Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valóban nem az a látványos irányító típus, de Te annyira nem szeretnéd itt látni, hogy már mindent próbálsz belemagyaráznipalesz77 írta:Csak annyiban gyengebb az oregnel, hogy kozel sem lat ugy a palyan, mint Xavi - vannak nagy passzai, de de a "nem letezo passzsavokat" nem latja meg. Meg annyira nem is pontos, foleg a hosszu labdai pontatlanok. A rendszerbe biztos passzolna, de a betomorult vedelmeket o nem bontana ugy meg a passzaival, mint Verratti pl. Ha nem lenne Rakitic, akkor en is szivesen latnam, de "robotolonak" mar itt a horvat, ugyhogy most felesleges lenne szerintem.
Detto!Az a srác nekem egy az egybe Xavi bika változata.Erős felépítésű jól lát fiatal és Európa egyik legmeghatározóbb klubbjában alapember.LG írta:Örülnék, ha többnyire meg is tartaná ez jó szokását. Én még nem látom az idejét egy sztárigazolásnak a középpályára, de mégis is itt lenne, sokkal inkább Koket támogatnám.Azért nem látom realitását mert egyrészt marha drága lenne, másrészt Suarezen kívül KE még soha nem igazolt más bajnokságból.
Örülnék, ha többnyire meg is tartaná ez jó szokását. Én még nem látom az idejét egy sztárigazolásnak a középpályára, de mégis is itt lenne, sokkal inkább Koket támogatnám.Azért nem látom realitását mert egyrészt marha drága lenne, másrészt Suarezen kívül KE még soha nem igazolt más bajnokságból.
Azért nem látom realitását mert egyrészt marha drága lenne, másrészt Suarezen kívül KE még soha nem igazolt más bajnokságból.palesz77 írta:Barça are ready to splash €60m to sign Marco Verratti from PSG this summer [La Rebubblica]hajnesz írta:+ Iniesta helyett egy kevésbé nyugdíjas embert, aki egy hét alatt 2*90 percet végig tud szaladni.
Mondjuk szerintem nem igaz, és ennyiért nem is jöhetne, de Busi kifulladását elnézve, kéne még egy hozzá hasonló stílusú középpályás. Verratti meg konkrétan mindhárom pozícióba tudna játszani a középpályánkon, logikus lenne - de előbb Sampernek kéne lehetőséget adni.
Ha Netán elbukná mindkettőt is marad.Semmi ok nincs az elküldése mellett.Egy ilyen év után belefér egy gyengébb(abket kupa se lenne gyenge).Itt nagy igazolás talán ha egy védő lesz.El fogja adni Bartrát Douglast és Adrianot Denis Suarez vissza Sandro megy lehet Halilovic is visszavásárlásivsl vagy kölcsönbe és ha marad pénz egy szélső csere árhoz korhoz mérten.Aztán kifújt.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
Nem is kellenének nagy igazolások, inkább az itt lévő játékosokat kéne jobban kihasználni.Kovbal88 írta:5 azaz öt kupát nyert tavaly, nem fogja senki elküldeni LE. Idén is áprilisig nagyon jól muzsikált a csapat. Volt már ilyen, hogy nagy vérfrissítést ígértek, és mégis maradt Alves, Pedro, stb.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
A végén még nagy igazolások se lesznek.
5 azaz öt kupát nyert tavaly, nem fogja senki elküldeni LE. Idén is áprilisig nagyon jól muzsikált a csapat. Volt már ilyen, hogy nagy vérfrissítést ígértek, és mégis maradt Alves, Pedro, stb.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
Barça are ready to splash €60m to sign Marco Verratti from PSG this summer [La Rebubblica]hajnesz írta:+ Iniesta helyett egy kevésbé nyugdíjas embert, aki egy hét alatt 2*90 percet végig tud szaladni.
Senkit, viszont abba azért gondoljunk bele, hogy ezt a szezont úgy tolják le a srácok, hogy szezon előtt nem lehetett igazolni!PCsabi írta:Na, a mai meccs után kiket adjunk el? Busquets? Neymar?
Nagyon egyetértek. Jó képességű védő, abba a taktikába páratlanul beleillik amit az Atleti játszik. De elég csak azt megnézni, hogy elvitték tőlük Mirandát, beugrott Gimenez, tökéletesen pótolta. Megsérült Gimenez, beugrott helyette a 20 éves csikó Lucas Hernandez, és kiejtettek minket a BL-ből. Az Atletinek nem Godin miatt rúgnak ennyire kevés gólt, mondom úgy hogy tényleg egy jó védőnek tartom. Mi merőben ellentétes játékot játszunk, kétlem hogy tudná azt a teljesítményt hozni, mint ott.Tromort77 írta:Godin pedig rohadtul statikus, bunkerfocit játszó csapatokban kiváló, tizenhatoson belül szintén de feltolt védekezésnél ahol nagy területet kell levédekezni kétlem, hogy olyan jól működne, plussz alapember egy Atmá-ban.
torghelle bőven jó lenn. ingyen van, agilis, jól fejel, sok védőt lekötne és még szimpatikus isBob_Marley írta:A vezetőség szerintem olvassa a fórumot, olyan nevek kerülnek elő, akikről beszélni szoktunk
off:visca el barca írta:palesz77 írta:Lille attacking midfielder Sofiane Boufal (22) is among the players Barcelona are following in the French league. [md]![]()
tegnap vert egy triplát, nem csoda h egyből megvesszük
Nem jo donteseket hoz sokszor, es hulye helyeken kepes labdakat eladni. Nyomas alatt aztan foleg. Puyi se volt az a hu de jo elore, de szerintem a francianal azert jobb volt. Bar lehet csak Xavi es Busi tobbet leptek akkor hatra a vedok koze, ezert fel se tunt annyira. Meg ugye a Marquez-Pique paros mellette eleg jo volt ebben..LG írta:Én azért szidom Matyit, amit védekezésben nyújt, a gyenge előre játékára fel sem figyeltem. De érdekesnek tartom, hisz a Valenciában balhátvédként rendszeresen segítetté a támadásokat. Nem lehet, hogy nálunk edzői utasításra nem teszi?
Egyébként Puyol előrejátéka sem volt túl jó, mégis Barca leganda.