Barca Igazolások
- noname
- Llegenda del Barça
Első meccseiken mind Arda, mind Vidal jó volt tavaly. Utána folytatódott a szezon. Vidal konfliktusba keveredett LE-vel, Arda pedig láthatóan rossz formában volt a kihagyás miatt, meccsről meccsre fáradtabb benyomást keltett.
Egyetértek amúgy Samperrel, főleg Umtiti téren, aki sztem simán kezdő lesz szezon végére. Alcacernek nehezebben megy a beilleszkedés, de ne feledjük h ő már a végén jött csak, így a zéróról kezdett, miközben a többiek már hónapok/hetek óta edzettek az új csapattagokkal.
Egyetértek amúgy Samperrel, főleg Umtiti téren, aki sztem simán kezdő lesz szezon végére. Alcacernek nehezebben megy a beilleszkedés, de ne feledjük h ő már a végén jött csak, így a zéróról kezdett, miközben a többiek már hónapok/hetek óta edzettek az új csapattagokkal.
A Fifa egy szégyen
De Arda idén legalább már megmutatta, hogy ő tud mit kezdni, de Vidal na ő egy vicc.Samper írta: (Vidal és Arda tavaly egyáltalán nem tudták bizonyítani, hogy érdemes volt őket megvenni és fél évre leállítani..)
Egy hónap elteltével úgy látom, hogy Umtiti és Gomes erősítette a keretet, Digne bh.-ben jobb mint Adriano, viszont egyetlen posztja van, DS visszahozatalát indokolja, hogy SR már nem középpályás, Cillessenét Bravo távozása, viszont Alcacernek még bizonyítania kell.
(Vidal és Arda tavaly egyáltalán nem tudták bizonyítani, hogy érdemes volt őket megvenni és fél évre leállítani..)
(Vidal és Arda tavaly egyáltalán nem tudták bizonyítani, hogy érdemes volt őket megvenni és fél évre leállítani..)
Nagyon örültem amikor Andre Gomes úgy volt hogy hozzánk kerül,ezért szerintem Ti nagyon jót fogtatok vele. Minőségi játékos padon,és a meccsek 90%-ban biztosan hozni fogja azt amit elvárnak tőle. Az hogy nagyobb rangadókon hogy fog muzsikálni már azért talán más kérdés,de amiben előttünk jártok hogy van 3db 12. játékosotok. Turan,Alcacer és Andre személyében.
Nálunk szerintem nem mondható el,sokkal mélyebb a keretetek minőségileg.
Nálunk szerintem nem mondható el,sokkal mélyebb a keretetek minőségileg.
- noname
- Llegenda del Barça
Nagyon remélem h ez szarkazmus volt, mert pár hét/hónap után azt mondani valakire h bevált.
Tény h biztatóak mindketten, de még messze állnak attól h Iniesta helyét átvegyék. Például kb 2-3 hónapig úgy nézett ki Vidal is beválik, sőt, LE még kezdette is Alves kárára nem is egyszer, aztán szép fokozatosan a keretből is kikerült. Arda is jó volt az első 5 meccsén, utána gyenge, most megint jó.

A Fifa egy szégyen
Szerintem vitathatatlan, hogy Gomes máris bevált és egy szinten Denis is. Így szükség esetén Rafinha nyugodtan helyettesítheti SR-t. Nem igaz, hogy elfogadható áron könnyebb jh-t találni a Barcaba, mint ide való középpályást. Pl. itt van Alena, akivel már komolyan kéne számolni, mint kispadossal.noname írta:
A helyettesek ugyan ott vannak, Andre Gomes és DS személyében, de semmi garancia h beválnak. SR viszont tavaly középpályán nagyon is jó volt. Ha Iniesta kiöregszik és nem válik be a két fentebb említett játékos, akkor simán el tudom képzelni SR-t a helyén. Hamarabb találunk egy új jobbszélsőt, mint egy olyan középpláyást, aki képes a Barcában jól játszani. Ez az egy eshetőslg van, amikor el tudom képzelni h leigazoljuk Bellerint.
.
