Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sztem Pedro kétlábasabb, nézd meg ahogy a labdát vezeti, sosem tudod, hogy melyik lábával fogja megtolni, míg Villánál van egy elég erős jobblábas preferencia, attól függetlenül, hogy elvállalja ballal ha úgy hozza a helyzetgergo9 írta: Éppenséggel Villa kétlábasabb(de szép szó) mint Pedro.
Jelenlegi Pedro-t meg 3 Henry-ért sem cserélném el, nem igazán tett le sokat itt a francia főleg az Arsenalos éveihez képest.
Semmi problemam nem lenne ha masak lennenek a figurak mint 2 eve,tenyleg nem magaval a jatekkal van problemam.LaPulga írta:Most is lényegében ugyanazt játszák a fiúk csak másak a táblán lévő figurák és Pep is sokkal "érettebb edző lett"
Éppenséggel Villa kétlábasabb(de szép szósjd írta:Én is egyébként hasonlóan gondolkodtam, gondoljatok bele abba, amikor Ronaldinho, Henry, Eto'o, Deco itt játszott, hozzájuk képest Villát meg Pedrot nem tudnám megkülönböztetni, ha utóbbi nem lenne kétlábas
Viszont én arra jutottam, h nem érdekel, amíg egyelőre alázunk mindenkit
Értem, mire gondolsz, és valamilyen szinten egyet is értek. Ugyanaz a sablon van minden meccsen, semmi új, semmi más...Viszont ez még szebb, mint az eddigiek, és ami szintén nem rossz dolog, hogy rendkívül eredményes...TiTiHenry írta:Vegre valakisjd írta:Én is egyébként hasonlóan gondolkodtam, gondoljatok bele abba, amikor Ronaldinho, Henry, Eto'o, Deco itt játszott, hozzájuk képest Villát meg Pedrot nem tudnám megkülönböztetni, ha utóbbi nem lenne kétlábas
Viszont én arra jutottam, h nem érdekel, amíg egyelőre alázunk mindenkit![]()
Nem a jatek minosegevel van bajom,az szemkapraztato es tokeletes.
Ha iden megnyerunk mindent akkor csondben maradok,de valamiert 2 eve nagyobb oromot okozott barca meccset nezni mint most.(kimeljetek meg azoktol a hozzaszolasoktol ,hogy "akkor ne nezz")
Vegre valakisjd írta:Én is egyébként hasonlóan gondolkodtam, gondoljatok bele abba, amikor Ronaldinho, Henry, Eto'o, Deco itt játszott, hozzájuk képest Villát meg Pedrot nem tudnám megkülönböztetni, ha utóbbi nem lenne kétlábas
Viszont én arra jutottam, h nem érdekel, amíg egyelőre alázunk mindenkit
Sztem az egészből ez a legkeményebbTiTiHenry írta: Reggel rajottem mikozben valamelyik regebbi PES-sel jatszottam es epp az otkupas barcaval rugdostam a golokat.
Pep 3 ev alatt teljesen kiolt minden fele egyenesiget a csapatbol
TiTiHenry írta:A tegnapi meccs alatt eszembe jutott valami
Hogy a francba lehet az ,hogy egy 4-0as meccset unva nezek vegig es varom a veget???
Reggel rajottem mikozben valamelyik regebbi PES-sel jatszottam es epp az otkupas barcaval rugdostam a golokat.
Pep 3 ev alatt teljesen kiolt minden fele egyenesiget a csapatbol,mostmar tenyleg egy tokeletes gepezet vagyunk,mindenki ugyan azt stilust jatsza.
Hianyzik a Tridente.Amikor elol Messi-Eto´o-Henry kergettek a labdat.Mindharman hatalmas egyenisegek voltak,de kulonbozoek.Messi az Messi,ra nincs jobb szo,ott volt Eto´o aki utolso csepp vereig harcolt mindenert,es volt hogy elrontotta a helyzeteit,de akkor is egy olyan figura akihez hasonlo sem elotte nem volt,sem utana nem lesz.Henry a maga ,neha mar tulzott eleganciajaval, ha nem csinalt semmit,akkor is kitunt a csapatbol.
