Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
menczel
Entrenador del Barça

2009.03.11. 22:56:29

ne álszenteskedjetek, mikor emgvettük is tudtuk hogy milyen, kár a meglepettet játszani. ha egy ellenfél csapatában lenne bizo ny mélyen utálnám ezért de most a Barcáért küzd.
Én úgy veszem az általa akár szinészkedéssel kiharcolt lapokat, faltokat hogy ezek a kompenzációk azokért a szituációkért mikor Messibe egy szlalom során 4szer rugnak bele de talpon amrad, vagy Init lehuzzák nyaknál fogva mikor rávezthetné a védelemre tisztán (ami minimum egy fél gólt jelent) stb...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.03.11. 22:44:48

Fernando írta:
Aprieto írta:Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is. :(
De én pont így szeretem. És rajtam kívül több millióan. :wink:
Remélem, hogy nincsenek sokan ezen a véleményen.
Ha a sunyi asshole oldalát is szeretik az emberek, akkor gázabb a "világfelfogás", mint gondoltam... :roll:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2009.03.11. 22:44:25

Emberileg közel sincs a Barca szinthez, kultúrához, még jó, hogy a játékával igyekszik ezt ellensúlyozni... Magasan a legvisszataszítóbb ember a csapatból, nem tudom miért nem tudja visszafogni magát... :?
Fernando
Llegenda del Barça

2009.03.11. 22:42:16

Aprieto írta:Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is. :(
De én pont így szeretem. És rajtam kívül több millióan. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Andris
Adminisztrátor

2009.03.11. 22:42:01

Ha jól játszik, általában elnézem, még meg se jegyzem többnyire itt, de mostanában a jó játék is távol áll tőle.

Szerintem ma borzalmas volt. Bár lehet h inkább csak azért marad ez a szájjíz, mert sokat idegeskedtem rajta. Iszonyat sok elpassza volt, nem érezte hogy a finom megoldást kell-e próbálnia, vagy csak sima védőmunkát..

Messivel mondjuk néhány szép labdabujtatást csináltak, akadt kötényből megint mindenkinek..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Aprieto

2009.03.11. 22:33:20

Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is. :(
salas9
Entrenador del Barça

2009.03.11. 14:54:56

LG írta:Mivel Puyol nincs, igy Alves fog játszani, reméljük a jó formáját veszi elő. De elsősorban most inkább figyeljen a védekezésre :!:
Úgy érzem ma élete formáját fogja nyújtani 8) :D És tényleg figyelnie kell a védekezésnél mert Ederson és Keita is ügyes gyerek, hogy Benzemaról ne is beszéljünk :D Hajrá BARCA :!: :D Hajrá Dááánííí :!: :lol:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.11. 14:51:13

Mivel Puyol nincs, igy Alves fog játszani, reméljük a jó formáját veszi elő. De elsősorban most inkább figyeljen a védekezésre :!:
LM10
Director del Fútbol

2009.03.11. 12:41:23

Ne feledjük, hogy az egész Barca a Bilbao meccse lőtt 5 meccsen nem tudott nyerni és mindenki gyengén játszott, még Messi is. Alves pedig nem játszott a Bilbao ellen szal lehet hogy már ő is a régi mint mi a Bilbao ellen,amit ma az egész csapat és Dani is bizonyítani fog :wink:
messi1996
Barça B
Kapcsolat:

2009.03.11. 12:37:17

mindorokke_barca írta:Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Álladó jelleggel a JOBB OLDALONUNKON TÁMADNAK az ellenfeleink, Mindig Alves helyén, ez rohadtul idegesítő, hogy tiszta átjáróház az az oldalunk. Semmi bajom Alvessel, csak ő nem védő kéne legyen, hanem jobb szélső, kevés védekező szereppel, mert az nem neki való.
Szerintem nincs baj vele!Ősszel is milyen jó volt a védekezés,és egyébként se kapunk sok gól thogy bárkit hibáztatni kéne!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.02. 14:15:06

Brian 20 írta:Az egyetlen problémám vele jelenleg az, hogy a szabadrúgásai jelenleg nagyon pocsékok. Év elején rúgott egy hatalmas gólt... de azóta még a kaput se találta el, ami azért eléggé kellemetlen egy olyan csapatnál. ahol elvileg a legtechnikásabb játékosok focizninak. Az ilyen helyzetekből lehetne meccset nyerni a legkönnyebben és mi nem használjuk ki. Apróság, de mégis hatalmas
Hát nekem nem csak az a problémám vele. Hanem az is, h az utóbbi meccseken a védelmi feladatait nagyon gyengén teljesiti. De a szabikkal egyetértek, most egy kicsit nem kéne erőltetni, majd ha menni fog neki, akor lőhet megint.
Brian 20

2009.03.02. 10:00:43

Az egyetlen problémám vele jelenleg az, hogy a szabadrúgásai jelenleg nagyon pocsékok. Év elején rúgott egy hatalmas gólt... de azóta még a kaput se találta el, ami azért eléggé kellemetlen egy olyan csapatnál. ahol elvileg a legtechnikásabb játékosok focizninak. Az ilyen helyzetekből lehetne meccset nyerni a legkönnyebben és mi nem használjuk ki. Apróság, de mégis hatalmas
Deus
Boixos Nois

