P'robinho pedig lehet, hogy titokban Barca szurkoló

Hát igenLos Banditos írta:Csak az az illető tett is érte, hogy ne szeressük.P'robinho írta:nem tett,olyat,én sem tom mér nem szeretem.bizt nektek is van oan akit nem szerettek![]()
Csak az az illető tett is érte, hogy ne szeressük.P'robinho írta:nem tett,olyat,én sem tom mér nem szeretem.bizt nektek is van oan akit nem szerettek
Én is nagyon szeretem. Egy nagyon szerény ember, amilyen teljesítményt meg a pályán nyújt, az példamutató.Los Banditos írta:Akkor sem kell ide beírni, hogy mennyire utálod.Egyébként tényleg egy szimpatikus srác, ahogy LG is mondja.![]()
nem osztogatom a játékosaitokat, csak elmondom a véleményem.mér szted iniesta a világ legjobb kp-a lesz?a bárkázást meg nem sértésnek mondom, egyszerűen már megszoktam,mint ah ti a margótP'robinho, Te ezért ne gyere ide, hogy osztogasd a Barça játékosokat vagy itt "bárkázzál"
P'robinho, Te ezért ne gyere ide, hogy osztogasd a Barça játékosokat vagy itt "bárkázzál"P'robinho írta:ha továbbra is igy fejlődik a világ legjobb KP-je lehet![]()
![]()
![]()
![]()
bizt rosszul olvastam.a világ legjobb kp-a?????nem kezdem sorolni a neveket, h kik jobbak nála,oks?
én személyszerint uálom, a bárkából legjobban,sőt talán a világon legjobban.naon unszimpi nkm.és ez aka se változott mikor az ő góljával nyert Spanyolo...
ha továbbra is igy fejlődik a világ legjobb KP-je lehet
Elképzelhetetlennek tartom, h nem te voltálRumig írta:Elképzelhetőnek tartom, h rám gondolsz. Amikor azon vitatkoztunk egyik meccs után, h Messinek volt-e eladott labdája, vagy sem, akkor bizonyítottam igazamat a Eurosport statisztikájávallionelmessi19 írta: Viszont vki még akkor írta is h ott vannak ezek a statisztikák, de akkor lehet h az már nem te voltál.
Elképzelhetőnek tartom, h rám gondolsz. Amikor azon vitatkoztunk egyik meccs után, h Messinek volt-e eladott labdája, vagy sem, akkor bizonyítottam igazamat a Eurosport statisztikájávallionelmessi19 írta: Viszont vki még akkor írta is h ott vannak ezek a statisztikák, de akkor lehet h az már nem te voltál.
Akkor jól emlékeztemLos Banditos írta:Én ezt a linket a Barça-Mallorca meccs közben linkeltem be, de nemtudtam hogy van ilyen passz/átlag is ahol a játékosok vannak.