- noname
- Llegenda del Barça
Látom jól elolvastad amit írtam.18Barca99 írta:Nem fogja tudni végigtolni a szezont (60 meccs) egy ember SR személyében, pláne, hogy ő azért hajlamos a sérülésre. Vidallal láthatóan nem számol LE, előbb teszi be egy teljesen új felállásban Rafinhát jobbhátvédszerű pozícióba mint Aleix-et. Innentől kezdve meg kell helyettes a jobb oldalra.
SR-t meg ne akarjuk már visszatenni állandóan a kp-ra mikor ott lett 'oldalpasszrobi' most a szélen meg God mode-ban tolja.

Amúgy Bellerin nem cserének jönne. 40-ért semmiképp. Az egy másik dolog h minden Arsenalostól irtózom.

Azzal egyetértek h nincs SR mögé jelenelg ember. Vidal sztem áshatja el magát. Douglas legalább átmenetileg nem rontja a levegőt. Télen nem lenne hülyeség Vidalt elpasszolni és venni egy Digne szerű/szintű játékost jobbra. Azzal nem feltétlen értek egyet h SR sérülékeny. Volt pár enyhe izomsérülése tavaly, de ne feledjük h az volt az első végigjátszott szezonja. 2014-15-ös szezonban 918 percet játszott, egy évre rá 2826-ot. Több mind 3x annyit. Azok a sérülések a hirtelen jött terheléstől voltak, de azóta ebben sokat fejlődött. Tavaly például rendszerint a meccsek 70. percére teljesen kifúlt és általában le is lett cserélve hamarabb. Idén viszont rendszerint végigtolja a 90 percet és bírja is szuflával. Sztem nem lesz sérülékeny. Viszont a 60 meccs tényleg sok, ezért is kell mögé majd vki.
A Fifa egy szégyen
Ilyen kp mellett illetve a szélen való teljesítménye után valóban bűn lenne visszarakni oda, de azért azt ne felejtsük el, hogy már a kp-n se a 2-3 évvel ezelőtti játékát játsza, sőt az utóbbi időben volt neki kp-n hasonló szintű teljesítménye mint amilyet pl tegnap lehozott. Úgyhogy ha nagyon nagy baj van nyugodtan lehet őt középen ( főleg vkp-n ) játszatni.18Barca99 írta: SR-t meg ne akarjuk már visszatenni állandóan a kp-ra mikor ott lett 'oldalpasszrobi' most a szélen meg God mode-ban tolja.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Nem fogja tudni végigtolni a szezont (60 meccs) egy ember SR személyében, pláne, hogy ő azért hajlamos a sérülésre. Vidallal láthatóan nem számol LE, előbb teszi be egy teljesen új felállásban Rafinhát jobbhátvédszerű pozícióba mint Aleix-et. Innentől kezdve meg kell helyettes a jobb oldalra.
SR-t meg ne akarjuk már visszatenni állandóan a kp-ra mikor ott lett 'oldalpasszrobi' most a szélen meg God mode-ban tolja.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Azért attól tartok, ezt kicsit elhamarkodott még kijelenteni, Vidalon és Robin kívül mást nem nagyon próbáltunk még ki a jobbszélen (illetve Rafinhát, de az más felállásban volt, egy Leganés ellen). Drága igazolást én se támogatnék, de amennyiben ez a Cancelo gyerek tényleg ígéretes, és el lehet hozni, akkor élni kell ezzel a lehetőséggel. Azért nem ártana olyan helyzetet teremteni, mint amilyen a baloson van most nálunk. Főleg, mivel SR-nak ez lesz az első olyan idénye, ahol alapember, így még nem tudhatjuk, miként bírja a folyamatos terhelést.Samper írta:Abszolut semmi szükség egy drága védő igazolására. A jelenlegi keret Vidal nélkül is megoldja - és ott a B keret is.
Abszolut semmi szükség egy drága védő igazolására. A jelenlegi keret Vidal nélkül is megoldja - és ott a B keret is.