2009.03.01. 20:13:44

gekkodan írta:Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
teljes mértékben egyetértek veled... ez már jóval több mint a C.Ronaldóé... Egyszerűen ciki nézni, madridisták meg más csapat-drukkerek rajtunk röhögnek...
nem kell az oscar neki.
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.01. 20:12:06

gekkodan írta:Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
végre vmi amiben ennyire egyetértünk.

gusztustalan, ezekben a dolgokban nem tudom mit lehet szeretni. semmit.

sevillaban hasonló dolgok miatt vált unszimpatikussá, ahogy sose lesz a kedvencem itt se. játéka nagyszerű, fontos a csapatnak,de részemről ennyi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.03.01. 20:09:32

Jó, hát ilyeneket minden meccsen csinál, legalább 2x. Engem spec. annyira nem zavar.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.01. 20:04:17

Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.

Valószínűleg Horváth Ferin kívül senki nem nyalta ezt be, már az esésnél láttam, hogy csibészkedik.

Volt értelme?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 19:58:41

Varga Tamás írta:Ezeket a nagy halálokat elfelejthetné egyszer s mindenkorra. Nincs rájuk semmi szükség. Csak ellenszenvet éleszt, és közröhej tárgyává válik. Én elhiszem, hogy fájt neki, de fél perc múlva úgy futott, mint a nyúl.
Nemtetszikeznekem. :roll:
Detto.. de legalább eddig tudtam nála hogy csak műsor. Most meg megijesztett, mert hagyta magát betakarni és levinni a pályáról hordágyon, hogy utánna 10 mpel már ordítva reklamáljon, hogy nem engedik vissza. :roll:

Egyébként pedig nem is játszik jól. Ismét.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 19:35:53

Ezeket a nagy halálokat elfelejthetné egyszer s mindenkorra. Nincs rájuk semmi szükség. Csak ellenszenvet éleszt, és közröhej tárgyává válik. Én elhiszem, hogy fájt neki, de fél perc múlva úgy futott, mint a nyúl.
Nemtetszikeznekem. :roll:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2009.02.25. 12:37:50

mindorokke_barca írta:Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Álladó jelleggel a JOBB OLDALONUNKON TÁMADNAK az ellenfeleink, Mindig Alves helyén, ez rohadtul idegesítő, hogy tiszta átjáróház az az oldalunk. Semmi bajom Alvessel, csak ő nem védő kéne legyen, hanem jobb szélső, kevés védekező szereppel, mert az nem neki való.
ezzel nem teljesen értek egyet..
egyrészt nem mondanám kutyaütőnek védekezésben. amikor hátul van akkor jónéhány szerelése van, ragad, mint egy pióca, kellemetlen ellenfél.
másrészt pedig őt azért igazoltuk, amit játszani tud. vonaltól vonalig.
és mint ilyen, készülni kell rá, hogy némely esetben nem ér vissza.
lehetetlen lenne elvárni tőle, hogy mindenhol ott legyen, egy esetleges (akár önhibáján kívüli) labdavesztés után oldja meg a védekezést a középpálya, vagy a labdaszedők.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.02.25. 12:18:54

én pedig azt nem értem hogy miért kell mindenki topicjába beírkálni hogy mennyire egy sza|2 volt :evil:
hihetetlenek vagytok néhányan. fölösleges. csak újabb és újabb vitákat születnek.
egyenként elemezgetni az embereket. omfg
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.25. 12:12:37

Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.15. 20:10:05

barca99 írta:Nem igazán vágtam tegnap, mire fel kellett annyi labdát (majdnem) középről beemelgetnie. Az összeset kifejelték. Egy kényszerítő kellett volna a védelem mögé, aztán onnan tehette volna fejre, lábra, hosszúra, rövidre, második hullámnak...
Igazság szerint nem sokszor volt ott vki, akivel kényszerítőzhetett vna.. Hleb nincs olyan gyors mint Messi.

A beívelések pedig szimplán nem sikerültek, pedig korábban sok bejött közülük.

Rossz napja volt, ennyi. :)
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.15. 20:00:37

Nem igazán vágtam tegnap, mire fel kellett annyi labdát (majdnem) középről beemelgetnie. Az összeset kifejelték. Egy kényszerítő kellett volna a védelem mögé, aztán onnan tehette volna fejre, lábra, hosszúra, rövidre, második hullámnak...
gonosz
Jugador d'estrella

2009.02.15. 19:55:06

http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... terju.html

Egy kis csemege....jó interjú, érdekes dolgokat mond.
Egyébként nem kell leszólni a tegnapi meccs miatt, azt csinálta, amit szokott, csak most nem ért mindig vissza, ezen kell változtatnia..
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Stelios
Jugador del Barça

2009.02.15. 00:17:50

Remélem Guardiola egy kicsit helyre rakja. Nem volt semmi, ahogy a gól előtt hisztizett, mert Xavi nem neki passzolta a labdát. Eddig elment a szélsőséges viselkedése, de most már nem. Ő is csak egy a sok közül.
Válasz küldése