Daniel Alvés
ne álszenteskedjetek, mikor emgvettük is tudtuk hogy milyen, kár a meglepettet játszani. ha egy ellenfél csapatában lenne bizo ny mélyen utálnám ezért de most a Barcáért küzd.
Én úgy veszem az általa akár szinészkedéssel kiharcolt lapokat, faltokat hogy ezek a kompenzációk azokért a szituációkért mikor Messibe egy szlalom során 4szer rugnak bele de talpon amrad, vagy Init lehuzzák nyaknál fogva mikor rávezthetné a védelemre tisztán (ami minimum egy fél gólt jelent) stb...
Én úgy veszem az általa akár szinészkedéssel kiharcolt lapokat, faltokat hogy ezek a kompenzációk azokért a szituációkért mikor Messibe egy szlalom során 4szer rugnak bele de talpon amrad, vagy Init lehuzzák nyaknál fogva mikor rávezthetné a védelemre tisztán (ami minimum egy fél gólt jelent) stb...
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Remélem, hogy nincsenek sokan ezen a véleményen.Fernando írta:De én pont így szeretem. És rajtam kívül több millióan.Aprieto írta:Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is.
Ha a sunyi asshole oldalát is szeretik az emberek, akkor gázabb a "világfelfogás", mint gondoltam...

-
- Capitá del Barça
Emberileg közel sincs a Barca szinthez, kultúrához, még jó, hogy a játékával igyekszik ezt ellensúlyozni... Magasan a legvisszataszítóbb ember a csapatból, nem tudom miért nem tudja visszafogni magát... 

- Fernando
- Llegenda del Barça
De én pont így szeretem. És rajtam kívül több millióan.Aprieto írta:Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Andris
- Adminisztrátor
Ha jól játszik, általában elnézem, még meg se jegyzem többnyire itt, de mostanában a jó játék is távol áll tőle.
Szerintem ma borzalmas volt. Bár lehet h inkább csak azért marad ez a szájjíz, mert sokat idegeskedtem rajta. Iszonyat sok elpassza volt, nem érezte hogy a finom megoldást kell-e próbálnia, vagy csak sima védőmunkát..
Messivel mondjuk néhány szép labdabujtatást csináltak, akadt kötényből megint mindenkinek..
Szerintem ma borzalmas volt. Bár lehet h inkább csak azért marad ez a szájjíz, mert sokat idegeskedtem rajta. Iszonyat sok elpassza volt, nem érezte hogy a finom megoldást kell-e próbálnia, vagy csak sima védőmunkát..
Messivel mondjuk néhány szép labdabujtatást csináltak, akadt kötényből megint mindenkinek..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is. 

- salas9
- Entrenador del Barça
Úgy érzem ma élete formáját fogja nyújtaniLG írta:Mivel Puyol nincs, igy Alves fog játszani, reméljük a jó formáját veszi elő. De elsősorban most inkább figyeljen a védekezésre

Mivel Puyol nincs, igy Alves fog játszani, reméljük a jó formáját veszi elő. De elsősorban most inkább figyeljen a védekezésre 

- LM10
- Director del Fútbol
Ne feledjük, hogy az egész Barca a Bilbao meccse lőtt 5 meccsen nem tudott nyerni és mindenki gyengén játszott, még Messi is. Alves pedig nem játszott a Bilbao ellen szal lehet hogy már ő is a régi mint mi a Bilbao ellen,amit ma az egész csapat és Dani is bizonyítani fog 

Szerintem nincs baj vele!Ősszel is milyen jó volt a védekezés,és egyébként se kapunk sok gól thogy bárkit hibáztatni kéne!mindorokke_barca írta:Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Álladó jelleggel a JOBB OLDALONUNKON TÁMADNAK az ellenfeleink, Mindig Alves helyén, ez rohadtul idegesítő, hogy tiszta átjáróház az az oldalunk. Semmi bajom Alvessel, csak ő nem védő kéne legyen, hanem jobb szélső, kevés védekező szereppel, mert az nem neki való.
Hát nekem nem csak az a problémám vele. Hanem az is, h az utóbbi meccseken a védelmi feladatait nagyon gyengén teljesiti. De a szabikkal egyetértek, most egy kicsit nem kéne erőltetni, majd ha menni fog neki, akor lőhet megint.Brian 20 írta:Az egyetlen problémám vele jelenleg az, hogy a szabadrúgásai jelenleg nagyon pocsékok. Év elején rúgott egy hatalmas gólt... de azóta még a kaput se találta el, ami azért eléggé kellemetlen egy olyan csapatnál. ahol elvileg a legtechnikásabb játékosok focizninak. Az ilyen helyzetekből lehetne meccset nyerni a legkönnyebben és mi nem használjuk ki. Apróság, de mégis hatalmas
Az egyetlen problémám vele jelenleg az, hogy a szabadrúgásai jelenleg nagyon pocsékok. Év elején rúgott egy hatalmas gólt... de azóta még a kaput se találta el, ami azért eléggé kellemetlen egy olyan csapatnál. ahol elvileg a legtechnikásabb játékosok focizninak. Az ilyen helyzetekből lehetne meccset nyerni a legkönnyebben és mi nem használjuk ki. Apróság, de mégis hatalmas
- Deus
- Boixos Nois
teljes mértékben egyetértek veled... ez már jóval több mint a C.Ronaldóé... Egyszerűen ciki nézni, madridisták meg más csapat-drukkerek rajtunk röhögnek...gekkodan írta:Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
nem kell az oscar neki.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
végre vmi amiben ennyire egyetértünk.gekkodan írta:Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
gusztustalan, ezekben a dolgokban nem tudom mit lehet szeretni. semmit.
sevillaban hasonló dolgok miatt vált unszimpatikussá, ahogy sose lesz a kedvencem itt se. játéka nagyszerű, fontos a csapatnak,de részemről ennyi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jó, hát ilyeneket minden meccsen csinál, legalább 2x. Engem spec. annyira nem zavar.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
Valószínűleg Horváth Ferin kívül senki nem nyalta ezt be, már az esésnél láttam, hogy csibészkedik.
Volt értelme?
Valószínűleg Horváth Ferin kívül senki nem nyalta ezt be, már az esésnél láttam, hogy csibészkedik.
Volt értelme?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Andris
- Adminisztrátor
Detto.. de legalább eddig tudtam nála hogy csak műsor. Most meg megijesztett, mert hagyta magát betakarni és levinni a pályáról hordágyon, hogy utánna 10 mpel már ordítva reklamáljon, hogy nem engedik vissza.Varga Tamás írta:Ezeket a nagy halálokat elfelejthetné egyszer s mindenkorra. Nincs rájuk semmi szükség. Csak ellenszenvet éleszt, és közröhej tárgyává válik. Én elhiszem, hogy fájt neki, de fél perc múlva úgy futott, mint a nyúl.
Nemtetszikeznekem.

