senki nem írta h nem jön, be csak nekem már egy picit túl sok. "régen" amikor nem volt ekkora "sztár", sokkal szolidabban tolta.Normandia írta:Nos vannak egy pár ezren, akiknek ezek a "flegma, célnélküli alázásai" bejönnek.
Neymar
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

https://twitter.com/NeymarStats/status/ ... 1461665793" target="_blankNormandia írta:Ő ezért is cselez, vagy aláz.
Igen ezt már nevezhetjük alázásnak..de nekem azért ez is tetszik

Barcelona have now scored 105 goals in 39 matches this season, an average of 2.61 goals per game #fcblive [via fcb]

vilag legjobbja
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy van e erre stat, de tuti, hogy őt faragják a legjobban és ő van legtöbbször a füvön. Nyilván néha elege van belőle és beszólogat, de még egyszer sem láttam, hogy durván törlesztett volna. Ő ezért is cselez, vagy aláz. Ezzel törleszti a sérelmeit.hajnesz írta:Most direkt nem a cseleket vettem elő, hanem az ellenfélhez való viszonyulását. Neki mindig,minden meccsen van kivel vitatkoznia, provolálja a védőjét, aztán mikor megrúgják,neki áll feljebbRonaldinho anno bőven csinált durvább dolgokat is, őt valahogy mégis mindenki imádta, mert a meccsen a játékra figyelt, és nem a pofázásra.
Egyébként ezeket a köröket már lefutottuk egy párszor, ezért sem értem, hogy minek felhozni minden meccs után. Szórakoztat, csak a VIP kamerás felvételeket kell megnézni, ami kommentátor nélküli és a közönség reakcióit mutatja meg. Nos vannak egy pár ezren, akiknek ezek a "flegma, célnélküli alázásai" bejönnek. Ő ilyen és biztos vagyok abban, hogy nem fog sokat változni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Most direkt nem a cseleket vettem elő, hanem az ellenfélhez való viszonyulását. Neki mindig,minden meccsen van kivel vitatkoznia, provolálja a védőjét, aztán mikor megrúgják,neki áll feljebb
Ronaldinho anno bőven csinált durvább dolgokat is, őt valahogy mégis mindenki imádta, mert a meccsen a játékra figyelt, és nem a pofázásra.

