rhynn írta:Én látom rosszul, vagy másnak is feltűnt, hogy Pep egyre kevesebbet kockáztat az ifik előretolásával, pályára rakásával? Busquets és Pedro az első két évében azért jobban előtérbe volt rakva, pedig szerintem a mostaniak se sokkal gyengébbek. Egy Levante ellen szerintem meg lehetne próbálkozni pl. az ifi védőkkel...Nem Busquetset kéne belső védőnek hátravinni.
Szerintem pedig anno az úgy volt, h Sergi és Pedro nagyon kiemelkedőek voltak, a csapat bizonyos részei meg közel sem stabilan kiválóak. (igen, Touré is sokszor hetekig csak bénázott) Nem volt annyira nagy kockázata.
Most, hogy megtalált egy olyan csapatot, ami gyakorlatilag verhetetlen, nemcsoda h kevesebbet kockáztat általában a fiatalokkal. Meghát Thiago és Fontás nem is akkora ígéretek azért, de legalábbis nem olyan posztokra, ahol pillanatnyilag volna min javítani.
Ha konkrétan a Levantéra gondolunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy Fontás nem volt keretben, míg Bartra vagy V.Vázquez igen. Ez pedig így azt jelenti, hogy vagy kisebb sérülés, vagy L.Enrique külön kérésére maradt ki, (persze lehet még más) , de a lényeg h valszeg Pepnek nem volt lehetősége őt használni.
Thiago meg kapott azért elég jó időt most kivételesen, élt is vele szerintem.
Sergi meg kézenfekvő megoldás volt, mivel a keretben csak a sérülésből visszatérő Milito volt oda betehető.
Talán lehetne kicsit többet, de érthető sőt talán szükséges h ne kockáztasson. Látjátok h milyen idén ez a bajnokság, egyelőre a legkisebb kockázat se nagyon fér bele.
királykupában használja a fiatalokat, sőt a Bl-ben is használta elég sokat a csereembereket, fiatalokat.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila