Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Es emlekezhetunk milyan magas szinten jatszottak mindketten azon a poszton. SR-t is kiprobalta ott inkabb Lucho, pedig az aztan vegkepp nem az o posztja. Umtitit mondjuk megneztem volna ott, de Lucho nem akarta tamadasban elveszteni a balost csere eseten gondolom, ezert tok logikus lepes a balhatved igazolas. Albanak sem art egy kis versenyhelyzet amugy sem.Nero. írta:Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu vagy Adriano.
JHV poszttal kapcsolatban Palesz kb 15-ször írta már, h LE a Vidal, SR kettesben bízik, Matyival kapcsolatban meg az előbb írt egy opciót Veb, Adriano el lesz adva, csatár kb. mindegy ki jön, mert úgyse fog játszani, ezt meg tudja is, akit megkeresünk. Igazolási szezon végére eret vágsz magadon úgy nézemNero. írta:Nem akarom elkezdeni a cirkuszt de ha Digne igaz, akkor megint olyan posztra igazoltunk ahova (majdnem) teljesen felesleges. Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu vagy Adriano. JHV és cseretámadó még mindig nincs, de lehet jövőhéten igazolunk egy harmadik számú kapust 15ért.Mindegy, ha ezek Enrique döntései nincs jogom megkérdőjelezni.
Kapusposzt kész, középpálya kész. Egy jobb hátvéd, meg egy cserecsatár kellene. Adrianot felejtsük el, adjuk el, ha ingyen akkor ingyen, teljesen felesleges.Nero. írta:Nem akarom elkezdeni a cirkuszt de ha Digne igaz, akkor megint olyan posztra igazoltunk ahova (majdnem) teljesen felesleges. Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu vagy Adriano. JHV és cseretámadó még mindig nincs, de lehet jövőhéten igazolunk egy harmadik számú kapust 15ért.Mindegy, ha ezek Enrique döntései nincs jogom megkérdőjelezni.
Nem sok, csak olyan 50 - 60 millióntibi67 írta:Milyen büntetések?Valamiről lemaradta?
Milyen büntetések?Valamiről lemaradta?Tobias88 írta:Én néztem Roma meccseket és szerintem jól játszott, fel is figyeltem rá. Jól támad, fejel, de a beadásai Alvesével vetekednek.Viszont én kétlem hogy tényleg eladná a PSG és ez sokkal inkább az említett pletyka széria kezdete, mivel Maxwell már öreg és tökéletes ő a pótlására.
Ráadásul nekünk sincs rá szükségünk, más posztot kellene megerősíteni szerintem és ha tényleg csak 60 millió van amiből még a büntetések is lejönnek akkor főleg nem kell ő ide
Pedig már érettségid is van...S.Agüero írta:Nem gondoltam volna, hogy ez takarja a pro és kontra érveket.Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.
Azt gondoltam, de mik azok?Kubla9 írta:Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.
Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.palesz77 írta:Kerdes nekunk megeri-e, tavaly emlekeim szerint 1-szer volt vkp, hat nem ugy alakult a meccs, ahogy kellett volna, eleg docogosek voltak a tamadasaink - 4-0 a Bilbao ellen.recrea írta: Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.
Matyi meg nem fog eligazolni, es nem is baj, jovore kell o meg.
Digne meg meglepett, de remeldm igaz. Alba melle nem titok, hogy akartam valakit, a masik jelolt meg Hector a hirek szerint, szoval remelem megegyezunk a PSG-vel tenyleg..Mar csak egy tamado kell, az is remelem ilyen hirtelen le lesz fixalva.
Kubla9: Legyszives forditsd is le ha mar spanyolul linkelted.
Kerdes nekunk megeri-e, tavaly emlekeim szerint 1-szer volt vkp, hat nem ugy alakult a meccs, ahogy kellett volna, eleg docogosek voltak a tamadasaink - 4-0 a Bilbao ellen.recrea írta: Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.
Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.visca el barca írta:ennek az igazolásnak amugy az is lehet az egyik alapja, h LE állítólag több játékpercet ígért mascheranonak a középpályán, így gondolom marlboro manre már csak középhátvédként számít.
barca0417 írta:Főleg hogy a két francia érkező az ő helyén/helyein fog szerepelnivisca el barca írta:lehet titokban matyiő osztogatja a jó tippeketbiztos egyedül érzi magát és kicsit erősíteni akarja a francia kontingenst
![]()
Főleg hogy a két francia érkező az ő helyén/helyein fog szerepelnivisca el barca írta:lehet titokban matyiő osztogatja a jó tippeketbiztos egyedül érzi magát és kicsit erősíteni akarja a francia kontingenst