Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.24. 15:10:31

palesz77 írta:De ha a Valenciában folyamatosan meccsben lesz, akkor szeirntem sokkal jobban jár, mint ha itt maradna beugrósnak az MSN mögött, és hosszútávon mi is többet nyerhetünk vele.
és 3-4-5 évig majd kölcsön lesz adva? vagy ezt, hogy kell elképzelni? az MSN még min. 3 évig együtt lesz (remélhetőleg), ha most elmegy munir, és jövőre visszajön, ugyanugy nulla km-esen fog játékba szállni mint tenné azt idén.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.24. 15:09:11

S.Agüero írta:Mi az, Palesz, már bízol benne, hogy jön Paco? :D Én örülnék neki amúgy, de akkor Munirt adjuk kölcsön, vagy visszavásárlásival. De ha úgy alakul, az sem lesz baj, ha Munir marad.
Hát, kicsit több esélyt látok rá, most a Valenciás források szerint is közel van a megegyezés - anyagi okokra hivatkoznak, meg friss igazolások beregisztrálására, amit nem értek, ha valaki igen, elmagyarázhatná -, de azért részemről még mindig inkább nem hiszem el a dolgot, mint igen. :D De attól még a hsz lényege ugyanaz marad, profilra ilyet keres Lucho.
kristop írta:egyébként, ha valamennyire elfogadjuk támpontnak a transfermarktot, mint akik a talán legközelebb tudják belőni egy játékos értékét
Alapból egyetértek a hsz-eddel, de ezzel nem. Mármint a játékos értékét lehet belövik egész jól, csak a piac ezt javrészt letojja.. :D
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.24. 14:58:33

pep71 írta: Mint te is írtad semmi kimagasló nincs Cillessenben, amiért ő annyira kéne a Barcának, ellenben Bravo 2 évet lehozott nagyon magas szinten...és a 2 játékos ára közel azonos...
Nem aggódom a kapusposzt miatt, mert szvsz MAts megoldja majd, de ez a Cillessen teljesen felesleges igazolás. Kupába meg töltelék meccsekre bőven jó lenne Masip.
Bravoban a Sociban mi volt olyan kimagasló, hogy kellett a barcának? Az hogy 2 szezon alatt kapott 92 gólt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2016.08.24. 15:10:15-kor.
kristop
Entrenador del Barça

2016.08.24. 14:55:51

Kovbal88 írta: Nem ezzel van a bajom, hanem hogy még van aki ezt is megmagyarázza, hogy miért van!
Igenis profi klub, kell hogy számítson minden euro, foci szinten toppon vagyunk a vezetőség meg egy, olyan 10-es skálán kb 5-6 ra teljesít.
azért az szép, hogy szerinted semmilyen korreláció nincs egy csapat vezetőségi munkája és egy csapat sportszakmai teljesítménye között (arról, hogy te a vezetőség munkáját egyenlővé teszed a játékosok eladásával már nem is beszélek) negatív példának tudom ajánlani a milan és az inter csapatát, akik top - top csapatból lettek olasz középmezőny sorozatos (ténylegesen) rossz vezetői döntések után. pozitív példaként pedig egy bizonyos dortmundot.

egyébként, ha valamennyire elfogadjuk támpontnak a transfermarktot, mint akik a talán legközelebb tudják belőni egy játékos értékét, és figyelembe vesszük az életkorát, meg hogy bravonak se az ajánlott szerződés, se ez a kapus felosztás nem felelt meg, és lépni akart, akkor egy húsz millió körüli összeg bőven jó ár érte.

ha viszont azt fogadjuk el, hogy bravot élő szerződés köti, és mivel a világ egyik legjobb kapusává nőtte ki magát, ezért elkérhetünk érte harmincat/kivásárlási árát. és a citynek úgyis kapus kell, ha meg nem fizetik ki, akkor marad és szevasz, akkor ja, akkor nem jó az ár.

a kettőt együtt? na, ezt lehetetlen kombinálni.

gyengülünk? persze, látatlanban megmondom, hogy bravo jobb kapus, mint a holland. de ha továbbra is a korrektek akarunk lenni, és tartjuk magunk ahhoz, hogy nem tartunk itt játékost az akarata ellenére, akkor volt más választásunk? nem.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.24. 14:54:23