Helyettuk most ott van Messi,Villa es Pedro.Messi ketseg kivul a legjobb jelenleg.Villa es Pedro pedig lehet hogy tokeletesek a BArçaba,es egy rossz szavunk nem lehet mert kuzdenek,harcolnak,golt rugnak meg szepen is jatszanak,de olyan sotlan mind a ketto ,hogy szornyu(ugyan ez messirol is elmondhato ,de amit o tud azt senki mas nem tudja)
A kozeppalyan Ini es Xavi.Ok igy egyutt hihetetlenek es amig Toure jatszott mogottuk aki egy jelenseg volt a palyan addig fel se tunt ,hogy mennyire unalmasan teszik a dolgukat (persze hiba nelkul es tokeletesen).Yaya elment,jott Busquets,nagyon jo vkp lett belole,nyugaodt vagyok ha o van azon a poszton,de smmi olyan nincs benne ami miatt kedvelnem,es ami megszornyubb utalni sem birom mert nincs benne mit,egyszeruen nem egyeniseg.
Hatso alakzatunkba szerencsere 4 kulonbozo ember van,Dani Alves-Pique-Puyol-Abidal,egy kozos van bennuk,az hogy nagyon jok,de ami a szemlyiseguket illeti teljesen kulonboznek,es van bennuk valami vaganysag,valami plusz ami elol nagyon hianyzik nekem.
Lehet ,hogy az a siker kulcsa ,hogy egy homogen masszava alakitjak a keretet,de nekem nem tetszik hogy felmegy a palyar 11 ember Barça mezben,de tok mind1 hogy mi van a hatukra irva ,mert mind ugyan azt csinaljak,cseleznek,futnak,passzolnak mindezt persze tokeletesen.
Szerintem túl reagáltad kicsit az egészet.Talma írta:Reméljük Mester, hogy helyrehozod a Bilbao elleni mérkőzésen elkövetett hibád. Ha már megszégyenítetted Afellay-t a "debütálásán" (amennyiben ezt annak lehet nevezni), most legalább adhatnál neki némi játékidőt, ő is megérdemelne egy normális debütálást, egy amolyan másodikat, mivel az elsőt sikeresen eltoltad...
Az "eltoltad" helyett sejthetitek mit szerettem volna írni, azonban tisztelettel vagyok a Fórum szabályzatára, így kulturált módon fejtem ki a véleményem.
szerintem meg te nem értetted meg a mondandómat. fontos pszichológiai eszköz az, hogyha valaki a debütálásán látja, hogy ha itt nem teszem le a 120%-ot akkor annyit leszek a pályán, hogy labdába se tudok érni...Talma írta:Nyúlhatott volna Bojanhoz is, vagy éppen Militohoz. Bármit állítasz, inkorrekt döntés volt a részéről.
Viszont azért a mondandómat nem sikerült teljes mértékben megértened. Oké, legyen időhúzó csere, de könyörgöm, ne a debütálásán...
szerintem meg lényegtelen a külsőség, hogy mennyire szép egy debütálás, és nem a nézőket kell kiszolgálni ilyenkor, mert hogy ők mennyire kíváncsiak az új emberre. azzal, hogy kapott 1-2 percet legalább megint tudatosult benne, hogy ez messze nem a PSV ahol a legnagyobb király te voltál, a világ legjobb csapatába jöttél kisfiam, ahol szarásig kell dolgoznod. nincs ezzel gond, jó ha ezzel minél többször szembesül az ember. ettől függetlenül kaphat ma többet sőt kezdő is lesz ha eljön az ideje, de amit te számon kértél Guardiolán annak nem sok létjogosultsága van...Talma írta:Reméljük Mester, hogy helyrehozod a Bilbao elleni mérkőzésen elkövetett hibád. Ha már megszégyenítetted Afellay-t a "debütálásán" (amennyiben ezt annak lehet nevezni), most legalább adhatnál neki némi játékidőt, ő is megérdemelne egy normális debütálást, egy amolyan másodikat, mivel az elsőt sikeresen eltoltad...
Az "eltoltad" helyett sejthetitek mit szerettem volna írni, azonban tisztelettel vagyok a Fórum szabályzatára, így kulturált módon fejtem ki a véleményem.
Szerintem pedig anno az úgy volt, h Sergi és Pedro nagyon kiemelkedőek voltak, a csapat bizonyos részei meg közel sem stabilan kiválóak. (igen, Touré is sokszor hetekig csak bénázott) Nem volt annyira nagy kockázata.rhynn írta:Én látom rosszul, vagy másnak is feltűnt, hogy Pep egyre kevesebbet kockáztat az ifik előretolásával, pályára rakásával? Busquets és Pedro az első két évében azért jobban előtérbe volt rakva, pedig szerintem a mostaniak se sokkal gyengébbek. Egy Levante ellen szerintem meg lehetne próbálkozni pl. az ifi védőkkel...Nem Busquetset kéne belső védőnek hátravinni.