Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel rohadtul egyet tudok érteni. Lehet azt mondani, hogy hiába nem az ő posztja, akkor is alakítani kellene stb. De kíváncsi lennék mit alakítana Iniesta jobbszélsőként vagy Rakitic Neymar helyén, pedig ők kész játékosok.mess2009 írta:egyetértek, de azzal, hogy elsősorban a posztját kellene megtalálni (vagy fixálni) mert ha ilyen jolly joker marad akkor a teljesítménye sem állandósul.Bob_Marley írta:Hosszabbítása kötelező. Nem csak a száma tizenkettő, de az első padember titulus egy kulcsszerep. A gyerekbetegségeit kellene levetkőznie és a hektikus játékát. Jó lesz ez idővel, de a bizalom feléje LE részéről töretlen és ez így rendben is van.
Egyet értek. Kedvelem őt de semmi olyat nem mutatott eddig ami miatt úgy vágnék eret magamon mint amikor Thiago elment.visca el barca írta:az mondjuk erősen szubjektív h kulcsfontossgú a szerződésének meghosszabbítása... egyelőre semmi olyat nem mutat ami pótolhatatlanná teszi. inkább annak fog szólni az erőlködés, hogy nem legyen megismételve a "thiago betli"....
egyetértek, de azzal, hogy elsősorban a posztját kellene megtalálni (vagy fixálni) mert ha ilyen jolly joker marad akkor a teljesítménye sem állandósul.Bob_Marley írta:Hosszabbítása kötelező. Nem csak a száma tizenkettő, de az első padember titulus egy kulcsszerep. A gyerekbetegségeit kellene levetkőznie és a hektikus játékát. Jó lesz ez idővel, de a bizalom feléje LE részéről töretlen és ez így rendben is van.
Mobilról írta (amúgy használhatna palesz77 ékezetet, valóbanS.Agüero írta:Az igen, akkor jól focizhatsz.palesz77 írta:Behivtak a valogatottba a Horvatorszag es az USA elleni meccsekre. Coutinho is ott van amugy, ehhez Ramires es Oscar serulese kellett..
Szerintem nem ez a baja. Valahogy nem képes konstans jó teljesítményt, egyik meccsen nagyon jó aztán tök szűrke. Szerintem az edző is hibás ebben. Nem játszik a eleget, nem is igazán tudja mi lenne a posztja és szerintem a bizalmat se gy érzi mint kéne.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a nem fekszik neki a balszél poszt dumát. a sevilla elleni szuperkupán is ott játszott és az egyik legjobb volt azon a meccsen
1 jó megmozdulására emlékszem, amikor 16-osnál cselezgetett, és kidobta SR-nek, amiből lőtte azt az iszonyatos kapufát. Sandro kb semmit nem csinált maradjunk annyiban.hajnesz írta:Benne van,hogy valakinek nem megy, az is,hogy nem ez a posztja. Viszont ez a fiatalember egész meccsen csak mutogatott, 1 jó megmozdulására sem emlékszem... Sandro 10perc alatt többet tett a csapatért,mint ő.
Ha elolvasod a kritikámat, nem azzal vagyok elégedetlen, hogy a bal szélről betörve nem lő 3 gólt.Messias2 írta:Nem csak a sörmeccseken tolta remekül, hanem Sevilla ellen is remekelt. Szerintem nem számonkérhető egy kkp-tól, h balszélsőként is olyan teljesítményt nyújtson, mint a kp-n.
Szerintem ha a tétmeccseket nézzük nincs benne semmi hullámzó. A Sevilla ellen tényleg volt egy jobb félideje, de azt leszámítva csak bújocska néha egy-egy rossz megoldással fűszerezve.visca el barca írta:ma messze ő volt a legnagyobb homály. olyan hullámzó a teljesítménye, hogy az valami borzasztó
Igen, végüls a sörmeccsekből lesz a BL meg a bajnoki cím.Messias2 írta:Talán meg kéne nézni a felkészülési meccseket is, és nem az 1. idei bajnoki után ítélkezni. Valóban gyenge volt, de semmivel sem nyújtott kevesebbet, mint mondjuk Messi.Sanama írta:Hatalmasat játszott ma is a "mester".
Lehet mondani, hogy szélen játszik, blabla, de nem azon múlik, hogy át tud-e venni egy labdát, vagy passzolni képes-e.
Talán meg kéne nézni a felkészülési meccseket is, és nem az 1. idei bajnoki után ítélkezni. Valóban gyenge volt, de semmivel sem nyújtott kevesebbet, mint mondjuk Messi.Sanama írta:Hatalmasat játszott ma is a "mester".
Lehet mondani, hogy szélen játszik, blabla, de nem azon múlik, hogy át tud-e venni egy labdát, vagy passzolni képes-e.