Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az egyértelmű, hogy sokkal több van benne, mint Duliban, nem is hozzá kell hasonlítani.noname írta:Nah, valami ilyesmit várnánk tőle. Több szép megmozdulása volt ma, mint Deu-nak egész szezonban.
Ez a sanszos inkább de ez játék nélkül nem megy.csababarca írta:ha az orvosok zöld utat adtak neki, akkor lehetne fokozatosan terhelni.
nem a sérülésveszély miatt nem játszik, ezzel csak azt akarom mondani, hanem inkább amiatt, hogy a taktikába nem épült be még rendesen.
Phil07 írta:Egyébként lehet tudni milyen nyelveken beszél francia mellett?
gondolom német a Dortmund miatt? Tudtommal a csigazabálók nem kedvelik az angolt
Én bízom benne, hogy jó lesz ide, de fél év alatt nulláról is meg lehet tanulni spanyolul/katalánul középfokra..főleg, hogy a sérülése alatt volt szabaideje...ez picit visszataszító számomra
Nálunk falun kivan helyezve egy mentőállomás 3 kocsival, az egyik emberük nagy foci rajongó, minden meccsünkre kijárt, egyik csapattársamnak eltörték a lábát, betették a mentőkocsiba és mondta a mentős, hogy majd 10 perc múlva indulnak, megvárja a meccs végétvisca el barca írta:nyilván a megye 2-ben pont olyan kezelést kaptál mint őCestus írta:Több ízben megtapasztaltam sajnos a saját káromon, hogy ez nem ilyen egyszerűegy kis szóda meg leukoplast és kész
Phil07 írta:fél év alatt nulláról is meg lehet tanulni spanyolul/katalánul középfokra
Egyetértek igazából.csababarca írta:ha az orvosok zöld utat adtak neki, akkor lehetne fokozatosan terhelni.
nem a sérülésveszély miatt nem játszik, ezzel csak azt akarom mondani, hanem inkább amiatt, hogy a taktikába nem épült be még rendesen.
visca el barca írta:nyilván a megye 2-ben pont olyan kezelést kaptál mint őCestus írta:Több ízben megtapasztaltam sajnos a saját káromon, hogy ez nem ilyen egyszerűegy kis szóda meg leukoplast és kész
nyilván a megye 2-ben pont olyan kezelést kaptál mint őCestus írta:Több ízben megtapasztaltam sajnos a saját káromon, hogy ez nem ilyen egyszerű
Több ízben megtapasztaltam sajnos a saját káromon, hogy ez nem ilyen egyszerű. Az emberi test elég összetett dolog, ha pedig kiesik valaki 4+1 hónapra combhajlító-szakadással, az ezer más helyen okozhat problémát.csababarca írta:ha egészséges akkor nem fog visszasérülni, max más sérülése lesz.
de ez akkor örökké fennálló veszély minden játékosnál, ilyen formán mindenkit félteni kellene.
Azért már pár hete zöld utat kapott, gondolom nem félkész állapotra mondták az orvosok hogy játszhat.
ezzel nem azt mondom hogy mostmár örökké játszon 90 perceket, de sose fog visszarázódni,vagy belerázódni, ha jegeltetjük.
Ez ma egy olyan meccs, ahol kötelező játszatni, mikor ha nem most?!
ha egészséges akkor nem fog visszasérülni, max más sérülése lesz.Cestus írta: Gondolom nem akarják agyonterhelni egyből, hogy visszasérüljön.
Gondolom nem akarják agyonterhelni egyből, hogy visszasérüljön.Feast4 írta:Amúgy elég vicc hogy Messi meg Suarez játszik millió percet a 20 évest meg kimélgetjük.
Szerintem nem sokan veszik készpénznek ezeket, és nem is ekézik emiatt a srácot.Grimaldo írta:Nem tudom minek kell a pletykalapok "információit" készpénznek venni és emiatt ekézni,majd ha egy klub közeli személy is ezeket állítja ,akkor lehet készpénznek venni.
ezt maximum Te találtad ki, senki nem írt ilyet.csababarca írta:Ki ne találjuk, hogy ezért nem hozott jó játékot abban a kétszer 20 percben amit sérülése óta kapott.