Egyébként pedig nem is játszik jól. Ismét.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezeket a nagy halálokat elfelejthetné egyszer s mindenkorra. Nincs rájuk semmi szükség. Csak ellenszenvet éleszt, és közröhej tárgyává válik. Én elhiszem, hogy fájt neki, de fél perc múlva úgy futott, mint a nyúl.
Nemtetszikeznekem.
Nemtetszikeznekem.

-
- Llegenda del Barça
ezzel nem teljesen értek egyet..mindorokke_barca írta:Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Álladó jelleggel a JOBB OLDALONUNKON TÁMADNAK az ellenfeleink, Mindig Alves helyén, ez rohadtul idegesítő, hogy tiszta átjáróház az az oldalunk. Semmi bajom Alvessel, csak ő nem védő kéne legyen, hanem jobb szélső, kevés védekező szereppel, mert az nem neki való.
egyrészt nem mondanám kutyaütőnek védekezésben. amikor hátul van akkor jónéhány szerelése van, ragad, mint egy pióca, kellemetlen ellenfél.
másrészt pedig őt azért igazoltuk, amit játszani tud. vonaltól vonalig.
és mint ilyen, készülni kell rá, hogy némely esetben nem ér vissza.
lehetetlen lenne elvárni tőle, hogy mindenhol ott legyen, egy esetleges (akár önhibáján kívüli) labdavesztés után oldja meg a védekezést a középpálya, vagy a labdaszedők.
én pedig azt nem értem hogy miért kell mindenki topicjába beírkálni hogy mennyire egy sza|2 volt
hihetetlenek vagytok néhányan. fölösleges. csak újabb és újabb vitákat születnek.
egyenként elemezgetni az embereket. omfg

hihetetlenek vagytok néhányan. fölösleges. csak újabb és újabb vitákat születnek.
egyenként elemezgetni az embereket. omfg
-
- Entrenador del Barça
Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
- Andris
- Adminisztrátor
Igazság szerint nem sokszor volt ott vki, akivel kényszerítőzhetett vna.. Hleb nincs olyan gyors mint Messi.barca99 írta:Nem igazán vágtam tegnap, mire fel kellett annyi labdát (majdnem) középről beemelgetnie. Az összeset kifejelték. Egy kényszerítő kellett volna a védelem mögé, aztán onnan tehette volna fejre, lábra, hosszúra, rövidre, második hullámnak...
A beívelések pedig szimplán nem sikerültek, pedig korábban sok bejött közülük.
Rossz napja volt, ennyi.

- József Attila
- József Attila
Nem igazán vágtam tegnap, mire fel kellett annyi labdát (majdnem) középről beemelgetnie. Az összeset kifejelték. Egy kényszerítő kellett volna a védelem mögé, aztán onnan tehette volna fejre, lábra, hosszúra, rövidre, második hullámnak...
-
- Jugador d'estrella
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... terju.html
Egy kis csemege....jó interjú, érdekes dolgokat mond.
Egyébként nem kell leszólni a tegnapi meccs miatt, azt csinálta, amit szokott, csak most nem ért mindig vissza, ezen kell változtatnia..
Egy kis csemege....jó interjú, érdekes dolgokat mond.
Egyébként nem kell leszólni a tegnapi meccs miatt, azt csinálta, amit szokott, csak most nem ért mindig vissza, ezen kell változtatnia..
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Remélem Guardiola egy kicsit helyre rakja. Nem volt semmi, ahogy a gól előtt hisztizett, mert Xavi nem neki passzolta a labdát. Eddig elment a szélsőséges viselkedése, de most már nem. Ő is csak egy a sok közül.