- noname
- Llegenda del Barça
Bellerint max akkor érdemes leigazolni, ha a kp-ra senki se válik be az újak közül és SR megy vissza oda kezdőnek Ini helyére. Amúgy vicces lenne h az egyik legjobbunkat lecseréljük. Érdemes megnézni a whoscored osztályzatokat is. SR jelenleg a 2.! Ez főleg annak tudatában szép, hogy a Messi, Neymar duó a sok sikeres csel miatt whoscored-on mindig hatalmas osztályzatot kap.S.Agüero írta:A Barcelona felgyorsította a tárgyalásokat az Arsenallal Héctor Bellerín átigazolásáról! A katalán jobbhátvéddel már most meg akar egyezni a Barça, ezzel meggátolva a játékos szerződéshosszabbítását az angolokkal. Bellerín leigazolását 2017 nyarán tervezik, vételára körülbelül 35-40 millió euró lenne. [sport]
A Fifa egy szégyen
A tartalék jobbhátvéd minden, csak nem kabinet kérdés. Lehet 3 hátvéddel is játszani és ott az egész B csapat jh. kínálatnak. Sokkal fontosabb a támadó játék tökéletesítése a Messi nélküli felállásban, vagyis akkor, ha Neymar játszik kötetlenül.
- MatyiG
- Adminisztrátor
A Barcelona felgyorsította a tárgyalásokat az Arsenallal Héctor Bellerín átigazolásáról! A katalán jobbhátvéddel már most meg akar egyezni a Barça, ezzel meggátolva a játékos szerződéshosszabbítását az angolokkal. Bellerín leigazolását 2017 nyarán tervezik, vételára körülbelül 35-40 millió euró lenne. [sport]
Nem értem, hogy miért kattantatok rá a JH posztra pont most.
Nálam jobban senki sem panaszkodott, hogy a vezetőség félvállról veszi ezt a problémát az átigazolások kapcsán.
Viszont most már máshogy látom: SR sokkal, de sokkal jobb mint vártam és szerintem jobban is áll neki ez a poszt, mint a középpálya. Szóval maradjon csak meg ott és legyen kezdő, amíg így teljesít.
A "helyettes" kérdése nyilván már nehezebb, de ne legyünk telhetetlenek, ne akarjunk még a padra is klasszis jobbhátvédeket ültetni.

Nálam jobban senki sem panaszkodott, hogy a vezetőség félvállról veszi ezt a problémát az átigazolások kapcsán.
Viszont most már máshogy látom: SR sokkal, de sokkal jobb mint vártam és szerintem jobban is áll neki ez a poszt, mint a középpálya. Szóval maradjon csak meg ott és legyen kezdő, amíg így teljesít.
A "helyettes" kérdése nyilván már nehezebb, de ne legyünk telhetetlenek, ne akarjunk még a padra is klasszis jobbhátvédeket ültetni.

- tatesz1990
- Jugador del Barça
Én azok közé tartozok, akik legszívesebben Bellerínt látnák a keretben...
Fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékos, aki sokat tanulhat még. Ő valódi jobb hátvéd, ráadásul Barca nevelés. Sem a beilleszkedéssel, sem a Ligával nem lenne gondja. Valódi riválisa lehetne a poszton Sergi Robertonak. Lenne két jó, kicsit különböző játékos a posztra, így az aktuális ellenfélhez ki lehetne választani a legjobb megoldást.
Szerintem nem kell kőbe vésni, hogy mostantól akkor Te első számú, Te pedig második opció vagy. Hagy küzdjenek meg a helyükért....
Fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékos, aki sokat tanulhat még. Ő valódi jobb hátvéd, ráadásul Barca nevelés. Sem a beilleszkedéssel, sem a Ligával nem lenne gondja. Valódi riválisa lehetne a poszton Sergi Robertonak. Lenne két jó, kicsit különböző játékos a posztra, így az aktuális ellenfélhez ki lehetne választani a legjobb megoldást.
Szerintem nem kell kőbe vésni, hogy mostantól akkor Te első számú, Te pedig második opció vagy. Hagy küzdjenek meg a helyükért....
Visca el Barca! 