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem Neymar védelmében, de a tegnapi nap volt igazán kirívó, ahol meg is tehette és a látványos cseleinek is a 80%-a "hasznos" volt. Azért pedig nehogy már elő kelljen venni és ő legyen a hibás mert bebőröz valakit. És a neccesebb mérközéseken sokkal inkább leredukálódik ez, ott tényleg 2-3 van van egész meccsen. De fel lehetne hozni Suarezt is, aki szintén folyamatosan sarkazgatott, meg próbálta színezgetni, az összeesésekről annyit, hogy ebben sokat fejlődött, az uruguayi ebben például köröket ver rá.visca el barca írta: itt meg csak Bob kedvéért jegyzem meg, hogy mindenben egyet értek. oké, h faragják, de suarezhez hasonlóan borzalmasan sokat fetreng és akármennyire is fáj leírni, néha tényleg úgy érzem, hogy direkt alázza az ellenfelet (a sokszor tök felesleges cseleivel). épp azt beszéltük a szomszéddal vmelyik nap, hogy ha átmenne a realhoz és tényleg minden csak róla szólna, még inkább ilyen lenne. jó persze brazil, meg benne van a vérében, de egy kicsit már túlzásnak tartom h minden labdaérintése vmi trükközés. bőven elég lenne meccsenként 2-3 iszonyatosan látványos megoldás, de nála vhogy kényszeres, hogy egy tök egyszerű vissza passzt is bebőrözve, sarokkal, hat zidane cselt bemutatva fültővel csináljon meg. múltkor láthattuk vmelyik meccsen elengedett a gyengébb lábával egy óriási löketet (gól is lett belőle) én az ilyet inkább díjazom, mint azt, hogy beleviszi 6 védőbe és sarokkal passzolgat.
még1x, nem az a baj, hogy trükközget (én nem az 1-0-s brusztolos foci miatt szerettem meg a barcát), hanem az, hogy egy picit talán kezdi túlzásba vinni
És ha mondjuk nem belsővel, hanem sarokkal vesz le egy labdát az miért gond? Anno Ronaldinho is akkor etette hasonló trükkökkel az ellenfelet, amikor tudta. Senkinek nem a góljai, assistjai vagy szabadrúgásai maradtak meg. Inkább örülök, hogy a mai elgépiesedett fociban van legalább egy ember aki színezi és tudja is a játékot.
A tegnapi meccsen több volt, ez természetes. Negyed óra alatt szinte a továbbjutás is eldőlt. De kérdem én az nem legalább olyan megalázó az ellenfélnek (ha már ezt hoztátok fel) hogy a kapu előtt még össze-vissza gurigáznak Messiék, mikor kb. 3X elrúghatnák. Ráadásul itt szoktak legtöbbször szerelni.
Amúgy meg Barragan egész meccs alatt lökdöste meg beszólogatott, szóval vica-versa ment. Nem tudni ki kezdte, de pont ezért ne verjük már Neymarra. Amúgy meg Messi is tud elég méregzsák lenni és menni az ellenfélnek.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, persze h nem jobb, de 11-est akkor sem lehet így rúgni. soha, senki nem csinálta, nem véletlenül, semmi értelme. ha fociztál már valaha (biztos) azért érzed a különbséget egy nekifutásos bünti meg egy ilyen flegmázás között. egy játékosnak mikor odaáll annak kell a fejében lennie, hogy tökmind1, hogy 1-2-3-4 vagy 5-0 van, be kell lőni és nem azon, hogy most hú hogy lőjem, hogy mindenki el legyen ájulva. én majd még egy rabonásat várok tőle, amiben remélem hasra esik és végleg elfelejti ezt a bohóckodástjelwaz írta:Tán ha nekifut rendesen és félméterrel fölé rúgja jobb?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Én ebbe annyira nem akarok belefolyni, de ezt a tizenegyesezést nem értem. Ha fél centivel beljebb megy és gól, akkor meg az ájuldozás menne. Lehet jönni azzal, hogy a belőtt büntető a jó büntető, de én ezzel nem tudok egyetérteni, sarkítottnak érzem. Tán ha nekifut rendesen és félméterrel fölé rúgja jobb? Erre is lehet azt mondani, hogy ugyanúgy nem lett volna gól belőle, de szerintem meg az csak pech kérdése, hogy a kapufa belsejéről kifelé vagy befelé pattan. Ezért nem is érzem megalapozottnak azt a véleményt, hogy ne rúghatná így a büntetőt, legalábbis ez alapján a 11-es alapján nem.
Ne vedd magadra, nem neked szánom, hanem általánosságban, mert úgy tűnik lesz hangulat Neymar miatt. Ezt teljesen osztom, csak hiányolom a konzekvenciát. Mert Guardiola neve aranyba van foglalva, miközben... (edzői ténykedésére értem).hajnesz írta:Tegnap is játszott egy jót, le a kalappal előtte.![]()
Viszont nekem sosem lesz a kedvencem a csapatból, a teljesítmény nem minden, ha emberileg 0 vagy.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igazából amíg ilyen ütemben fossa magából a gólokat meg assisztokat én igyekszem szemet hunyni ezek felett, még ha nehéz isBob_Marley írta:Egyszerű a képlet, flegma. Én régóta írom, hogy ha letisztultabb lenne a játéka akkor pl faragni se faragnák annyira és akkor pofázni se kéne.
A tizije meg vicc, s hihetetlen, hogy nincs egy emberünk se aki normálisan tudná rúgni a büntetőt. Messi is néha totyorog meg gurítgat, Neymar meg...hagyjuk.

