Október 2-án ezzel vége is szezon érdemi részének.
Az építkezés és a jövő fontosságának jegyében gondolom ma is LDJ, SR és Piké kezdenek.
Szerintem talált utódot, csak 0 EUR van a kasszában. Elszomorító.
Az is lehetséges hogy töketlen Laporta és nem akarja kirúgni mert túl sok kapcsolata van Koemannak, pl Jordi Cruyff és nem akar összeveszni mindenkivel házon belül, de inkább azt tartom valószínűnek hogy nincs pénz.
Utód biztos lenne, nem Pirlo de tuti hogy van olyan akit lehetne hozni ha lenne tökünk és/vagy kis pénzünk. Másodosztályú edző is jöhetne bárki nem vicc.
Az hogy nincs kirúgva és addig is a másodedző kinevezve, viszont arra ad okot gondolni hogy tényleg jók Koeman kapcsolatai, és vannak még házon belül akik a saját hátukat is tartják Koemannak.
Pár hete még félig poén volt, de mondtam hogy még eljöhet az idő, hogy egy Rourának is örülnénk. Ő egy egykori másodedző. Most annyira töketlenek vagyunk, hogy a jelenlegi másodedzőt se tudjuk kinevezni.

De nem baj, majd visszatérnek a sérültek

Aztán akkor még 5 meccsig hallgatjuk hogy sokat hagytak ki, kell nekik idő, hogy formába lendüljenek.
Aztán téli szünet. Aztán jaaj hát most még szünet volt, hagyni kell őket formába lendülni. Aztán gondolom Dembelé és Aguero újra megsérülnek, kiindulva utóbbi éveikből. Ja meg szezon végére úgyis elfáradunk mert erőnlétileg karbantartva nem vagyunk.
Nevetséges edző, nevetséges elnök és helyzet. Eddig tartott hogy kritikusan de pozitívan álltam hozzá. Most már tényleg vége, EL hely talán meg lesz, de meccset nézni mint kikapcsolódás nem lesz érdemes. Ez a csapat így nem fog örömet okozni senkinek, 1 ilyen volt a Levante ellen és kész vége.