- Subinho
- Director del Fútbol
Bellerint én sem hoznám, pont a leírtak miatt. Cancelot pedig ahogy te is írod sokkal inkább... Tetszik is a stílusa, olcsóbb és valszeg elfogadná a 2. szerepkört, amolyan Digne csak jobbon...palesz77 írta:De akkor meg megint ott vagyunk, hogy a középpályára van 3 tehetséges fiatal - és néha beugrósként Arda - az Ini-Rakitic duó mögé, jobbhátvéd meg az az egy szem valaki aki jön - mert Vidal megy, ha lesz érkező. Nekem ez úgy lenne logikus leosztás, hogy jön egy jhv, megy Vidal, SR marad jhv - így lenne 2 ember a posztra -, a középpályán meg versenyezhet Gomes és Rafinha Ini és Rakitic helyéért, plusz jövőre már Samper - és akár Alena - is beszállna a bugiba. Idén még - már ha télen veszünk jhv-et, remélem -, beugorhatna Busi helyett néha SR, de azt se nagyon erőltetném én már.Subinho írta:ugyanakkor azt gondolom HA Denis nem válik be ÉS veszünk jobb bekket, akkor SR-t vissza kéne tenni a kp-ra Denis helyett.... Lehet, hogy nem lenne a gála 11 tagja, de nem lehet tudni... akár... Denisnél már biztos jobb!
Viccen kívül, nem tudnék mondani sok jobbhátvédet, aki szerintem a jelenlegi Barcába Robinál jobban passzolna, de lehet egy se menne.. Megvan benne minden ami kell most nekünk oda, az eddig látottak alapján Bellerín egyedül sebességben jobb nála, de az meg nem minden. Robi bármilyen necces szituból szinte ki tudja hozni, okosan játssza meg a bogyót, tudja mikor kell fellépni és mikor visszazárni, a labdakihozatalokban meg baromi fontos szerepe van a labdabiztossága miatt, ezek meg elég fontos dolgok, mert sokszor egyedül marad a jobboson miközben Messi behúzódik. Én ezeket nem "gyengíteném" Bellerín sebessége miatt - tudom, hogy a PL-ben a legtöbb cselt bemutató védő, de a válogatottban is látszott, hogy ennek ellenére valahol SR és Alba között van inkább stílusra -, ráadásul ott van, hogy ő is Arsenalos, onnan meg nem nagyon szoktunk jókat igazolni.. Cancelot előbb hoznám Robi mögé, olcsóbb is lenne, ismeri a Ligát, szerintem jobban is illene ide, és nála nem is lenne elvárás a kezdő..
- visca el barca
- Presidente del Barça
buszkeccet át kell oda szoktatni! és akkor mascherano végre játszhatna a középpályán!palesz77 írta:Viccen kívül, nem tudnék mondani sok jobbhátvédet

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Januárban tuti, hogy nem fog jönni, nyáron meg emelni kell majd az ajánlaton, mert a 35 millió kevés lesz érte.palesz77 írta:Barça are preparing for a January bid of €35M for Arsenal full-back Hector Bellerin (21). [sport]
Amúgy most akarják majd meghosszabbítani a szerződését, ami 2019-ben járna le.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- randomguy
- Capitá del Barça
de jobbhátvédet nem sr helyett, hanem vidal helyett vennénk. ha sr-t visszaraknánk kp-ra, akkor vehetnénk egyből 2 jhv-et aminek megint semmi értelme nem lenne.Ez egy korrekt válasz és valószínű igazad is van, ugyanakkor azt gondolom HA Denis nem válik be ÉS veszünk jobb bekket, akkor SR-t vissza kéne tenni a kp-ra Denis helyett.... Lehet, hogy nem lenne a gála 11 tagja, de nem lehet tudni... akár... Denisnél már biztos jobb!
hozzáteszem sr kp-s teljesítményét többen is le tudják hozni a mostani kp-s felhozatalból
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
De akkor meg megint ott vagyunk, hogy a középpályára van 3 tehetséges fiatal - és néha beugrósként Arda - az Ini-Rakitic duó mögé, jobbhátvéd meg az az egy szem valaki aki jön - mert Vidal megy, ha lesz érkező. Nekem ez úgy lenne logikus leosztás, hogy jön egy jhv, megy Vidal, SR marad jhv - így lenne 2 ember a posztra -, a középpályán meg versenyezhet Gomes és Rafinha Ini és Rakitic helyéért, plusz jövőre már Samper - és akár Alena - is beszállna a bugiba. Idén még - már ha télen veszünk jhv-et, remélem -, beugorhatna Busi helyett néha SR, de azt se nagyon erőltetném én már.Subinho írta:ugyanakkor azt gondolom HA Denis nem válik be ÉS veszünk jobb bekket, akkor SR-t vissza kéne tenni a kp-ra Denis helyett.... Lehet, hogy nem lenne a gála 11 tagja, de nem lehet tudni... akár... Denisnél már biztos jobb!
