Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.30. 12:53:52

Ronaldinho még mindig zseni!!! Ne a pocakot nézzétek, hanem amit csinált. Tudom h bemutató meccs meg minden, de ezeket meg tudja csinálni máskor is. Ja meg a bemutató meccsen is védekeznek, nincs kiadva h nem kell... Meg kell tartani, kicsit fogyóznia kell és ennyi. :twisted:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.30. 12:52:58

Zozzy 5 írta:
vaLe5 írta: Ehez annyit hogy R10 , Ronaldo , Maradona... és még sokan akik mindent elértek ráébredtek arra hogy az élet nem arról szól hogy mindig fussunk valami után hanem hogy élvezzük... ők megtehetik mert már mindent megszereztek amire vágytak.
Ez a hsz tökéletes példa a magyar mentalitásra. Ilyen gondolkozással nem is értem mit várunk magunktól.
Szerintem pedig van benne valami. Bár Ronaldinho túl korán kezdett el lazítani, Maradonának meg nem a drogokhoz kellett volna nyúlnia. :roll:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.30. 12:49:42

vaLe5 írta: Ehez annyit hogy R10 , Ronaldo , Maradona... és még sokan akik mindent elértek ráébredtek arra hogy az élet nem arról szól hogy mindig fussunk valami után hanem hogy élvezzük... ők megtehetik mert már mindent megszereztek amire vágytak.
Ez a hsz tökéletes példa a magyar mentalitásra. Ilyen gondolkozással nem is értem mit várunk magunktól.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.30. 12:49:05

Istenem, sajnálom ezt az embert, tényleg A legjobb lehetne, milyen megoldásai voltak most is. az összefoglaló alapján. De így elcseszni valamit. Ilyen tehetséggel, csak egy kis szorgalomra és fegyelemre lenne szükség, és simán lehetne belőle egy hallhatatlan zseni, akit évtizedek múlva is a világ legjobbjai között emlegetnének. Én szerintem pszihiáterhez kellene küldeni meg jól megverni, aztán hátha észhez tér.
Kép
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.30. 12:47:01

Zozzy 5 írta:Ilyen pocakkal megye szinten játszanak emberek. Én komolyabban veszem a focit, kispályázok meg megye 1ben játszottam, de ahhoz is eljárok kondizni, futni és nem dohányzok, mert érdekel a teljesítményem. Most akkor ő ehhez képest úgy $zarja le az egészet, hogy a tehetsége alapján bármit elérhetne. Szomorú.
Nem mondom, hogy menthetetlen, mert komoly munkával ezt a pocakot egy nyár alatt simán le lehetne adni és izmot felszedni, de továbbra is rajta múlik. Csak két baj van: 1. tavaly óta rajta múlik és csak lefele csúszik, 2. eleve úgy indul, hogy Guardiolának nincs bizalma iránta. Ez jól is elsülhet, ha bizonyítani akar, de a valószínűbb ennek az ellentéte. Bár azt meg olyan nehéz elképzelni, hogy mostmár ne gondokozzon el azon, hogy focizni is kéne.
Ehez annyit hogy R10 , Ronaldo , Maradona... és még sokan akik mindent elértek ráébredtek arra hogy az élet nem arról szól hogy mindig fussunk valami után hanem hogy élvezzük... ők megtehetik mert már mindent megszereztek amire vágytak.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.30. 12:44:53

Ilyen pocakkal megye szinten játszanak emberek. Én komolyabban veszem a focit, kispályázok meg megye 1ben játszottam, de ahhoz is eljárok kondizni, futni és nem dohányzok, mert érdekel a teljesítményem. Most akkor ő ehhez képest úgy $zarja le az egészet, hogy a tehetsége alapján bármit elérhetne. Szomorú.
Nem mondom, hogy menthetetlen, mert komoly munkával ezt a pocakot egy nyár alatt simán le lehetne adni és izmot felszedni, de továbbra is rajta múlik. Csak két baj van: 1. tavaly óta rajta múlik és csak lefele csúszik, 2. eleve úgy indul, hogy Guardiolának nincs bizalma iránta. Ez jól is elsülhet, ha bizonyítani akar, de a valószínűbb ennek az ellentéte. Bár azt meg olyan nehéz elképzelni, hogy mostmár ne gondokozzon el azon, hogy focizni is kéne.
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.30. 12:43:13

