Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Merthogy? Az említett játékosok posztján remek teljesítmény szokott nyújtani.FCB_gábor írta:nekem ez valahogy nem jön kibarca99 írta:Ronaldinho + Deco + Guardiola = Andrés Iniesta
Hát szerintem ez nagy marhaság.. már bocsánat.. Nem vagyunk MI elfogultak, Xavi és Iniesta iránt... inkább azok iránt akik a fórumozók nagy kedvencei ( én pl Ronaldinho iránt, lm19: Lionel iránt stbstb) kevesen vannak azok akiknek a Xavi Iniesta kettős áll a szívéhez LEGközelebb.., persze mindanyiunkhoz közel állnak, de közel sem annyira mint a 'sztárok'... ezért tudunk elfogulatlanul bexélni róluk általában... és szerintem Xavi, Iniesta játéka jobb mint Deco-é,... de Te persze amúgy is Deco fanatikus vagy...LG írta:Hát sztem akkor sem olyan Xavimint Deco vagy IniestaCsak elfogultak vagytok vele mert katalán + régota itt van, meg olyan szimpatikus gyerek stb.
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Engem sosem érdekelt, hogy ki katalán, ki brazil, ki holland. Csak egy dolog izgatott: mit csinál a pályán, hogyan játszik, hasznos tagja-e a csapatnak. Xavi megkerülhetetlenségét, már-már pótolhatatlanságát akkor éreznénk meg, ha nem lenne. Allűröktől, nagyképűségtől mentes zongoracipelő, a zseniális passzok adója. Az ember azt mondaná, hogy szürke, igen szürke - eminenciás. A középpálya - szerintem - legfontosabb szereplője. Örüljünk, hogy van, és még lesz 6-8 évig. Meg lehet nézni a statisztikát: passzainak 85-90%-a pontos, saját emberhez megy - Deco messze van ettől a mutatótól.LG írta:Hát sztem akkor sem olyan Xavimint Deco vagy IniestaCsak elfogultak vagytok vele mert katalán + régota itt van, meg olyan szimpatikus gyerek stb.
Xavi zseniális! De azért megmutattuk,nem is akárhogyan,h nélküle is csodás dolgokra képes a csapat,amikor kidőlt fél évreÁdám02 írta:Higyjétek el hiába nem játszik látványosan Xavi nagyon fontos kulcs a csapatban!És nem is baj,hogy nem tűnik ki a csapatból így nem nagyon lehet észrevenni a kisebb-nagyobb hullámvölgyeit,de tényleg sokat tesz hozzá és nélküle,azért más lenne...!
xtem is ő olyan szürke eminenciás!!! bár ha Toure játszik xtem félelmetesen magabiztos és hatékony a középpályás védekezésünk !!!Benga írta:Xavi is rettentően hasznos csak nem olyan látványos amit csinál. Ez a dolga. Én lehet eccerre is játszatnám őket. . . alkalomadtán
Én egyértelűen Xavit, amilyen formában van Iniesta és Deco is, számomra nem kérdés, hogy kinek kéne a padon ülnie...noname írta:Valszeg leggyakrabban Iniestát, de csak úgy h bejön szünetekbe, mert ő az aki csereként fel tudja pörgetni a játékot, de ettől még egyáltalán nem rosszabb mint Deco vagy Xavi, csak csereként egyszerűen hasznosab mint ők.OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?
Valszeg leggyakrabban Iniestát, de csak úgy h bejön szünetekbe, mert ő az aki csereként fel tudja pörgetni a játékot, de ettől még egyáltalán nem rosszabb mint Deco vagy Xavi, csak csereként egyszerűen hasznosab mint ők.OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?
Na látod ez jó kérdés amikor mindegyik ilyen jó formában van....Talán Deco lenne nálam aki padozna,de én is váltogatnám őket!OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?
Váltogatnám őket!!!hol az eggyik hol a másik hol a haramdik kimaradna és perxe meccseken csereként mindig beszálna az épp kimaradó...OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?