Viccen kívül, nem tudnék mondani sok jobbhátvédet, aki szerintem a jelenlegi Barcába Robinál jobban passzolna, de lehet egy se menne.. Megvan benne minden ami kell most nekünk oda, az eddig látottak alapján Bellerín egyedül sebességben jobb nála, de az meg nem minden. Robi bármilyen necces szituból szinte ki tudja hozni, okosan játssza meg a bogyót, tudja mikor kell fellépni és mikor visszazárni, a labdakihozatalokban meg baromi fontos szerepe van a labdabiztossága miatt, ezek meg elég fontos dolgok, mert sokszor egyedül marad a jobboson miközben Messi behúzódik. Én ezeket nem "gyengíteném" Bellerín sebessége miatt - tudom, hogy a PL-ben a legtöbb cselt bemutató védő, de a válogatottban is látszott, hogy ennek ellenére valahol SR és Alba között van inkább stílusra -, ráadásul ott van, hogy ő is Arsenalos, onnan meg nem nagyon szoktunk jókat igazolni.. Cancelot előbb hoznám Robi mögé, olcsóbb is lenne, ismeri a Ligát, szerintem jobban is illene ide, és nála nem is lenne elvárás a kezdő..
- Subinho
- Director del Fútbol
Nem hinném, hogy bármit is el kéne magyaráznod nekem... Ha figyelmesen elolvasd, amit írtam: "Masch nem védő, kényszerből játszik ott, nagyon jól, de vkp poszton még jobb, azonban ott van azon a poszton Bsui, aki még jobb."visca el barca írta:nézd, ha Te nem érted ennyi évnyi barca meccsel a hátad mögött, hogy a barcelona milyen 'szűrőt' igényel, én meg sem próbálom elmagyarázni.Subinho írta:de vkp poszton még jobb
Csak, hogy értsd elmagyarázom, mert látom nem megy:
"Masch nem védő, kényszerből játszik ott" - látszik pl. a helyezkedésén, hogy alapból nem az, de ettől függetlenül remekül megoldja ott a feladatát és évek óta nagyon jól játszik DE az igazi posztja a vkp. A Barcában szinte soha nem játszott ott, legalábbis folyamatosan nem, azonban láthatjuk a válogatottban God módban tolja ott, DE "ott van azon a poszton Bsui, aki még jobb" - értem ez alatt: a Barcának, a Barca stílusának Busi jobb!!!
Ha szigorúan a 2 embert, mint vkp hasonlítanánk össze, Masch sokkal jobb lenne, mint "esik-kel" Busi, DE ahogy írtam is, a Barca stílusának Busi jobban fekszik és nagyon fontos láncszeme, pl. a labdakihozatalban, kapocs a védelem és a kp. között, remekül passzol, megtartja a labdát, stb....
Gondolom így érthető volt... Bocs, nem gondoltam arra, hogy ilyen részletesen el kell magyaráznom...

Ez egy korrekt válasz és valószínű igazad is van, ugyanakkor azt gondolom HA Denis nem válik be ÉS veszünk jobb bekket, akkor SR-t vissza kéne tenni a kp-ra Denis helyett.... Lehet, hogy nem lenne a gála 11 tagja, de nem lehet tudni... akár... Denisnél már biztos jobb!palesz77 írta:Barça are preparing for a January bid of €35M for Arsenal full-back Hector Bellerin (21). [sport]
Miert engedne el az Arsenal telen 35 millioert?Amugy kar, hogy nem Cancelo vagy Hysaj jottek a Masiarol, akkor most oket hajtanank, stilusra meg szerintem jobban illenenek ide.
