Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És végül nyerünk az eladásából 4 milliót. Óriási biznisz.Tobias88 írta:Milannak továbbadjuk 16-18ért + esetleges bónuszok és kész iskristop írta:deulofeu hivatalos.
hajra meg minden, de nincsenek tul nagy remenyeim vele kapcsolatban
Milannak továbbadjuk 16-18ért + esetleges bónuszok és kész iskristop írta:deulofeu hivatalos.
hajra meg minden, de nincsenek tul nagy remenyeim vele kapcsolatban
ez eddig max az újságírók koncepció, nem a vezetésé. limát cáfolták, lemart egy kamublog hozta le a l'equipre hivatkozva, ahol nincs is ilyen cikk.Subinho írta:Nem értem mi történik, mit akar a vezetés? Kik ezek nevek: Lima, meg Lemar, 40 millióért, Gomest nem adjuk 35-ért, Arda meg csak 25, amikor eddig többről volt szó.... Nem értem én ezt! Mi a koncepció?
Ettől miért lenne nagy a mellény? Ő focizni akar,kimenni a VB-re is akár, és tudja, hogy itt nem fog játszani szinte semmit. Szimplán reálisan látja a dolgokat, ettől miért nagyképű?Nero. írta:Az kemeny hogy Deulofeu elutasít minket, ezek szerint a mellény nem lett kisebb.
azért az msn mögé láthatóan senki nem akar idejönni padozni. alcacert is csak azért tudtuk idehozni, mert kap heti 32.000.000 Ft-ot.... ha csak a felét ajánlottuk volna, biztos h nem jön.Nero. írta:Az kemeny hogy Deulofeu elutasít minket, ezek szerint a mellény nem lett kisebb.
engem nagyon nem érdekel mennyit játszik, de 1000000x inkább ő mint a nagypofájú gyerek. 40-et bőven megér (bár ennyiért nem fogják odaadni), tud mindkét oldalon játszani, gyors, techinkás, jó játékos. semmivel nem gyengébb mint az agyonajnározott bernardo silva.palesz77 írta:Szegény Csabi, pont most írta, hogy elnézegetné az Arsenalban.Mondjuk a helyében tuti nem jönnék ide, ennyi percet játszani..
Nyugodtan mehet. A góljaival hozott egy kis extrát, de ezt leszámítva ő is nagy mellényúlás, szenvedés nézni a nyugdíjas tempóját. Pocakos képek, újságíró verés szintén remek dolgok.S.Agüero írta:Sajtóhír: Arda Turan távozóban! A Barcelona és az Arsenal állítólag szinte mindenben megegyezett a török középpályás átigazolásával kapcsolatban, a kiváltási árról azonban még nem esett szó. Amennyiben Arda távozik, előreláthatóan 25 millió eurót kaphat érte a klub. [haberturk]
Igen, ez szép és jó, amit írsz, nem is tartom én speciel magam okosabbnak edzőnél, elnöknél, senkinél. De engedd meg, hogy a kilométerekről ( igen, még fotelmanagerek által is) kiszúrható, ordító nagy hibás döntéseket megemlítsük, mert van jópár az elmúlt évekből.hajnesz írta:Stalkyard írta:
Hát nem tudom, szerintem csak a munkáját végzi és a legjobbat akarja a klienseinek, nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a vezetőséghez. Aki az ügyfelei közül nagyon maradni szeretne, az úgysem fog elmenni, még akkor sem, ha lenne rá oka. Lásd Aleñá esetét.hajnesz írta:Puyol be van rágva a vezetőségre, és ezért "politizál", és viszi magával a fiatalokat, ez az ő dolga, bár nagyot esett a szememben, ezt meg kell mondanom...