játéka olyan benyomást kelt nekem, hogy fel vannak küldve a legnagyobb nevek, aztán az a stratégia, hogy csináljanak amit tudnak. Amikor Agüerojék jó napot fognak ki, akkor leverik a PL-ben az ellenfelüket, amikor nem, akkor egy angol középcsapat is csúnyán el tudja őket kalapálni.Feast4 írta:Tegnap elnézve a Man Cityt Pepnek igen csak lesz ott munkája.Egy ilyen drága ennyire ötlettelen fantáziátlan keret amiben a játékosok fele az ő játékához kuka lesz fuuz.Szerintem két év és már a játékosok 70%-at kivágta.
Pellegrinire sokan azt mondják, milyen nagy taktikus, pedig a City játéka olyan benyomást kelt nekem, hogy fel vannak küldve a legnagyobb nevek, aztán az a stratégia, hogy csináljanak amit tudnak. Amikor Agüerojék jó napot fognak ki, akkor leverik a PL-ben az ellenfelüket, amikor nem, akkor egy angol középcsapat is csúnyán el tudja őket kalapálni.Feast4 írta:Tegnap elnézve a Man Cityt Pepnek igen csak lesz ott munkája.Egy ilyen drága ennyire ötlettelen fantáziátlan keret amiben a játékosok fele az ő játékához kuka lesz fuuz.Szerintem két év és már a játékosok 70%-at kivágta.
Én nem hiszem, hogy nem menne el, Pep rengeteget köszönhet neki, ahogy az egész klub is. De Cruyff alatt lett játékos, s edzőként is az ő hitvallását vitte tovább és kikérte az "öreg" véleményét. Nagyon közel álltak ők egymáshoz, biztos vagyok hogy ott lesz ő is ahogy sokan mások is.Samper írta:Részt kell vennie Cruyff temetésén.
Oké, tisztáztuk, vettem. Én csak azt vártam volna ellenvéleményként, hogy, amit csinál az nem színpadias, mert a taktika ezt követeli meg, vagy ilyen a kapcsolata játékosokkal, vagy az Allianznak olyan rossz az akusztikája, hogy hiába kiabál. Semmi bajom a mutogatós, ordibálós edzőkkel, csak nem értem a túlhevült gesztikulációkat a lehető legérdektelenebb szituációkban, illetve a túljátszásokat (vagy nekem annak tűnő). Csak szemléltetés kedvéért, jelzett a bírónak egy Juve görcsnél vagy valami időhúzás jellegű szitunál, az óráját kopogtatva, hogy számolja bele a hosszabbításba. Szerintem már a hosszabbítás ment, mire abbahagyta. Ez nyilván egy ártatlan szituáció, de túl lehet tolni, és nyilván akkor előfordul komolyabb helyzetekben is. Nos, teljesen igazad van, hogy kinek mi tűnik őszintének, kinek mi a sok, kategorikusan nem kijelenthető.csababarca írta:Szerintem megfogalmaztam az ellenvéleményt.
10szer leírtam,hogy nem a véleményed zavar legfőképp, mindenki azt gondol amit akar.
Csak nem értem minek ezt beírni. Ez nem rád vonatkozik csak, időről időre felröppen egy két embertől egyes topikokban ez.
De ezt leírtam pü-ben is, a vita meg nem azért nem tud kialakulni (bár szerintem ez az volt így is), mert Te nem hagyod,ezt egy szóval nem írtam.
A többi példát sem azért hoztam fel,mert Te írtad. Hanem mert láttam már Pep fikázót,aki aztán jókat derül pl Klopp parádéin, meg hogy hogy fanatizál. Ez kettős mérce szerintem. De ez nem rád vonatkozott, most téged idéztelek, mert Te voltál a soros aki beírta.
Valóban nem mérhető, bár azt gondolom az vitathatatlan, hogy akkoriban jóval több cikk szólt arról, hogy a Barca jogtalan segítséget kapott, illetve, hogy színházi előadás egy-egy mérkőzés. Még ha kattintásvadász szennylapok is hozzák le ezeket, azért valamit visszaad a közhangulatból.csababarca írta:Mindegy nincs ebben ennyi, az is szubjektív,hogy mikor utálták jobban a barcát. Nincs erre mérés, a Chelsea elleni meccs volt ilyen megbotránkoztatóbb, azóta is ez az adu sokak kezében. De akik akkor hőbörögtek nagy számban most is mondják a magukét, főleg a sok kapott 11es tudatában. De mivel erre nincs mérőeszköz,hogy mikor vagyunk szimpatikusabbak mikor nem, így ez "csak" esetleg személyes benyomások által lehet következtetést levonni.