Saviola007 írta:Érdekes amikor etoo vagy messi tért vissza fél éves sérülésekből nem látszottak kövérnek. Azokon a képeken sem amiket még rehab eőtt lehetett látni

Nem tudom miért kell itt mentegetni ronit, semmir értelme ő választotta ezt az utat. Modnjuk szerintem rossz barátokat választot, de mind1 is. Ő lehetett volna mindenidők egyik legjobb labdarugója, de sajna más uton halad jelenleg.
Úr Isten.... ez valami bolondokháza. Ekkora hüjeséget... az agyam megáll komolyan , felnőtt emberről beszélünk nem egy ovisról.
Kép
Kép
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.06.30. 12:33:29

imádom a gála meccseket föleg ahol dinho is van... valaki nem tud belinkelni egész meccset..torrentet?
Messinho
Jugador del Barça

2008.06.30. 12:21:30

hajimegaben írta:Inkább mi történt veletek nem Ronaldihoval. Egy óriási sztár és nem szabad elfelejteni az érdemeit. A Barcelona nélküle soha nem emelkedett volna ilyen magasságobka a 21. század elején ha Ronaldinho nincs. Bl-t meg végképp nem nyertek volna nélküle mégha a 2006-os BL döntő nem volt élete meccse akkor is ....
Tiszteljük is amit a klubbért tett!!!!!De eljött a váltás ideje!!!!!
Vagy inkább tartsuk meg hátha lesz még egy két ilyen szezonja, mint a tavalyi!!!???
KépKépKép
hajimegaben
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.30. 12:13:32

Inkább mi történt veletek nem Ronaldihoval. Egy óriási sztár és nem szabad elfelejteni az érdemeit. A Barcelona nélküle soha nem emelkedett volna ilyen magasságobka a 21. század elején ha Ronaldinho nincs. Bl-t meg végképp nem nyertek volna nélküle mégha a 2006-os BL döntő nem volt élete meccse akkor is ....
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.06.30. 12:10:54

vmi másik linket nem tudtok adni a meccsről mert ami van a főoldalon azt nem játsza le
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.06.30. 12:08:41

Saviola007 írta:Érdekes amikor etoo vagy messi tért vissza fél éves sérülésekből nem látszottak kövérnek. Azokon a képeken sem amiket még rehab eőtt lehetett látni

Nem tudom miért kell itt mentegetni ronit, semmir értelme ő választotta ezt az utat. Modnjuk szerintem rossz barátokat választot, de mind1 is. Ő lehetett volna mindenidők egyik legjobb labdarugója, de sajna más uton halad jelenleg.
Igy viszot itt a példa messi előtt hogy mit nem szabad!Ő lesz és talán már a világ legjobb focistája és a miénk más nemkel!
Saviola007
Jugador del Barça

2008.06.30. 12:04:13

Érdekes amikor etoo vagy messi tért vissza fél éves sérülésekből nem látszottak kövérnek. Azokon a képeken sem amiket még rehab eőtt lehetett látni

csabimo
Capitá del Barça

2008.06.30. 11:59:35

Egyáltalán nem értem Ronit! Amikor átigazolási szezon van, és az uj edzö kijelenti, hogy nincs szüksége rá, akkor talán azzal kéne foglalkoznia hogy minnél jobb formába kerüljön...
Ilyen képekkel amik készültek rola csak maga alatt vágja a fát, hiszen amugy sem áltak sorba érte az europai nagy klubbok, pláne ezek után #-o ...
Van egy olyan érzésem hogy a nyakunkon fog maradni, de akkor elég kemény éve lesz, lehet hogy többször fogják kifütyülni mint megtapsolni.
Hol van már a profi hozzáállás??? Mi történt ezzel az emberrel???
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.30. 11:35:41