Attól függ mennyire pumpolták meg apucit Szép szamok röpködhettek.Nem hiszem hogy valaha többé dolgozni kellett.visca el barca írta:
egy luxusprostinak nem fér bele, hogy 9 hónapig munkanélküli legyen![]()
amúgy csodálkozom h se cr-nél, se itt nem tereget az anyuka egy kis botrányt kavarva

Amúgy a focihoz visszatérve tegnap a kimaradt 11-es abszolút a flegmaságnak tudható be.Néha nagyon el van szállva játék közben a pályán.Egy tuti gólt játszott el így.És úgye már nem először beszéltük hogy míg Suarez vagy Messi döntő helyzetben ha nem tuti hogy bevágják passzolnak ő nem mindig.Bár ebben mostanában nagyot fejlődött mert az esetek többségében teszi a labdát nem beleviszi az emberbe.Továbbra is azt mondom meg fiatal és nyers ráadásul brazil.Minden megvan benne hogy a világ legjobbja legyen de lehet belőle egy Adriano is.Még várni kell a végleges értékelésével.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egyszerű a képlet, flegma. Én régóta írom, hogy ha letisztultabb lenne a játéka akkor pl faragni se faragnák annyira és akkor pofázni se kéne.
A tizije meg vicc, s hihetetlen, hogy nincs egy emberünk se aki normálisan tudná rúgni a büntetőt. Messi is néha totyorog meg gurítgat, Neymar meg...hagyjuk.

sikerült felmérgelnem magam az indexen....(tudom nincs nap alatt)De ez az utolsó mondat...
Pár nap, és 24 lesz, C. Ronaldo ekkoriban már tudott gondolkodni, lassan neki is el kéne kezdenie, vagy nem csak a helyzetek maradnak ki, de le is rúgják.
Cr gondolkodni? Pliiiiiznó
Pár nap, és 24 lesz, C. Ronaldo ekkoriban már tudott gondolkodni, lassan neki is el kéne kezdenie, vagy nem csak a helyzetek maradnak ki, de le is rúgják.
Cr gondolkodni? Pliiiiiznó
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, utólag én is ezen gondolkodtam.nzxtpo írta:Jól megvannak fizetve, hogy ne teregessenek, gondolom kötöttek szerződést is, hogy ha dumálnak akkor megáll az aranybánya.visca el barca írta: amúgy csodálkozom h se cr-nél, se itt nem tereget az anyuka egy kis botrányt kavarva
itt meg csak Bob kedvéért jegyzem meg, hogy mindenben egyet értek. oké, h faragják, de suarezhez hasonlóan borzalmasan sokat fetreng és akármennyire is fáj leírni, néha tényleg úgy érzem, hogy direkt alázza az ellenfelet (a sokszor tök felesleges cseleivel). épp azt beszéltük a szomszéddal vmelyik nap, hogy ha átmenne a realhoz és tényleg minden csak róla szólna, még inkább ilyen lenne. jó persze brazil, meg benne van a vérében, de egy kicsit már túlzásnak tartom h minden labdaérintése vmi trükközés. bőven elég lenne meccsenként 2-3 iszonyatosan látványos megoldás, de nála vhogy kényszeres, hogy egy tök egyszerű vissza passzt is bebőrözve, sarokkal, hat zidane cselt bemutatva fültővel csináljon meg. múltkor láthattuk vmelyik meccsen elengedett a gyengébb lábával egy óriási löketet (gól is lett belőle) én az ilyet inkább díjazom, mint azt, hogy beleviszi 6 védőbe és sarokkal passzolgat.hajnesz írta:Viszont nekem sosem lesz a kedvencem a csapatból, a teljesítmény nem minden, ha emberileg 0 vagy.
még1x, nem az a baj, hogy trükközget (én nem az 1-0-s brusztolos foci miatt szerettem meg a barcát), hanem az, hogy egy picit talán kezdi túlzásba vinni

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Én is így gondoltam sokáig, viszont a mostani meccsen szerintem eléggé fair play ment a Valencia részéről is, épp megjegyeztem magamban, hogy így sokat fognak kapniKash írta:
Az irományodat olvasva kapásból ez a 2 videó jutott eszembe![]()
The dark side of Neymar
https://www.youtube.com/watch?v=sabtMd4hLHU" target="_blank
The good side of Neymar
https://www.youtube.com/watch?v=B-6v874ECV8" target="_blank
Amúgy valamilyen szinten egyetértek veled, viszont ezek a dolgok nem úgy szoktak lenni, hogy kicselezi az ellenfelét és aztán beszólogat neki meg ilyenek, általában a védők keményen faragják, mindig van egy hentes aki kiszúrja magának és ott rúgja ahol éri, persze az ő vére brazilból van, nem tudja úgy kezelni a helyzeteket, mint pl Messi vagy Iniesta, de ettől nem lesz olyan, mint ronáldó.

Amúgy köszönöm a videókat, nem láttam még őket, csak úgy emlékezetből írtam le, de mostmár itt a tárgyi bizonyíték is, hogy egy világi ...
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Jól megvannak fizetve, hogy ne teregessenek, gondolom kötöttek szerződést is, hogy ha dumálnak akkor megáll az aranybánya.visca el barca írta: amúgy csodálkozom h se cr-nél, se itt nem tereget az anyuka egy kis botrányt kavarva

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- Kash
- Entrenador del Barça
Az irományodat olvasva kapásból ez a 2 videó jutott eszembehajnesz írta:Tegnap is játszott egy jót, le a kalappal előtte.![]()
Viszont nekem sosem lesz a kedvencem a csapatból, a teljesítmény nem minden, ha emberileg 0 vagy. Nem is a cselekkel van a gond, hanem magával az emberrel, lenézi az ellenfelet, érdekes módon neki mindig van kivel veszekedni, bemutogatni, beszólogatni, provokálni, stb. aztán meg ő szalad a leggyorsabban a bíróhoz, ha alávágnak. Ismerem az ilyen típusú játékosokat, játszott sok ellenem, igaz sokkal gyengébb kiadásban, szóval engem nagyon irritál az ilyen... Tudom, a magánélet nem számít annyit a sportban, viszont kb úgy cseréli a nőket, mint más az alsógatyáját, ami persze nem lenne gond, ha titokban csinálná. Ezen okoknál fogva nálam sosem lehet akkora kedvenc, mint Puyol, akár Xavi,Iniesta, de még Messi sem. Ha nem nő fel idővel, olyan lesz, mint CR, minden stadionban ki fogják fütyülni. Az alázat, az ellenfelek tisztelése, nála nem számít.
A teljesítményét mindig el fogom ismerni, meg szó se róla, Messi mellett a világon most ő a 2. legjobb focista, viszont sportemberként, valahol hátul kullog, Pepe előtt 2 helyezéssel.

The dark side of Neymar
https://www.youtube.com/watch?v=sabtMd4hLHU" target="_blank
The good side of Neymar
https://www.youtube.com/watch?v=B-6v874ECV8" target="_blank
Amúgy valamilyen szinten egyetértek veled, viszont ezek a dolgok nem úgy szoktak lenni, hogy kicselezi az ellenfelét és aztán beszólogat neki meg ilyenek, általában a védők keményen faragják, mindig van egy hentes aki kiszúrja magának és ott rúgja ahol éri, persze az ő vére brazilból van, nem tudja úgy kezelni a helyzeteket, mint pl Messi vagy Iniesta, de ettől nem lesz olyan, mint ronáldó.

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Tegnap is játszott egy jót, le a kalappal előtte.
Viszont nekem sosem lesz a kedvencem a csapatból, a teljesítmény nem minden, ha emberileg 0 vagy. Nem is a cselekkel van a gond, hanem magával az emberrel, lenézi az ellenfelet, érdekes módon neki mindig van kivel veszekedni, bemutogatni, beszólogatni, provokálni, stb. aztán meg ő szalad a leggyorsabban a bíróhoz, ha alávágnak. Ismerem az ilyen típusú játékosokat, játszott sok ellenem, igaz sokkal gyengébb kiadásban, szóval engem nagyon irritál az ilyen... Tudom, a magánélet nem számít annyit a sportban, viszont kb úgy cseréli a nőket, mint más az alsógatyáját, ami persze nem lenne gond, ha titokban csinálná. Ezen okoknál fogva nálam sosem lehet akkora kedvenc, mint Puyol, akár Xavi,Iniesta, de még Messi sem. Ha nem nő fel idővel, olyan lesz, mint CR, minden stadionban ki fogják fütyülni. Az alázat, az ellenfelek tisztelése, nála nem számít.
A teljesítményét mindig el fogom ismerni, meg szó se róla, Messi mellett a világon most ő a 2. legjobb focista, viszont sportemberként, valahol hátul kullog, Pepe előtt 2 helyezéssel.

