Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az első hazugság, a második úgy szintén.Nero. írta:Ő még Gomesnel is több labdat szór el és fizikálisan nokedli
Hogy ha szerinted elég ez a szint amit Gomes, Vidal meg a jelenlegi Paulinho hoz, akkor sose nem lesz indokolt a játszatása.Nero. írta:Mikor volt indokolt a játszatása? Miután pláne a védekezésre es a labdatartasra kellett koncentrálni?
Nero. írta:Mikor volt indokolt a játszatása? Miután pláne a védekezésre es a labdatartasra kellett koncentrálni?Ronaldinho0408 írta:En komolyan sajnalom a sracot, ma is indokolt lett volna a jatszatasa, 1-0 utan vegkepp.
Nero. írta:Mikor volt indokolt a játszatása? Miután pláne a védekezésre es a labdatartasra kellett koncentrálni?Ronaldinho0408 írta:En komolyan sajnalom a sracot, ma is indokolt lett volna a jatszatasa, 1-0 utan vegkepp.
Mikor volt indokolt a játszatása? Miután pláne a védekezésre es a labdatartasra kellett koncentrálni?Ronaldinho0408 írta:En komolyan sajnalom a sracot, ma is indokolt lett volna a jatszatasa, 1-0 utan vegkepp.
Vagy Paulinho, vele is kb. ugyanott vagyunk mostanába mint Gomes-el... Pedig az elején még mutatott szép dolgokat Paula de manapság már nem megy úgy neki...Sinya22 írta:Gondolom a Malaga ellen játszik 90-et,aztán a Chelsea ellen 10-et úgy,hogy vélhetően Iniesta sem lesz,tehát valószínű Gomes lesz azon az oldalon
malaga ellen se fog játszani mert akkor meg már a BL csapatot kell nyomatnipalesz77 írta:Nekem nincs semmi bajom igazából Valverdével, próbálom keresni mindig az okokat a döntéseire, de ezért a 0 percért aztán rohadtul megérte a Las Palmas ellen pihentetni, és Vidalt kezdetni..
én ezért dühöngtem a Las Palmas kezdőjének kihírdetésekor, mert tudtam hogy ez lesz, hogy ma egy percet nem fog kapni.palesz77 írta:Nekem nincs semmi bajom igazából Valverdével, próbálom keresni mindig az okokat a döntéseire, de ezért a 0 percért aztán rohadtul megérte a Las Palmas ellen pihentetni, és Vidalt kezdetni..
Így van nem is vele volt a gond a Palmas ellen.Mondjuk az alatt a 15 perc alatt többet csinált, mint Vidal úgy en block, pedig akkor már tömörült a Las Palmas. Volt is gyakorlatilag 2 gólpassz értékű labdája, az egyiket pl. Suarez nagyon elcseszte pedig csak a fejét kellett volna beletenni.
Mondjuk az alatt a 15 perc alatt többet csinált, mint Vidal úgy en block, pedig akkor már tömörült a Las Palmas. Volt is gyakorlatilag 2 gólpassz értékű labdája, az egyiket pl. Suarez nagyon elcseszte pedig csak a fejét kellett volna beletenni.Varatrix írta: Amúgy erőltetném én is picit többet Dembouzt, mert csak meccsekkel és pontos utasításokkal tud belendülni. Viszont könyörgöm felejtse már e hogy, a Dortmunba hogyan kell játszani, mert engem halálra idegesít hogy meghúzza a szélen, és bevágja középre. Nem csinálja rosszul, csak nálunk nem ez a foci, ez elmegy a besztlígbe, ahol ezt már kreatív játékosnak hívják.
Mert amúgy benne van a francia lábába a jó foci is, ezt a Girona ellen megmutatta, de fejben is fejlődnie kell még.
Akkor imádkozunk hogy, jön valaki aki legalább a felét kifizetni annak amit mi...mess2009 írta:állandóan visszatérő mondat:....felejtse el hogy a Dortmundban......stb. és mi van, ha ő csak ezt (azt) tudja?! mi van ha a lassú, tilitoli passzolgatás neki csak szenvedés?! mi van ha arra képezték ki, abban klasszis, hogy szélsebesen kapura tör?!
1000000%???visca el barca írta:15 perc alatt nagy csodát nem lehetett várni tőle... nekem tipikusan olyannak tűnik, aki akkor érzi jól magát, ha kezdő és van ideje játékba lendülni. amugy tegnap se csinált kb semmit... labdavesztések ezerrel, belevezette az előtte állóba stb stbállandó kezdő tagság kellene neki a jobbszélre, talán 2-3 folyamatos kezdetés után el tudná kapni a fonalat. de hát EV csak azért se játszatja, atleti ellen megy majd megint az ini-busi-rakéta-pauza 4-es. 1000000%