Mi az, Palesz, már bízol benne, hogy jön Paco? :D Én örülnék neki amúgy, de akkor Munirt adjuk kölcsön, vagy visszavásárlásival. De ha úgy alakul, az sem lesz baj, ha Munir marad.
pep71
Entrenador del Barça

2016.08.24. 14:22:09

adaml182 írta:
pep71 írta:Eddig nagyon meg voltam elégedve az igazolásokkal, de szvsz Cillessen meg sem közelíti Bravo-t. Vicc, hogy alig valamivel olcsóbban vesszük meg, mint amennyiért egy bizonyított top kapust eladunk...
Amikor láttam védeni, mindig is csodálkoztam, hogyan lehet ő a kezdő holland kapus, potyákra hajlamos, bravúrokat nem igen mutat be. 11-eseknél a védési százaléka szinte nulla.
Szerintem erős szubjektivitást lehet felfedezni a véleményedben, te csak valószínűleg bele akartad látni Cillessen játékába, hogy nem jó, mert a statisztikák teljesen másról árulkodnak. Én csak 1-2-szer láttam védeni, olyan semleges a benyomásom róla, nem maradt meg semmi pozitív, s negatív élmény vele kapcsolatban. A statisztikák alapján viszont bőven jó lehet, akkor pedig kifejezetten örülni fogok az érkezésének, ha ezzel Ter Stegen előrébb lépne a sorban.
Örülnék egy olyan felosztásnak, hogy MAtS kapjon ~30 meccset a bajnokságban, BL-ben 6 csoportmeccsből 4-5-öt (a tabella alakulásától függően), valamint a kieséses szakaszban a téttel bíró meccseket. Jasper pedig vinné a kupát, a BL-csoportkör végén, illetve nagy gólkülönbségű odavágó esetén a visszavágón, valamint 1-2 bajnokin pedig "bizonyíthat".

A bizonyított top kapussal kapcsolatban meg annyit, hogy szerintem minden Barca szurkoló számára Bravo volt az utóbbi idők legjobb, kedvenc kapusa, de
1. tarthatatlan állapot a 2 hasonlóan ambíciózus kapus megtartása
2. Bravo menni akar, BL-ben védeni, többet keresni
3. Casillas is 33 éves kora után kezdett erősen hanyatlani, ne mindig Buffont hozzuk fel példaként
Mint te is írtad semmi kimagasló nincs Cillessenben, amiért ő annyira kéne a Barcának, ellenben Bravo 2 évet lehozott nagyon magas szinten...és a 2 játékos ára közel azonos...
Nem aggódom a kapusposzt miatt, mert szvsz MAts megoldja majd, de ez a Cillessen teljesen felesleges igazolás. Kupába meg töltelék meccsekre bőven jó lenne Masip.
palesz77

2016.08.24. 14:17:29

TripleH írta:Ha már ennyire hajtjuk ezt a Paco gyereket, itt vannak a számunkra érdekes statok számszerűsítve. De én valamiért úgy érzem idén ha Munír kapna egy 1500-2000 percet idén szintet lépne, persze erre sincs semmi garancia.
Nekem ami durva Pacoban, az a helyzetkihasználása. A 16-oson belül első évében a lövései 17%-ából gól lett, a másodikban 24%, a harmadikban meg ez már 29%. Ez brutálisan jó. A szemléltetés kedvéért, ez CR-nek és Messinek ez 21%, Agüeronak 20%, Vardynak 24%, Kanenek 22%, Lewának 22%, Aubameyangnak 24%, Higuaínnak 24%, Baccának 27%, Gameironak 24%, Dybalának 24%, Lacazettenek 26%, Benzemának 27%, Rubén Castronak 24%, Griezmannak meg szintén 29%. Egyedül Suáreznek és Ibrának van 30% felett a topnak számító csatárok közül. Nyilván ez csak statisztika, ettől nem lesz jobb gólvágó CR-nél vagy Messinél, az is lehet, hogy nálunk romlana ebben, meg azt is hozzá kell tenni, hogy az összes csatár közül ő lőtt a legkevesebbszer kapura, de ha Lucho tényleg egy biztos lábú gólvágót akar, akkor ő tényleg nyerő húzás lehet. Ilyen kiszolgálás mellett többször kerülhet helyzetbe, és ha ilyen magabiztossággal értékesít nálunk is..

Munirnál meg én pont nem ezt érzem. Az elmúlt 2 évben mindig akkor volt jó, amikor folyamatosan játszott. A 15/16-os szezonban is folyamatosan javult január környékén, amikor be lett dobva a kupában, most is előszezonban meccsről meccsre jobb lett, szerintem ő még nem az a játékos, aki képes 0 km-esen beugróként is jól teljesíteni. Nála én egyértelműen a kölcsönt favorizálnám, hogy "csúcsra járassa magát" egy szezonon keresztül, egyedül attól tartok, hogy olyan helyre kerül, ahol szintén nem játszana eleget.. De ha a Valenciában folyamatosan meccsben lesz, akkor szerintem sokkal jobban jár, mint ha itt maradna beugrósnak az MSN mögött, és hosszútávon mi is többet nyerhetünk vele.
TripleH írta:P.S. : Legalább esélyt adjatok már szerencsétlen holland gyereknek, Bravot sem úgy vettük meg, hogy garantálva volt, hogy 2 ekkora szezont lehoz.
Ez meg totál igaz, előtte ő se volt hibátlan. Anno a Real ellen is benyelt egy vicces gólt, még rosszabb volt mint MAtS Bilbao elleni félpályása, nálunk mégis csúcsra lett járatva, és nem követett el ilyen hibákat. MAtS is a legmagabiztosabb kapus kb lábbal, miközben 2 gólt is kapott már be a válogatottban úgy, hogy elcsúszott a talpa alatt a labda. Ezekhez remélhetőleg a szakmai stábnak is köze van, akkor meg a hollandból is siekrülhet egy mégjobb kapust faragni. Ne írjuk már le előre szerencsétlent, a negatívkodás ráér akkor, ha jogos lesz..
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.24. 14:01:05

ntibi67 írta: Ez nekem zavaros.Mit akartál ezzel mondani,hogy kinőheti magát tájékozódási pontnak?
Ez valami tájfutó szleng?
Samu turistajelzéssé fog átalakulni. :shock:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ntibi67
Capitá del Barça

2016.08.24. 13:57:43

[quote="Samper A védelemben Umtiti kinőheti magát tájékozódási pontnak.[/quote]

Ez nekem zavaros.Mit akartál ezzel mondani,hogy kinőheti magát tájékozódási pontnak?
Ez valami tájfutó szleng?
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.24. 13:19:44

Ha már ennyire hajtjuk ezt a Paco gyereket, itt vannak a számunkra érdekes statok számszerűsítve. De én valamiért úgy érzem idén ha Munír kapna egy 1500-2000 percet idén szintet lépne, persze erre sincs semmi garancia.

P.S. : Legalább esélyt adjatok már szerencsétlen holland gyereknek, Bravot sem úgy vettük meg, hogy garantálva volt, hogy 2 ekkora szezont lehoz.
adaml182
Barça B

2016.08.24. 12:56:18

pep71 írta:Eddig nagyon meg voltam elégedve az igazolásokkal, de szvsz Cillessen meg sem közelíti Bravo-t. Vicc, hogy alig valamivel olcsóbban vesszük meg, mint amennyiért egy bizonyított top kapust eladunk...
Amikor láttam védeni, mindig is csodálkoztam, hogyan lehet ő a kezdő holland kapus, potyákra hajlamos, bravúrokat nem igen mutat be. 11-eseknél a védési százaléka szinte nulla.
Szerintem erős szubjektivitást lehet felfedezni a véleményedben, te csak valószínűleg bele akartad látni Cillessen játékába, hogy nem jó, mert a statisztikák teljesen másról árulkodnak. Én csak 1-2-szer láttam védeni, olyan semleges a benyomásom róla, nem maradt meg semmi pozitív, s negatív élmény vele kapcsolatban. A statisztikák alapján viszont bőven jó lehet, akkor pedig kifejezetten örülni fogok az érkezésének, ha ezzel Ter Stegen előrébb lépne a sorban.
Örülnék egy olyan felosztásnak, hogy MAtS kapjon ~30 meccset a bajnokságban, BL-ben 6 csoportmeccsből 4-5-öt (a tabella alakulásától függően), valamint a kieséses szakaszban a téttel bíró meccseket. Jasper pedig vinné a kupát, a BL-csoportkör végén, illetve nagy gólkülönbségű odavágó esetén a visszavágón, valamint 1-2 bajnokin pedig "bizonyíthat".

