Tobias88 írta:Bob_Marley írta:Az elvágyódásban szerintem az lehet benne, hogy nem indulnak nemzetközi kupában, s akkor egy indokkal több a csodás idő mellett hogy hazatérjen Spanyolországba.

Mondjuk szerintem nem lesz gond, Vidal-SR megoldja azt a posztot.
Igen, de azért van különbség a megoldja a posztot és a tökéletes a posztra között
Nagy meccseken szerintem a Vidal - SR elvérzik, Azpilicueta meg hozzá van ezekhez szokva
Ami pedig nagy plusz még, hogy bal oldalon is nagyon jól teljesít, így lehetne kímélni is Albat és nem rettegni, hogy ha egy-egy meccsen Matyi száll be helyette vagy Umititi, aki Isten tudja mikor játszott utoljára a baloson. (azt meg pláne nem tudni, hogy teljesítene)
Aki még fiatal minőségi jh volt az Aurier, de vele tudjuk mi történt.
Nagy kérdés, hogy jön-e Alves utódjának valaki. Az hogy LE ragaszkodik Vidalhoz nem épp azt mutatja, ugyanakkor ha a "felesleg" nagy részétől (Song, Tello, Vermaelen, Adriano, Montoya) akár áron alul is megszabadulnánk még anyagilag is beleférhetne, főleg, hogy kh-t relatíve olccsón hoztunk. Feltéve ha nem horror áron hozunk valakit előre. (aminek speciel nem sok értelme lenne)
Nagyon kíváncsi leszek kikre repülünk még rá, legalábbis milyen poszt(ok)ra.