Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mégis megy nekipalesz77 írta:Az csak részegen megy, de hiányzik a söröm hozzá. Köhmköhm..recrea írta: Csak viccelődni próbált Palesz, de nem az erőssége, mindenkinek jobb, ha meghagyja azt nekünk
hát nem azt a 4-4-2-t amit mondjuk a cselzi ellen. inkább volt ez 4-2-2-2. coutiho meg dembele is jóval fentebb játszott mint szokott mondjuk inesta meg paulinho/vidal/akárki. legalábbis én így láttam.csababarca írta:Tegnap mit játszottunk? Homályosíts fel kérlek!Samper írta:Azt megértem, hogy ha 4-4-2-t játszunk, akkor nem kezdő. De akkor is kéne kapnia perceket, hogy folyamatosan játékban legyen.
Tegnap mit játszottunk? Homályosíts fel kérlek!Samper írta:Azt megértem, hogy ha 4-4-2-t játszunk, akkor nem kezdő. De akkor is kéne kapnia perceket, hogy folyamatosan játékban legyen.
Csak viccelődni próbált Palesz, de nem az erőssége, mindenkinek jobb, ha meghagyja azt nekünkzeli39 írta:Tőled azért elég erős ilyeneket olvasni eddig nem ehhez voltam szokva :-)A tegnapi játékával mi volt a gond ?palesz77 írta:Nekem mondjuk az se tetszik, hogy még erősebbik lába sincs, szerencsétlenkedik csak mindkettővel bármiféle rendszer nélkül. Meg kéne tanítani legalább az egyikkel focizni lassan, mert ez így nagyon tré.
Szarkazmus pls.zeli39 írta:palesz77 írta:Nekem mondjuk az se tetszik, hogy még erősebbik lába sincs, szerencsétlenkedik csak mindkettővel bármiféle rendszer nélkül. Meg kéne tanítani legalább az egyikkel focizni lassan, mert ez így nagyon tré.
Tőled azért elég erős ilyeneket olvasni eddig nem ehhez voltam szokva :-)A tegnapi játékával mi volt a gond ?
Nekem az,mikor 30 perc után beírta hogy nem idevaló,olyan mint egy fadarab.LG írta: Nekem nincs benne lendület volt a kedvencem.Ha vmi, akkor az van benne, és ez még a legrosszabb meccsén is látszott, mikor pl. beállt a Getafe ellen, és csúszkált össze-vissza.
vak vagy de elnézzük neked. neked is mondom inkább írd le h zsigerből gyűlölöd, ahelyett, hogy itt szénné égeted magad ekkora baromságokkal.Yokozuna írta:Egy meccs alapján nem lehet róla ítéletet mondani, főleg ilyen gyenge ellenféllel szemben.
Amit láttam, nincs benne lendület, sokat céltalanul téblábol, máskor nem tud időben szabadulni a labdától. Támadásban talán megüti Gomes és Vidal szintjét, de védekező vagy letámadó feladatra, az említettekkel szemben nem látom alkalmasnak.
Nem hiszem, hogy Valverde komolyabb ellenfél ellen a kezdőbe teszi.
Nekem nincs benne lendület volt a kedvencem.Sinya22 írta:Zseniális.Yokozuna írta:Támadásban talán megüti Gomes és Vidal szintjét
Zseniális.Yokozuna írta:Támadásban talán megüti Gomes és Vidal szintjét
Felüdülés volt látni, főleg a tavalyi szezon után, mikor a komplett jobboldalunk romokban volt. Most egy darabig sajna nem látjuk együtt újra, de legalább Robival is kialakulhat közöttük a kémia.palesz77 írta:
Plusz megjegyezném, hogy Semedoval brutál jó kis párost alkothatnak idővel. Úgy tűnik eléggé érzik is egymást, mellé a sebesség és a technika se hiányzik egyikükből se. Remélem még sokat látjuk őket együtt.
Már az elején is aktív volt, mikor az ellenfél még közel sem adta fel, csak akkor még látszott rajta, hogy görcsöl, ezért is választott rossz megoldásokat. De szerintem hamarosan eljön az idő, mikor az ilyeneket is megoldja. Nagy fegyver lehet ő rangadón is, +1 játékos, aki megtudja bontani az ellenfél védelmét, + Messiről is leveheti kicsit a terhet, hiszen nem koncentrálhat az ellenfél annyira rá, ha francia is a pályán van, mintha mondjuk Gomes v. Paulinho lenne ott. Még jobb helyzetben vagyunk, ha Coutinho ott van a másik oldalon, bár mezőnyben Ini nem kevésbé veszélyes, de brazil mellette gólerős is, a lövéseitől is rettegni kell.amikor az ellenfél már “feladta” és van terület akkor játszi könnyedséggel veri meg az emberét/mozog jó helyre/ad jó labdát.
Sokkal jobb játékos lenne mint Duli csak szerinrem elvesztette az önbizalmát és nagyon meccshiányis.noname írta:Nah, valami ilyesmit várnánk tőle. Több szép megmozdulása volt ma, mint Deu-nak egész szezonban.