Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+palesz77 írta:nem akarunk idős játékost
=palesz77 írta:Lucho egy vérbeli gólvágót akar
U21-ben Munir cseréjeként debütált még 2014-ben ellenünk...palesz77 írta: Az tuti, hogy nem, de hogy ő mivel adhatna többet, mint Munir, azt nem tudom. Persze Roberték biztos tudják, én egy meccsére nem emlékszem, Tromort77 talán tud segíteni, de meglepődnék, ha egy olyan játékos jelentené a megoldást, aki nem lőtt még 15 gólt az első osztályban karrierje során. Amúgy lehet sok van benne, mondom, én nem ismerem, de hogy nem ő lenne az a gólvágó, aki nekünk most kell, abba szinte biztos vagyok.
Lucho egy gólvágót akar, kreatív emberből van elég a keretben szerinte.Mr. Cesc írta:lehet hogy nem pont csatárposzt,
Az tuti, hogy nem, de hogy ő mivel adhatna többet, mint Munir, azt nem tudom. Persze Roberték biztos tudják, én egy meccsére nem emlékszem, Tromort77 talán tud segíteni, de meglepődnék, ha egy olyan játékos jelentené a megoldást, aki nem lőtt még 15 gólt az első osztályban karrierje során. Amúgy lehet sok van benne, mondom, én nem ismerem, de hogy nem ő lenne az a gólvágó, aki nekünk most kell, abba szinte biztos vagyok.visca el barca írta:továbbra sem tartom valószínűnek h bármelyik fiatal idejönne padozni. bár a nyúkasztlben játszó gyerk lehet megérne egy próbát, biztos nem akar angol 2-ben focizni.
továbbra sem tartom valószínűnek h bármelyik fiatal idejönne padozni. bár a nyúkasztlben játszó gyerk lehet megérne egy próbát, biztos nem akar angol 2-ben focizni.palesz77 írta:...
A Milan az árát 30 millióra tartja és Bacca már nemet mondott egyszer a West Hamnek egy évi 4 milliós €-s fizetésre, ezt megemelték elvileg 4,5 millióra, amire még nem adott választ.Tobias88 írta:Az lehet, de hogy ő keresi a legtöbbet a Milan-ban az is biztos. Tavaly 25ért vették, kétlem hogy eladnák az alatt idén egy elég jó szezon után.
Az lehet, de hogy ő keresi a legtöbbet a Milan-ban az is biztos. Tavaly 25ért vették, kétlem hogy eladnák az alatt idén egy elég jó szezon után.Bob_Marley írta:Nekem tetszik egyébként a vezetőség mozgolódása, de nehéz a helyzet. Viettoért örülök, hogy nem fizetünk, akkor ezerszer inkább Munir, de ez a Baccas dolog nagy ötlet nálam.
...
Ilyen ember iszonyat adná. Beáll, bepattan róla, ez kell.
Pénzért.La Pulga írta:Mondjuk én alapból nem értem, hogy tudott elmenni egy halott lúzer Milanba amikor egy EL győztes Sevillában viszonylag sokszor játszottrecrea írta:Adódik a szokásos kérdés, ilyen számok mellett minek jönne ide (Bacca)?!
Mondjuk én alapból nem értem, hogy tudott elmenni egy halott lúzer Milanba amikor egy EL győztes Sevillában viszonylag sokszor játszottrecrea írta:Adódik a szokásos kérdés, ilyen számok mellett minek jönne ide (Bacca)?!
Erre van a legnagyobb sansz, kétlem, hogy a blben vagy akár ligában kisérletezne olyan fontos poszton mint a jh.MQuCsabi írta:
Akkor ott fogja játszatni a kupameccseken
És ha valamelyik felcsillant valamit jh.-ként?TripleH írta:Hát ha már nagykorú lesz akkor nem probléma...Samper írta:Arra vagyok kiváncsi, hogy beleszeret-e LE valaki(k)be a B-s újkoncok közül az angol túrán.Viccet félretéve, szerintem akik elnyerik a tetszését azokat idén a kupa meccseken fogja használni.
Hát ha már nagykorú lesz akkor nem probléma...Samper írta:Arra vagyok kiváncsi, hogy beleszeret-e LE valaki(k)be a B-s újkoncok közül az angol túrán.
Előzetes hírek alapján 99%ban délre. Max útközben megállítjuk a kocsit még, és emelünk a fizuajánlatonvisca el barca írta:Vietto will not travel with Atletico to Australia and player has said goodbye to his teammates earlier this morning. [cuatro]
palesz tegnap befenyítette, a kisgyerek már össze is csomagoltmost már csak az a kérdés, hogy melyik irányba indul