Ne érts félre, nem szemrehányás volt, csak tisztázni akartam magam, hogy nem kerültem magammal ellentmondásba ezzel, mert engem az sem zavar, ha valaki halvérű, az sem, ha idegbeteg (egy szintig). Én színpadiasnak és túljátszottnak látom, amit művel, ez nem tetszik.Bob_Marley írta:@jelwaz igazad van, szerintem ilyet te nem írtál
Rendkívül figyelemre méltó, amikor fel nem fedezett, vagy még fel nem fedezett, Johan Cruyff kaliberű szaktekintélyek, saját tévedhetetlenségükben fürödve, ilyen filléres beszólásokat eresztenek meg, miközben saját szellemi képességét (vagy inkább képtelenségét) demonstrálja, mikor kijelenti, hogy valaki, aki egy adott csapatnak szurkol, az nem ítélheti meg helyesen egy másik csapat edzőjét. Nem keresek vissza, de gondolom te soha nem vetted a szádra más csapat egyetlen tagját sem. Mellesleg igazán nincs közöd ahhoz, hogy a két kedvenc csapatom egymás elleni meccsén melyiknek szurkolok inkább. Ha pedig olyan nagyfiú vagy, hogy ezt a tahó stílust megengeded magadnak, akkor legyél annyira is, hogy nekem címzed a mondandódat.Nero. írta:Persze, mondjuk egy ilyen jelwaz véleménye nem sokat ér aki a májusi kupadöntőn a Bilbaonak szurkolt meg hasonló elmebajok...
Amúgy az utolsó éve koránt sem volt annyira gáz. A két szuperkupát, a klub VBt és a CdRt is simán hoztuk, a Chelsea ellen meg úgy estünk ki hogy a Chelsea 180 perc alatt 4 helyzetből lőtt 3 gólt nekünk meg volt 5 kapufánk, 8 100%os ziccer stb. A bajnokság az télen elment, de így is 4/3al zártunk vele bajnokságok tekintetében.
Sírva búcsúztattuk anno...
Persze, mondjuk egy ilyen jelwaz véleménye nem sokat ér aki a májusi kupadöntőn a Bilbaonak szurkolt meg hasonló elmebajok...pezZy írta: No offense, de itt sokan szerintem átlépnek egy határt vele szemben..
Több topikban is írtad, de Morata 0-1nél lőtte azt az érdekes hozzápattanó, átemelős gólt.Feast4 írta:
Juventus fajokkal néztem a meccset.Ők mondták hogy kényszerű cserék mert nincs 100%-os állapotban sem Khedira sem Morata.Amúgy igazából Pep saját magát hozta hülye helyzetbe.Ribery jatszatasa szerintem a világ ökörsége volt.Thiago pedig szerintem hasznosabb lett volna ez ellen a védelem ellen.Mert az hogy egyik oldalról a másikra iveljük a labdát aztán betesszük Leva fejére nagyon nem működött.Kicsi gyors emberekkel rövid passzolnak többre ment volna.Ezt tetézte Alaba elképesztő bizonytalansága és az hogy tiszta idegbeteg volt az egész csapata.Jól látszott ez amikor Douglas Costát Ribery lökte el a szögletnél vagy amikor Vidal összeugrott a volt csapattársauvak.Az a Koman gyerek változtatta meg a játék képet.Jobb oldalt stabilizálódott a játék de Costát ezután sem tette a helyére.Meg úgye mák bolt hogy a harmadik gólt lesnek látta a partjelző.Igazából az első gól után kezdtek el jól játszani.Addig meddő nyomas volt az egész.
Kb.Sokan elfelejtik mit rakott össze mit épített fel.Az hogy a Bayernnél nem úgy sültek a dolgok az nem csak az ő sara.A BL.-hez pedig kell egy köteg mázli is.Egy elszúrt meccs egy blokk és mehetsz a levesbe.A tegnapi meccs is mutatja a sírból jöttek vissza.Capon írta:Azta![]()
![]()
![]()
Ez kb. olyan beszélgetés mint amikor a túlértékelt Messi volt eladólistán pár embernél.
Juventus fajokkal néztem a meccset.Ők mondták hogy kényszerű cserék mert nincs 100%-os állapotban sem Khedira sem Morata.Amúgy igazából Pep saját magát hozta hülye helyzetbe.Ribery jatszatasa szerintem a világ ökörsége volt.Thiago pedig szerintem hasznosabb lett volna ez ellen a védelem ellen.Mert az hogy egyik oldalról a másikra iveljük a labdát aztán betesszük Leva fejére nagyon nem működött.Kicsi gyors emberekkel rövid passzolnak többre ment volna.Ezt tetézte Alaba elképesztő bizonytalansága és az hogy tiszta idegbeteg volt az egész csapata.Jól látszott ez amikor Douglas Costát Ribery lökte el a szögletnél vagy amikor Vidal összeugrott a volt csapattársauvak.Az a Koman gyerek változtatta meg a játék képet.Jobb oldalt stabilizálódott a játék de Costát ezután sem tette a helyére.Meg úgye mák bolt hogy a harmadik gólt lesnek látta a partjelző.Igazából az első gól után kezdtek el jól játszani.Addig meddő nyomas volt az egész.ZolTano írta:Azért a sokat szídott Pep a második félidőre összekapta rendesen a brigádot, cseréi aranyat ( továbbjutást) értek. Allegri viszont cseréivel bukta a meccset. Ennek ellenére az az érzése az embernek, hogy Allegri sokkal jobban el va ismerve ( itt most nem erről a fórumról beszélek).
Szerintem megérdemelten jutott tovább összeségében a Bayern és Pepnek is jár a dícséret, hogy egy morálisan halott csapatból egy küzdő oroszlánt csinált a 2. félidőre!