A bizonyított top kapussal kapcsolatban meg annyit, hogy szerintem minden Barca szurkoló számára Bravo volt az utóbbi idők legjobb, kedvenc kapusa, de
1. tarthatatlan állapot a 2 hasonlóan ambíciózus kapus megtartása
2. Bravo menni akar, BL-ben védeni, többet keresni
3. Casillas is 33 éves kora után kezdett erősen hanyatlani, ne mindig Buffont hozzuk fel példaként
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adaml182 2016.08.24. 13:35:18-kor.
pep71
Entrenador del Barça

2016.08.24. 12:26:44

Eddig nagyon meg voltam elégedve az igazolásokkal, de szvsz Cillessen meg sem közelíti Bravo-t. Vicc, hogy alig valamivel olcsóbban vesszük meg, mint amennyiért egy bizonyított top kapust eladunk...
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.24. 11:52:04

úgy hajtjuk ezt az alcacer gyereket, mintha a vezetőség tagjai közül valakik fogadtak volna két csomag szotyiban, hogy tudunk-e egy nyáron 5 db 22 éves játékost szerezni, úgy, hogy mindhárom szekcióba (védelem, kp, csatársor) jusson belőlük.... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.08.24. 11:00:52

Cillessen egy fokkal se tűnik rosszabbnak, mint Bravo, amikor hoztuk a Sociedadból. Az ára nem magas, rutinja van minden téren és, mint Ajaxos, nyilván a labdával se ügyetlen.

Bravoról. Nagyon jó volt, stabil, szinte hiba nélkül játszott(a kijöveteleknél volt csak bizonytalan), de TS sztem felnő a feladathoz. Voltak hullámvölgyei, de a BL-ben végig jó volt és a kupában is. Sztem megérdemli azt, h ő legyen a kezdő. Nem utolsó sorban pedig a nagy fiatalítási hullámnak ez is része. Bravo pedig 33. Egy kapus legtöbbször 34-35 éves korában esik vissza, így nem csoda, ha csak egy évvel akartunk szerződést hosszabbítani. Bravot is megértem. A Spociedadnál nem keresettsokat, nálunk már jól keresett, de az se egy vagyon. Elmegy a Cityhez, ül 3 évet, keres annyit, mint addigi egész karrierje alatt és úgy vonul nyugdíjba h meg is nyert mindent, amit lehetett és pénze is lesz. Logikus döntés mindenki részéről. Kíváncsi vagyok mennyiért adjuk el. A Reális 20-25 lenne. Játéka alapján simán ér 40-et, de már nem fiatal.
Gondolom a mai BL meccsen még Cileessen véd az Ajaxban, utána hivatalos lesz a transzfer. Sztem egy nehéz helyzetből sikerül úgy kijöjjünk, hogy jelentősen nem gyengülünk(ha Cillessen beválik, akkor egyáltalán nem) és anyagilag is jó lesz.

Szorgalmaznám már igazán ezt a csatárigazolást. Az a 15 millió, amit Muniért ajánlottak nagyon is korrekt. Tavaly szezon elején simán el is fogadtam volna, de azóta Munir mutatott be nagyon szép dolgokat. Nem egy garancia a jó játékra, de 2-3 év múlva, ha ugyanígy fejlődik, simán kezdő lehet nálunk is, szóval nem adnám el véglegesen. Valahogy a visszavásárlási opció nála nem hiszem h működjön. Nem tudom miért, de van egy ilyen érzésem. Ha jön ALcacer, Munir mehetne a Valenciába kölcsöne. Talán annak örülnék legjobban.
A Fifa egy szégyen
Samper
Director del Fútbol

2016.08.24. 09:45:54

Utóhang Bravo távozásához:
-2 év hosszabbítást és komoly fizetésemelést kért a vezetőségtől - 1 év hosszabbításra és kisebb emelésre voltak hajlandóak.
-A Bravo gyerekek angol iskolába jártak és az anyjuk szorgalmazta az angol nyelvi környezetet nekik.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.08.24. 09:42:29

Azért ez téboly.. valaki csodálkozik hogy elszálltak a fizetések? Egy kapus aki nálunk 3m/év keres, azt a city egyből megduplázza.. és akkor kössél normális üzleteket, klubokkal, játékosokkal.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kubla9
Capitá del Barça

2016.08.24. 08:27:57

palesz77 írta:The transfer of Paco Alcacer (22) was re-activated because of the downfall of the economic situation in Valencia. [md]