Csak nem nalunk. Jatszott mar ott az evek soran, voltak egesz jo meccsei, de vedokent sokkal hasznosabb, ha a Barcarol van szo. SR pl sokkal jobb volt vkp-nek, mert o erzi a labdakihozatalokat, Masch annyira nem, ez meg megakasztja a jatekot.Subinho írta: ...csak épp mindenki tudja, hogy Masch nem védő, kényszerből játszik ott, nagyon jól, de vkp poszton még jobb...
SR-nel szinten hasonlot erzek amugy, tud jol jatszani a kozeppalyan, de ott nincs akkora hatassal a jateka a csapatra, mint jobbhatvedkent. Itt a jobboson kezdo is lehet evekig akar, a kozeppalyan viszont Rakitic tavozasa utan se hiszem, hogy a galakezdo tagja lenne, egyszeruen nincs akkora hatassal a jateka a csapatra, mint amit egy kezdotol elvarna az ember - nyilvan nem biztos, lepett mar meg mindenkit a srac. Viszont Denis benazasa eseten se fog visszakerulni szerintem, ott van mellette Gomes es Rafinha, jovore jon vissza Samper, az ifibol meg kopogtat Alena, akit Lucho nagyon kedvel a hirek szerint. Ini tavozasa utan meg meg lehet igazolnunk is kell egy komoly karaktert - ha a fiatalok kozul senki se robbant -, ugyhogy en nem latom azt, hogy o visszakerul mostanaban a "helyere".
Lehet csak az én emlékezetem rossz, de a Barcába Masch vkp poszton sosem nyújtott emlékezeteset, sőt inkább mondjuk, hogy felejthető volt mindig ott.Subinho írta: Robi valóban jó teljesítményt nyújt, de neki az eredeti posztja kp, ahol még jobb lehetne... Ezért irtam... Kb. mint Masch, remek védő, de még jobb vkp...
- visca el barca
- Presidente del Barça
nézd, ha Te nem érted ennyi évnyi barca meccsel a hátad mögött, hogy a barcelona milyen 'szűrőt' igényel, én meg sem próbálom elmagyarázni.Subinho írta:de vkp poszton még jobb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.09.20. 12:15:01-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Barça are preparing for a January bid of €35M for Arsenal full-back Hector Bellerin (21). [sport]
Miert engedne el az Arsenal telen 35 millioert?
Amugy kar, hogy nem Cancelo vagy Hysaj jottek a Masiarol, akkor most oket hajtanank, stilusra meg szerintem jobban illenenek ide.
SR-nel szinten hasonlot erzek amugy, tud jol jatszani a kozeppalyan, de ott nincs akkora hatassal a jateka a csapatra, mint jobbhatvedkent. Itt a jobboson kezdo is lehet evekig akar, a kozeppalyan viszont Rakitic tavozasa utan se hiszem, hogy a galakezdo tagja lenne, egyszeruen nincs akkora hatassal a jateka a csapatra, mint amit egy kezdotol elvarna az ember - nyilvan nem biztos, lepett mar meg mindenkit a srac. Viszont Denis benazasa eseten se fog visszakerulni szerintem, ott van mellette Gomes es Rafinha, jovore jon vissza Samper, az ifibol meg kopogtat Alena, akit Lucho nagyon kedvel a hirek szerint. Ini tavozasa utan meg meg lehet igazolnunk is kell egy komoly karaktert - ha a fiatalok kozul senki se robbant -, ugyhogy en nem latom azt, hogy o visszakerul mostanaban a "helyere".
Miert engedne el az Arsenal telen 35 millioert?

Csak nem nalunk. Jatszott mar ott az evek soran, voltak egesz jo meccsei, de vedokent sokkal hasznosabb, ha a Barcarol van szo. SR pl sokkal jobb volt vkp-nek, mert o erzi a labdakihozatalokat, Masch annyira nem, ez meg megakasztja a jatekot.Subinho írta: ...csak épp mindenki tudja, hogy Masch nem védő, kényszerből játszik ott, nagyon jól, de vkp poszton még jobb...