palesz77 írta:Na hat tobbek kozt ezert se nagyon van penz igazolni. Nincs meg uj szponzori szerzodes, de Busi, Neymar, Suarez es a jelek szerint Messi fizetese is noni fog, egyre kevesebb igy meg az az osszeg, amit igazolasokra lehet forditani..
Busi és Neymar szerződése a levegőben lógott, csak aztán a szezon végére halasztották, szóval nem a huza-vona megy.
Messinek pedig minden évben évben nő, amit nem is nagyon értek. Egyedül Cr fizuja vetekedhet vele, de már őt is jóvaal "megelőzte" a Bolha. Én ezt tartom az egyik legnagyobb hibának. Rendben hogy a világ legjobbja, de így is horribilis, azon kívül ha jó szezont fut, ha nem mindig emelik. Ez azért elég gáz szerintem.
Neymar viszont, ha jól tudom nem keres olyan sokat. Legalábbis relatíve. A csapatban a top 3-ban sincs benne, Ini, Alves és Suarez is többet kap nála.
Bob_Marley írta:Én mindig is elleneztem ezeket a nagy kifizetéseket igazolásokra pedig Suarez régóta kedvencem, de ennyi pénzért nem szabadott volna hozni. Nem érdekel mennyi gólt lőtt.

Ár/értékre lehetett volna jobb megoldás is, talán. Ők bepróbálták, hozzáteszem stratégiailag is kellett nekik, viszont másra így kevésbé futja. Kicsit NBA-s, hogy rámentek két sztárra, többre nincs hely.
Fizetések régi probléma, abban sajnos Laporta keze is benne van, mert az alapokat ő fektette le.
Szerintem ár/értékre nem lehetett volna jobbat hozni. A posztján talán a legjobb játékos. Érte a 80 milliót nem tartom soknak. Klasszisokkal gyengébb játékosokat sem tudtunk volna hozni 60-70 alatt. A tavalyi triplázás biztos nem jött volna össze nélküle, arról nem is beszélve, hogy idén is mennyi és milyen fontos gólokat lőtt.
Neymar pedig ki tudja mennyi volt. Madridból származó információ szerint volt 150. Papíron 56, aztán hogy még erre mennyi jött az rejtély. Kétlem hogy 150-et ki tudtunk volna perkálni. Ráadásul úgy, hogy jött még egy 80-as Suarez.
Ráadásul mindkét játékos szigorúan posztra jött.
Azt viszont nem értem miért jön ennyi info középpályásokról. Coutinho, Saul Niguez stb. Felteszem utóbbi se jött volna képbe, ha tegnap nem lövi meg azt a gólját. Ha ezt mondjuk Koke lövi, a lapok szerint már fél lábbal itt lenne.
Én Denist se hoznám vissza, vagy egyből adnám tovább. Kp-n bőven megvagyunk. Iniben is simán benne van még egy szezon a legmagasabb szinten és utána is maximum első számú csere. Rendben van hogy Saul fiatal tehetséges, de pont ezért nem hiszem, hogy 1-2 éven belül ő lenne itt Ini utódja. Ha Arda marad, akkor lesz Rakitic, Iniesta, Sr, Rafinha, Arda. Erre hozni még játékost totál felesleges. Ha még történne egy hatalmas sérüléshullám is, ideiglenesen simán lehet pótolni ott Busival és Masch-al a helyén. Bizonyította már Busquets, hogy ott is képes jó teljesítményre. Denisnek is csak akkor látom értelmét ha Neymar alternatívájának jönne.
Saúl pedig szerintem egy fokkal sem jobb Rafinhanal, aki nem zsákbamacska és ingyen van.
Sokkal fontosabb egy cserecsatár, egy csere bal bekk és egy kh. Ha megszabadulunk pár játékostól ez kijön az igazolásokra szánt költségvetésből.
Mezszponzort pedig kétlem, hogy ne találnánk, a nike sem lenne szűkmarkú. Rengeteg pénzt hozunk nekik, szerintem az adidas szívesen venne át minket, még akkor is ha most nyomtak egy nagy szerződést a Realnak. Gondolom ezért is halasztották a fizuemelést későbbre.