Paco Alcácer could be sold to Barcelona this week. There's an agreement in place. Samper and Munir could be part of the deal [sd]

Kezdodhet ujra. :D

Douglas close to leaving the club. Barcelona was working on finding a new club and there is interest from Sporting Gijon. [md]

Claudio Bravo, who will be sold for 20M, was earning 3M per year at Barcelona and will now earn 6M at Manchester City [sport]
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... medium=soc" target="_blank Elvileg OK a dolog szerintem az ár kérdéses még.
Samper
Director del Fútbol

2016.08.24. 06:55:38

Annyira nem lehet tudni, mi lesz a világ focijával 10 év múlva, hogy azon kár aggódni. 2-3 éves perspektíva a maximum. Ini pótlásáról máris gondoskodva van, a védelemben Umtiti kinőheti magát tájékozódási pontnak és Alcacerre is azért hajtanak, hogy szinttartással gondoskodjanak a jövőről. Az emlegetett 100 milla csekélység ahhoz képest, amit az elmúlt pár évben ászaink megtartására költöttünk, akik hozzák a kupákat.
Amit én is kifogásolok, az az, hogy nem kérik számon a mindenkori edzőn a kapunyitást a B legjobbjai előtt. Ha meg ott tényleg nincs ki előtt, akkor ott kell megjavítani a szakmai munkát.
palesz77

2016.08.24. 06:20:15

The transfer of Paco Alcacer (22) was re-activated because of the downfall of the economic situation in Valencia. [md]

Paco Alcácer could be sold to Barcelona this week. There's an agreement in place. Samper and Munir could be part of the deal [sd]

Kezdodhet ujra. :D

Douglas close to leaving the club. Barcelona was working on finding a new club and there is interest from Sporting Gijon. [md]

Claudio Bravo, who will be sold for 20M, was earning 3M per year at Barcelona and will now earn 6M at Manchester City [sport]
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.08.23. 23:22:05

mahitoo írta:Azért az elmúlt nagyjából 8 évben kb 100 milliót dobtunk ki az ablakon az átigazolási politikánknak köszönhetően, egyszer már nyár elején felsoroltam azt a rengeteg játékost, nem fogom még egyszer. Ha szerintetek ez nem számít, rendben van. Csak majd ne legyen sírás, mikor Ini, Piqué, Messi kimegy, és nem lesz megfelelő pótlás a La Masia-ból, se pénz venni embereket. Komoly tartozása van a klubnak (tudom, hogy mindegyiknek kb), stadionfelújítás, megkérdőjelezhető vezetői döntések (adócsalás, telek-eladás)... Tudom, hogy itt sokan le sem kaksizzák, hogy melyik játékos mennyit keres, hogy áll pénzügyileg a klub (indok általában: "nem az én pénzem"). És aki emiatt aggódik, az meg fogja be a száját, mert jönnek a kupák. De én szeretném, ha 10 év múlva is jönnének. Hiába vagyunk nagy "brand", a Madrid, az orosz, arab csapatok pénzügyileg úgy is vernének minket, ha minden rendben lenne, így meg még jobban. És sajnos az egész foci lassan semmiről sem szól, mint az üzletről, a pénzről.

Nem kell Bravóért 40-et kapni, de a 25 simán benne lenne. Citynek majdnem mindegy. És menni akar? Matyi is menni akart a Valenciából, és csengettünk érte 20 milliót... Aki hozzánk akar jönni, annak duplázzák az árát, aki tőlünk akar menni, annak felezik? Értem, hogy a vezetőség jó fej akar lenni, de ez nem jótékonysági szervezet. Én annyit mondok, hogy egy 29 éves Higuain 90 millió euró. Számoljátok ki a mi játékosainkat ezzel a mércével, és akkor nem 100, hanem 300 milliót buktunk az elmúlt 8 évben.
Oké, ez mind igaz, senki sem vitatja, és marhára bosszantó. De mégis mit tudunk csinálni mi, innen? Maximum idegeskedsz.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.08.23. 22:39:42