Cooltiszo írta:
Úgy látom szerencsés vagy és nem estél még át egy komolyabb lábsérülés után gyógytornán, én októbertől igen. Annyira könnyed dolog a gyógytorna, hogy csak na. Te esküszöm nem tudod miről beszélsz, az izmot erősíti végig a gyógytorna pl szalagsérülés esetén, hogy később meg tudja tartani a térd a testet az izom segítségével is, ne legyen egyből a szalag leterhelve. Én kb 15 kilót fogytam gyógytorna alatt, nyílván az étkezésre is odafigyeltem, de azért edzésnek hidd el nagyon is megtette a gyogyó, pedig én nem vagyok élsportoló!!! A rehabilitációs szakaszban általában napi 2 edzése van már egy focistának, futás embertelen mennyiségben, hogy bírja majd a hirtelen mozdulatokat és irányváltásokat. És igen is rengeteget erősít, mert egy nem rendesen felkészített izom további fél év kihagyást eredményezhet, és egy rehabilitáción rosszabb helyzetből kell felhozni a testet mint egy alapozáson, még ha más jellegű is a 2. Ez nem ok az elhízásra egy PROFI focistánál. Ez aztán az akarat, a bizonyítás mintaképe, szégyen.
+ egy ilyen meccstől nem kell elájulni, ugyanis hiába tud ő még mindent a labdával, ha csak fele annyit tud futni mint a védője, és fele olyan gyors akkor mehet freestylozni a youtubera, mert a pályán felfalják.
Pontosan ahogy mondod "hogy bírja majd a hirtelen mozdulatokat és irányváltásokat" , az egy doog hogy rohadt keménynek érzed , de az azért van mert előtte szalagsérüléssel átfeküdtél 3-4 hetet... én is csináltam ilyet idén ne aggódj részleges izom szakadással a lovaglómon , de valahogy amikor a végén a rehab nem jelentett gondot és elmentem edzésre kész voltam...
Erőnlétet nem ad...

Piramis!
S.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.06.30. 11:30:16

Persze. Feltéve, ha marad. És ha marad is. Gondold el, mennyit kell neki dolgozni: 1. hogy visszanyerje a formáját
2. hogy visszanyerje az edző bizalmát
3. a csapattársakét
4. ami a LEGFONTOSABB: a szurkolókét !!!?????
Kép
vinczebalazs
Barça B

2008.06.30. 11:25:55

Kezdődik az alapozás-Kapd el Pep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eléggé meg kell szorongatni,hogy ebből még legyen valami-remélhetjük ezt Ő is akarja.
robertfcb
Capitá del Barça

2008.06.30. 11:18:01

Hogy hagyhatja el magát egy ilyen kaliberü játékos, mint Ronaldinho, aki aranylabdás volt és a világ legjobb játékosa. Nagyon elszomorítanak ezek a képek.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.06.30. 11:14:51

A sok koktél nagyban hozzájárult, amit a barcelonai brazil mulatókban elkortyolt. Amit viszont nem értek, és most ugrott be.
Akkora party arc. Mennyit kellett kajolnia, hogy az ő mozgásszeretete (most elsősorban a táncra gondolok) , a Samba ne tudta volna megakadályozni :roll: :? :( Az azért durva. Vagy csak lötyögött a parketten :lol:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.06.30. 11:13:04

DaNNy írta:
ui: az hogy itt mutatott trükköket az semmi. tétmeccsen úgy is odalépnek neki és akkor megint nagy 0 lenne
A videót nézve nekem is ez jutott esezmbe,hiába tud még mindent a labdával -nem elhanyagolandó tény a meccs jellege:gálamérkőzés 8) -ha élesben a védők miatt levegőhöz sem jut :?
Kb 1-1,5 hója írtam ide, még reménykedem és bízom benne,de attól tartok már nem nagyon érdemli meg...távolodik :cry:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.30. 11:12:41

De komolyan,most őszintén,akkor aki megsérül,annak alaptörvény,hogy hízzon el?? :lol: Azért találták fel a gyógytornát,ami a játékos rehabilitációjának a része!Először keveset,aztán egyre többet!Amit ott elvégez,az akkor és abban az állapotban nehezebb,mint egy edzés!De ha már ez a téma,akkor Deco meg Messi miért nem ilyen állapotban vannak?Deco 5 hétig volt sérült ősszel,1 hónapig tavasszal!Hogyan tért vissza?Hát nem így,mint ahogy R10!Messi megsérült a Valencia ellen,rá egy hónappal úgyanúgy nézett ki!Szemmel látható változás nem volt!Nem úgy,mint R10nél!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2008.06.30. 11:13:12-kor.
.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.06.30. 11:10:04