- visca el barca
- Presidente del Barça
bár a cikk már több mint 1 éves, de ez a nő egyszerűen gusztustalanul néz ki

amúgy csodálkozom h se cr-nél, se itt nem tereget az anyuka egy kis botrányt kavarva

egy luxusprostinak nem fér bele, hogy 9 hónapig munkanélküli legyenFeast4 írta:Nem lepne meg ha valami luxusprosti lenne.

Épp igy mint CR ő sem mondta meg ki a gyerek anyja.Gyanítom egy átmulatott éjszaka terméke lehet.Fura hogy mindketten magukhoz vették őket és nem az anyjuknal vannak.CR fia nem is tudja ki az anyja.Nem tudom Neynaréknál ez hogy van.Csak titkolja vagy le is építettek anyut?Bár ha Neymar apjára gondolok lehet elhajtotta a csajt mint a vadlibát.Nem lepne meg ha valami luxusprosti lenne.westerngom írta:BarcafanTomee írta: de együtt is él a gyerek anyjával?![]()
http://www.blikk.hu/sztarvilag/szexi/im ... je/qj1p9z4" target="_blank

-
- Barça B
Valaki nem tudja véletlenül hogy Messi hány tizit pöckölt át Neymarnak??
Nagyon sok.Tegnap is láttam hogy kihagyja.Nem futott neki pedig eddigi 31 évem alatt nagy jóindulattal talán 3 játékost láttam aki nekifutás nélkül is simán beverte.Ha tényleg az lesz hogy Messi átengedi neki néha már pedig az van ezt a dolgot csiszolni kell mégpedig sokat.Amúgy lehet hogy velem van a baj de Messi 11-eseinél se vagyok nyugodt.BarcafanTomee írta:Akkor igazi brazil, nem csak a pályán hanem a magánéletben is.(komolytalan)
Közben utána néztem 8-ból 4 tizenegyest hagyott ki. Ez botrányos.![]()
Még akkor is, hogy nem lett következménye egyiknek sem. A bajnokságban a Betis és a Las Palmas ellen, a BL-ben meg a Roma ellen hibázott, meg ugye a mai.
Mindent összevetve viszont tényleg jó volt tegnap.Tényleg egy kicsit több határozottság kéne és Sose lenne semmi baj.

- visca el barca
- Presidente del Barça
a kapu előtt viszont továbbra is gyenge. kevesebb dribli meg több határozottság kellene a 16oson belül és akkor tényleg világklasszis lehetne.kanty írta:Tizenegyest leszámítva nagyon élt. Jöttek a látványos megoldások, és ezek a legtöbbször hatékonyak is voltak.
https://www.youtube.com/watch?v=szT4A6oINwY" target="_blank

Tizenegyest leszámítva nagyon élt. Jöttek a látványos megoldások, és ezek a legtöbbször hatékonyak is voltak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Akkor igazi brazil, nem csak a pályán hanem a magánéletben is.
(komolytalan)
Közben utána néztem 8-ból 4 tizenegyest hagyott ki. Ez botrányos.
Még akkor is, hogy nem lett következménye egyiknek sem. A bajnokságban a Betis és a Las Palmas ellen, a BL-ben meg a Roma ellen hibázott, meg ugye a mai.

Közben utána néztem 8-ból 4 tizenegyest hagyott ki. Ez botrányos.

Biztos, h ez nő?!westerngom írta:BarcafanTomee írta: de együtt is él a gyerek anyjával?![]()
http://www.blikk.hu/sztarvilag/szexi/im ... je/qj1p9z4" target="_blank