Azért az elmúlt nagyjából 8 évben kb 100 milliót dobtunk ki az ablakon az átigazolási politikánknak köszönhetően, egyszer már nyár elején felsoroltam azt a rengeteg játékost, nem fogom még egyszer. Ha szerintetek ez nem számít, rendben van. Csak majd ne legyen sírás, mikor Ini, Piqué, Messi kimegy, és nem lesz megfelelő pótlás a La Masia-ból, se pénz venni embereket. Komoly tartozása van a klubnak (tudom, hogy mindegyiknek kb), stadionfelújítás, megkérdőjelezhető vezetői döntések (adócsalás, telek-eladás)... Tudom, hogy itt sokan le sem kaksizzák, hogy melyik játékos mennyit keres, hogy áll pénzügyileg a klub (indok általában: "nem az én pénzem"). És aki emiatt aggódik, az meg fogja be a száját, mert jönnek a kupák. De én szeretném, ha 10 év múlva is jönnének. Hiába vagyunk nagy "brand", a Madrid, az orosz, arab csapatok pénzügyileg úgy is vernének minket, ha minden rendben lenne, így meg még jobban. És sajnos az egész foci lassan semmiről sem szól, mint az üzletről, a pénzről.

Nem kell Bravóért 40-et kapni, de a 25 simán benne lenne. Citynek majdnem mindegy. És menni akar? Matyi is menni akart a Valenciából, és csengettünk érte 20 milliót... Aki hozzánk akar jönni, annak duplázzák az árát, aki tőlünk akar menni, annak felezik? Értem, hogy a vezetőség jó fej akar lenni, de ez nem jótékonysági szervezet. Én annyit mondok, hogy egy 29 éves Higuain 90 millió euró. Számoljátok ki a mi játékosainkat ezzel a mércével, és akkor nem 100, hanem 300 milliót buktunk az elmúlt 8 évben.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.08.23. 21:42:24

Bob_Marley írta:A pénzügyi háttér igenis fontos, főleg mikor folyamat mennek találgatások lesz-e szuperliga nem lesz stb. Egy stabil, nyereséges csapattal már fórba lehet kerülni. Egyébként a számok szerint ezek teljesülnek is, én hiszek nekik. :D Mechandising jól megy, átigazolás kevésbé, de rekord bevételek vannak és nyereségek.

Porto azért nem jó példa érzésem szerint, mert több kézben vannak a játékosok tulajdonjogai, ergo ha a Porto eladja mondjuk 40 millióért a játékosát, szó szerint töredékét kapja meg a klub, mert menedzserek, menedzsercégek és különböző hitelező cégek kezében vannak a jogok.
Nem akarok oknyomozó hozzászólásokat írni, de igenis számít a pénz, minden szempontból hiszen, a klub lehetőségeinek ez adja meg a határt. Az hogy jól megy a csapatnak, azért nagyban köszönhető az itteni ősmagnak elsősorban Messinek ugye.

Az Arsenal jó példa erre, míg nem építettek stadiont, addig jött a bajnokság és a kupa is. Azóta, már nem sok sikerük van. Nem tudnak, olyan csapatot összerakni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.23. 21:38:46

A pénzügyi háttér igenis fontos, főleg mikor folyamat mennek találgatások lesz-e szuperliga nem lesz stb. Egy stabil, nyereséges csapattal már fórba lehet kerülni. Egyébként a számok szerint ezek teljesülnek is, én hiszek nekik. :D Mechandising jól megy, átigazolás kevésbé, de rekord bevételek vannak és nyereségek.

Porto azért nem jó példa érzésem szerint, mert több kézben vannak a játékosok tulajdonjogai, ergo ha a Porto eladja mondjuk 40 millióért a játékosát, szó szerint töredékét kapja meg a klub, mert menedzserek, menedzsercégek és különböző hitelező cégek kezében vannak a jogok.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.23. 21:33:26

Kovbal88 írta:
Ott a Juventus mi üzletet csinált már idén, megvették a riválisuk játékosát jó drágán, de csak jövőre fizetik ki.
Vagy a Porto hogy kiárulja legjobbjait. Pedig nyilván azok is menni akarnak, mivel nagyobb csapatokba játszanak.
MI meg 50-70-100% os kedvezménnyel adjuk el játékosainkat, és akkor még én vagyok itt lehülyézve. Pedig ez csak matek.
Utána meg jön mindenki, hogy erre meg arra nincs pénz...
Porto és a Juve a "példa". Oké.....
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.08.23. 21:32:48

Lassan megszokhatnátok, hogy kár az eladási politikánkkal foglalkozni, csak a vérnyomásotok megy fel maximum.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése