Andrés Iniesta
- senzu
- Entrenador del Barça
köv meccsen megpróbálnám ezt a csapatot:
-----Henry-----Gio/Bojan-----
---Iniesta---Xavi---Messi-----
-----------Guddy--------------
Abidal--Milito--Puyol--Thuram
-----------Valdez---------------
Ronaldinho-t cserének hoznám be a 2. félidőre, lehet akkor rá tudna pörögni, tudja h csak 45 perc van hátra és akkor nem spórolna az erejével.
-----Henry-----Gio/Bojan-----
---Iniesta---Xavi---Messi-----
-----------Guddy--------------
Abidal--Milito--Puyol--Thuram
-----------Valdez---------------
Ronaldinho-t cserének hoznám be a 2. félidőre, lehet akkor rá tudna pörögni, tudja h csak 45 perc van hátra és akkor nem spórolna az erejével.
Hát igen, a vkpt szükséghelyzetben megoldotta, de igy a tudást nem tudja igazán kamatoztatni. Sztem amugy a támadoként játxik legjobban.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szntem Ini-nek mindenképp középpályán kell maradnia,Xavival egyetemben,mert nagyon igazat mondott Hajdú B.,nem Ronnie,nem Messi,nem Titi adja meg a ritmust,hanem Ők,Decoval kiegészülve,vagy Toureval....ők a leginkább felelősek a játék sebességéért....tegnap negatív értelemben nem lógtak ki,mivel a passzok pontossága megvolt,de semmi extra mellette nem.....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Merthogy? Az említett játékosok posztján remek teljesítmény szokott nyújtani.FCB_gábor írta:nekem ez valahogy nem jön kibarca99 írta:Ronaldinho + Deco + Guardiola = Andrés Iniesta
Ronaldinho + Deco + Guardiola = Andrés Iniesta
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ezt én már egy-két fórumban leírtam, ráadásul Henry is itt van már, mint potenciális pontrúgó, ráadásul Giovanit még nem tudjuk, hogy lő ballal, Messit meg már tudjuk néhány megmozdulásáról, hogy ehhez is remekül ért. Talán lehetne változtatni ezen Rijkaardnak.
Xavi szerintem megkérdőjelezhetetlen.
Persze, aki bele akar kötni az úgy is beleköt, de magam is azok közé tartozom, aki nagyon szívesen nézik és értékelik a játékban Xavi, Iniesta, Touré tipusú játékosokat.
Xavi úgyanolyan szerény a játékában, mint az életben. Nem feltűnösködik, csendben teszi a dolgát, de ha megszámolnánk, ki adta a legtöbb baba labdát, aszem nyerne. Persze hogy mások is adnak baba labdákat, ezen a szinten ez alap, de Xavi már annyit adott, hogy fel se kapja rá senki a fejét.
Igen ő ősi barcelonai és ha megüti a csapatbakerülési szintet, akkor vannak "előjogai". Ez igy természetes.
És nem biztos, h Dinho-nak kéne minden szabadot rúgni. Amint látom Xavi és Deco egy grammal nem rosszabb. Sőt.
Persze, aki bele akar kötni az úgy is beleköt, de magam is azok közé tartozom, aki nagyon szívesen nézik és értékelik a játékban Xavi, Iniesta, Touré tipusú játékosokat.
Xavi úgyanolyan szerény a játékában, mint az életben. Nem feltűnösködik, csendben teszi a dolgát, de ha megszámolnánk, ki adta a legtöbb baba labdát, aszem nyerne. Persze hogy mások is adnak baba labdákat, ezen a szinten ez alap, de Xavi már annyit adott, hogy fel se kapja rá senki a fejét.
Igen ő ősi barcelonai és ha megüti a csapatbakerülési szintet, akkor vannak "előjogai". Ez igy természetes.
És nem biztos, h Dinho-nak kéne minden szabadot rúgni. Amint látom Xavi és Deco egy grammal nem rosszabb. Sőt.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A legutóbbi meccsen nem volt vkp, akkor Xavi is próbált labdát szerezni, de simán lepattant az ellenfélről, persze ez csak egy momentum volt, de pl. Toruét nem tudná senki sem elnyomni. Iniesta viszont világklasszis volt!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát igen... Xavi-tol majdnem olyan nehéz elvenni a labdát mint Messitöl
Vagy talán még nehezebb....
Hmm.. most hogy belegondolok.. nehezebb

Vagy talán még nehezebb....
Hmm.. most hogy belegondolok.. nehezebb

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hát szerintem ez nagy marhaság.. már bocsánat.. Nem vagyunk MI elfogultak, Xavi és Iniesta iránt... inkább azok iránt akik a fórumozók nagy kedvencei ( én pl Ronaldinho iránt, lm19: Lionel iránt stbstb) kevesen vannak azok akiknek a Xavi Iniesta kettős áll a szívéhez LEGközelebb.., persze mindanyiunkhoz közel állnak, de közel sem annyira mint a 'sztárok'... ezért tudunk elfogulatlanul bexélni róluk általában... és szerintem Xavi, Iniesta játéka jobb mint Deco-é,... de Te persze amúgy is Deco fanatikus vagy...LG írta:Hát sztem akkor sem olyan Xavimint Deco vagy IniestaCsak elfogultak vagytok vele mert katalán + régota itt van, meg olyan szimpatikus gyerek stb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Engem sosem érdekelt, hogy ki katalán, ki brazil, ki holland. Csak egy dolog izgatott: mit csinál a pályán, hogyan játszik, hasznos tagja-e a csapatnak. Xavi megkerülhetetlenségét, már-már pótolhatatlanságát akkor éreznénk meg, ha nem lenne. Allűröktől, nagyképűségtől mentes zongoracipelő, a zseniális passzok adója. Az ember azt mondaná, hogy szürke, igen szürke - eminenciás. A középpálya - szerintem - legfontosabb szereplője. Örüljünk, hogy van, és még lesz 6-8 évig. Meg lehet nézni a statisztikát: passzainak 85-90%-a pontos, saját emberhez megy - Deco messze van ettől a mutatótól.LG írta:Hát sztem akkor sem olyan Xavimint Deco vagy IniestaCsak elfogultak vagytok vele mert katalán + régota itt van, meg olyan szimpatikus gyerek stb.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Xavi zseniális! De azért megmutattuk,nem is akárhogyan,h nélküle is csodás dolgokra képes a csapat,amikor kidőlt fél évreÁdám02 írta:Higyjétek el hiába nem játszik látványosan Xavi nagyon fontos kulcs a csapatban!És nem is baj,hogy nem tűnik ki a csapatból így nem nagyon lehet észrevenni a kisebb-nagyobb hullámvölgyeit,de tényleg sokat tesz hozzá és nélküle,azért más lenne...!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hát sztem akkor sem olyan Xavimint Deco vagy Iniesta
Csak elfogultak vagytok vele mert katalán + régota itt van, meg olyan szimpatikus gyerek stb.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Most olvasom, hogy új szerződést ajánlottak neki! Remélem gyors tárgyalás lesz, és sokáig itt marad!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Higyjétek el hiába nem játszik látványosan Xavi nagyon fontos kulcs a csapatban!És nem is baj,hogy nem tűnik ki a csapatból így nem nagyon lehet észrevenni a kisebb-nagyobb hullámvölgyeit,de tényleg sokat tesz hozzá és nélküle,azért más lenne...!
xtem is ő olyan szürke eminenciás!!! bár ha Toure játszik xtem félelmetesen magabiztos és hatékony a középpályás védekezésünk !!!Benga írta:Xavi is rettentően hasznos csak nem olyan látványos amit csinál. Ez a dolga. Én lehet eccerre is játszatnám őket. . . alkalomadtán
Xavi is rettentően hasznos csak nem olyan látványos amit csinál. Ez a dolga. Én lehet eccerre is játszatnám őket. . . alkalomadtán
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én egyértelűen Xavit, amilyen formában van Iniesta és Deco is, számomra nem kérdés, hogy kinek kéne a padon ülnie...noname írta:Valszeg leggyakrabban Iniestát, de csak úgy h bejön szünetekbe, mert ő az aki csereként fel tudja pörgetni a játékot, de ettől még egyáltalán nem rosszabb mint Deco vagy Xavi, csak csereként egyszerűen hasznosab mint ők.OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- noname
- Llegenda del Barça
Valszeg leggyakrabban Iniestát, de csak úgy h bejön szünetekbe, mert ő az aki csereként fel tudja pörgetni a játékot, de ettől még egyáltalán nem rosszabb mint Deco vagy Xavi, csak csereként egyszerűen hasznosab mint ők.OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Na látod ez jó kérdés amikor mindegyik ilyen jó formában van....Talán Deco lenne nálam aki padozna,de én is váltogatnám őket!OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?
Váltogatnám őket!!!hol az eggyik hol a másik hol a haramdik kimaradna és perxe meccseken csereként mindig beszálna az épp kimaradó...OvaMind írta:Tényleg kiváncsi vagyok mindenki véleményére a kérdésben mivel elég nehéz: Kit hagynátok ki a 3 agilis kp közül (Xavi, Deco ,Iniesta)?