Cooltiszo írta:
Úgy látom szerencsés vagy és nem estél még át egy komolyabb lábsérülés után gyógytornán, én októbertől igen. Annyira könnyed dolog a gyógytorna, hogy csak na. Te esküszöm nem tudod miről beszélsz, az izmot erősíti végig a gyógytorna pl szalagsérülés esetén, hogy később meg tudja tartani a térd a testet az izom segítségével is, ne legyen egyből a szalag leterhelve. Én kb 15 kilót fogytam gyógytorna alatt, nyílván az étkezésre is odafigyeltem, de azért edzésnek hidd el nagyon is megtette a gyogyó, pedig én nem vagyok élsportoló!!! A rehabilitációs szakaszban általában napi 2 edzése van már egy focistának, futás embertelen mennyiségben, hogy bírja majd a hirtelen mozdulatokat és irányváltásokat. És igen is rengeteget erősít, mert egy nem rendesen felkészített izom további fél év kihagyást eredményezhet, és egy rehabilitáción rosszabb helyzetből kell felhozni a testet mint egy alapozáson, még ha más jellegű is a 2. Ez nem ok az elhízásra egy PROFI focistánál. Ez aztán az akarat, a bizonyítás mintaképe, szégyen.
+ egy ilyen meccstől nem kell elájulni, ugyanis hiába tud ő még mindent a labdával, ha csak fele annyit tud futni mint a védője, és fele olyan gyors akkor mehet freestylozni a youtubera, mert a pályán felfalják.
A végéhez szeretnék hozzászólni annyibban,h sztem is így van ez,h a megfelelő kondi nélkül a cselek lassúak lesznek és az irányváltások is,így ,amit Ronnie úgymond üresben megcsinál a pályán semmit sem ér,egy rutinos gyors védő simán szereli. Ezen a meccsen nem volt rajta védekezés.....Én kosárlabdázom,de gondolom a fociban is így van ez,meg ennyit azért értek hozzá,ha nincs meg a kellő gyorsaság és dinamizmus,semmit sem ér a csel....... Van millió dolog,amit üresben megcsinálok,de a pályán nem mindig megy,mert mindjuk gyorsabbnak kéne lennem hozzá,vagy nagyobbat ugrani, az előbbi a fociban is így van ebben biztos vok.......... Az elhízást meg tényleg nem lehet semmire sem fogni, még ha nem lenne igaz ez a gyógytornás dolog,bár gyanítom h 1000%-ig igazad van,akkor is lehet hasra edzeni és rendesen étkezni

Piramis!
S.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.06.30. 11:07:46

Én nem foglalok állást. Mindkét oldalról olvastam itt érveket. Derültem jókat... Nem bosszantom fel magam az olvasottakon sem, meg az Állítólagos Sportember viselkedésén sem. Meglátjuk mit hoz a jövő. Elég nagy közhely volt, de más nem jutott eszembe. Egy hónap és a sorsa is eldől. Ha nem szedi össze magát max kirúgják, és mehet amerikába....
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2008.06.30. 11:05:21

Szégyen,hogy egy ilyen tehetséges játékos ilyen mélyre sűllyedhet.
Ilyen kondícióval még egy spanyol kiscsapat ellen is elveszik,nemhogy egy Chelsea vagy MU ellen.
A nyakunkon fog maradni,egy profi csapatnak ilyen játékos nem kell.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.30. 11:02:09

vaLe5 írta:
Cooltiszo írta:Egy gyógytorna egy sérülés után, főleg ilyen szinten még keményebb is mint a rendes edzés, sokkal keményebb, pont azért mert meg kell erősíteni a sokáig nem használt izmot. Ez nem kifogás az elhízásra. Szörnyű ránézni is....
Kíváncsi vagyok melyikőtök nézne ki jobban 4 hónap kihagyás után , ez meg hüjeség a gyógytorna az gyógytorna és nem alapozás , mint ahogy a nevéből is kiolvasható torna és nem edzés , és torna gyakorlatokró meg különböző mozgás koordinácókról szól amivel a mozgáshoz szoktatják az izomzatot , semmi köze az erőnlét szerzéshez vagy erősítéshez.Meghát így a nyár közepén tényeg felháborító hogy nincs erőnéte , főleg hogy már meg volt az alapozás... aztamindenit , még csak az kéne hogy meglássák 1 buiba... fúúú a népmuvészeti cserépedény főleg hogy szabadságon is van.

Naaaa végre happy ez a topic lehet szidni Ronit , nevezzétek már át "Szidjuk Dinhot minden hírből kifolyólag" topicra.

Iminhonak igaza van... kár itt vitatkozni.
Válasz küldése