Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem, hogy nincsenek sokan ezen a véleményen.Fernando írta:De én pont így szeretem. És rajtam kívül több millióan.Aprieto írta:Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is.
De én pont így szeretem. És rajtam kívül több millióan.Aprieto írta:Nem nagyon tudok kultúrált formában véleményt mondani rólad kedves Daniel Alves... top3-mas jobbhátvéd vagy, de egy mélységesen undorító színész is.
Úgy érzem ma élete formáját fogja nyújtaniLG írta:Mivel Puyol nincs, igy Alves fog játszani, reméljük a jó formáját veszi elő. De elsősorban most inkább figyeljen a védekezésre
Szerintem nincs baj vele!Ősszel is milyen jó volt a védekezés,és egyébként se kapunk sok gól thogy bárkit hibáztatni kéne!mindorokke_barca írta:Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Álladó jelleggel a JOBB OLDALONUNKON TÁMADNAK az ellenfeleink, Mindig Alves helyén, ez rohadtul idegesítő, hogy tiszta átjáróház az az oldalunk. Semmi bajom Alvessel, csak ő nem védő kéne legyen, hanem jobb szélső, kevés védekező szereppel, mert az nem neki való.
Hát nekem nem csak az a problémám vele. Hanem az is, h az utóbbi meccseken a védelmi feladatait nagyon gyengén teljesiti. De a szabikkal egyetértek, most egy kicsit nem kéne erőltetni, majd ha menni fog neki, akor lőhet megint.Brian 20 írta:Az egyetlen problémám vele jelenleg az, hogy a szabadrúgásai jelenleg nagyon pocsékok. Év elején rúgott egy hatalmas gólt... de azóta még a kaput se találta el, ami azért eléggé kellemetlen egy olyan csapatnál. ahol elvileg a legtechnikásabb játékosok focizninak. Az ilyen helyzetekből lehetne meccset nyerni a legkönnyebben és mi nem használjuk ki. Apróság, de mégis hatalmas
teljes mértékben egyetértek veled... ez már jóval több mint a C.Ronaldóé... Egyszerűen ciki nézni, madridisták meg más csapat-drukkerek rajtunk röhögnek...gekkodan írta:Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
végre vmi amiben ennyire egyetértünk.gekkodan írta:Már amikor lefeküdt, láttam, hogy semmi baja. Hatalmas zsugás, elképesztően szeretem a játékát, de valami ótvar gusztustalan, ahogy szerepelget.
Detto.. de legalább eddig tudtam nála hogy csak műsor. Most meg megijesztett, mert hagyta magát betakarni és levinni a pályáról hordágyon, hogy utánna 10 mpel már ordítva reklamáljon, hogy nem engedik vissza.Varga Tamás írta:Ezeket a nagy halálokat elfelejthetné egyszer s mindenkorra. Nincs rájuk semmi szükség. Csak ellenszenvet éleszt, és közröhej tárgyává válik. Én elhiszem, hogy fájt neki, de fél perc múlva úgy futott, mint a nyúl.
Nemtetszikeznekem.
ezzel nem teljesen értek egyet..mindorokke_barca írta:Sajnálom, hogy ilyenkor nem ír ide senki. Értékelhetetlen teljesítmény nyújtott tegnap. Védőként soha nem tartottam jónak, a támadásainkból viszont kivette a részét, es ez többnyire segített a csapatnak. Tegnap viszont, hogy impotensek voltunk támadásban, és szükség lett volna egy jó szélső hátvédre nagyon kitűnt, hogy mennyire nincs ott a szeren. Daniel Alves védekező feladatra alkalmatlan. Állandóan fentragad a támadasaink után, ami még ennél is rosszabb, hogy egyszerűen bárki hulyet csinál belőle amikor akar. a gólt miből kaptuk? hogyan lett szabadrúgás? Kicsi Alves fent ragadt, Yayanak kellett hátraszaladnia, és nagy lendülettel érkezve szabálytalankodott Alves meg a háttérben integet a birónak ,hogy de nem volt semmi. Azt hittem agyvérzést kapok.
Álladó jelleggel a JOBB OLDALONUNKON TÁMADNAK az ellenfeleink, Mindig Alves helyén, ez rohadtul idegesítő, hogy tiszta átjáróház az az oldalunk. Semmi bajom Alvessel, csak ő nem védő kéne legyen, hanem jobb szélső, kevés védekező szereppel, mert az nem neki való.
Igazság szerint nem sokszor volt ott vki, akivel kényszerítőzhetett vna.. Hleb nincs olyan gyors mint Messi.barca99 írta:Nem igazán vágtam tegnap, mire fel kellett annyi labdát (majdnem) középről beemelgetnie. Az összeset kifejelték. Egy kényszerítő kellett volna a védelem mögé, aztán onnan tehette volna fejre, lábra, hosszúra, rövidre, második hullámnak...