Cooltiszo írta:
Úgy látom szerencsés vagy és nem estél még át egy komolyabb lábsérülés után gyógytornán, én októbertől igen. Annyira könnyed dolog a gyógytorna, hogy csak na. Te esküszöm nem tudod miről beszélsz, az izmot erősíti végig a gyógytorna pl szalagsérülés esetén, hogy később meg tudja tartani a térd a testet az izom segítségével is, ne legyen egyből a szalag leterhelve. Én kb 15 kilót fogytam gyógytorna alatt, nyílván az étkezésre is odafigyeltem, de azért edzésnek hidd el nagyon is megtette a gyogyó, pedig én nem vagyok élsportoló!!! A rehabilitációs szakaszban általában napi 2 edzése van már egy focistának, futás embertelen mennyiségben, hogy bírja majd a hirtelen mozdulatokat és irányváltásokat. És igen is rengeteget erősít, mert egy nem rendesen felkészített izom további fél év kihagyást eredményezhet, és egy rehabilitáción rosszabb helyzetből kell felhozni a testet mint egy alapozáson, még ha más jellegű is a 2. Ez nem ok az elhízásra egy PROFI focistánál. Ez aztán az akarat, a bizonyítás mintaképe, szégyen.
+ egy ilyen meccstől nem kell elájulni, ugyanis hiába tud ő még mindent a labdával, ha csak fele annyit tud futni mint a védője, és fele olyan gyors akkor mehet freestylozni a youtubera, mert a pályán felfalják.
A végéhez szeretnék hozzászólni annyibban,h sztem is így van ez,h a megfelelő kondi nélkül a cselek lassúak lesznek és az irányváltások is,így ,amit Ronnie úgymond üresben megcsinál a pályán semmit sem ér,egy rutinos gyors védő simán szereli. Ezen a meccsen nem volt rajta védekezés.....Én kosárlabdázom,de gondolom a fociban is így van ez,meg ennyit azért értek hozzá,ha nincs meg a kellő gyorsaság és dinamizmus,semmit sem ér a csel....... Van millió dolog,amit üresben megcsinálok,de a pályán nem mindig megy,mert mindjuk gyorsabbnak kéne lennem hozzá,vagy nagyobbat ugrani, az előbbi a fociban is így van ebben biztos vok.......... Az elhízást meg tényleg nem lehet semmire sem fogni, még ha nem lenne igaz ez a gyógytornás dolog,bár gyanítom h 1000%-ig igazad van,akkor is lehet hasra edzeni és rendesen étkezni
Piramis!
S.