Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vitáznék ezzel, mégpedig anyagi okok miatt. Ugyebár egy klub költségvetésébe beleszámít a játékosokra szánt összeg is. Ennek következménye, hogy amikor sokat költ játékosokra egy csapat, akkor a költségvetés nem mutat túl jól. Egy olyan csapatnál, ahol a szurkolók a tulajok, fontos a stabilitást fenntartani, vagy legalábbis annak a látszatát. Ha ezen a nyáron nem veszünk nagy pénzért középső védőt, jövő nyáron már mindenképp kell. De jövő nyáron már kezdődnek az építkezések is, ami rengeteg pénzt felemészt. Tehát szerinted mi néz ki jobban:Nero. írta:Nem fogunk középső védőt igazolni mikor értitek már meg. Legalábbis komolyat nagypénzért biztos, hogy nem.Mostmár a 4. edző nem bontja meg a Piqué-Masch duót. Még nem olyan öreg a kisfőnök, egy év simán benne van, ha meg baj van Mathieube rendre meglehet bízni.
Miért is nem? Mások elhalásszák előlünk? Vagy sajnáljuk rá a pénzt? Nem ugyanaz.Chino írta:Laporte is elég sokba fájna. Amikor legutóbb szemeztünk vele is 36 milla volt az alapár. 40-45 ő is lenne. Marquinhosért szerintem reális ár az 50 millió, ha a mai piaci árakat vesszük alapul.palesz77 írta:Attol fugg mi szamit komolynak. A brazil szerintem se jon, de Laportera jo eselyt latok. Es o se olcson jonne..
A 4,5-ös fizetés sem földtől elrugaszkodott. Nagyobb beruházás úgysem kell nyáron.
Laporte is elég sokba fájna. Amikor legutóbb szemeztünk vele is 36 milla volt az alapár. 40-45 ő is lenne. Marquinhosért szerintem reális ár az 50 millió, ha a mai piaci árakat vesszük alapul.palesz77 írta:Attol fugg mi szamit komolynak. A brazil szerintem se jon, de Laportera jo eselyt latok. Es o se olcson jonne..Nero. írta:Nem fogunk középső védőt igazolni mikor értitek már meg. Legalábbis komolyat nagypénzért biztos, hogy nem.![]()
Attol fugg mi szamit komolynak. A brazil szerintem se jon, de Laportera jo eselyt latok. Es o se olcson jonne..Nero. írta:Nem fogunk középső védőt igazolni mikor értitek már meg. Legalábbis komolyat nagypénzért biztos, hogy nem.![]()
Egyszer meg kell.Nero. írta:Nem fogunk középső védőt igazolni mikor értitek már meg. Legalábbis komolyat nagypénzért biztos, hogy nem.Mostmár a 4. edző nem bontja meg a Piqué-Masch duót. Még nem olyan öreg a kisfőnök, egy év simán benne van, ha meg baj van Mathiebe rendre meglehet bízni.
Sőt még Dennis Suarezt is ide vehetjük!visca el barca írta:továbbra sem értem minek akartok a msn mögé csatárt. ott van munir, arda, rafinha, vagy akár iniesta. jobb megoldást úgysem fogunk találni
Le se kellett volna igazolni. Ő csak azért jött, hogy el legyen mondva lett védő igazolva meg valakinek így lett egy kis pénz utalva.Douglast már télen passzolni kellett volna (sőt már nyáron), előtte vannak hárman, folyamatosan sérült, csak a pénzt nyeli. Akár ingyen is mehetne.
Középpályásról még pletykaszinten sem hallani nevekről. Még év elején volt Pogba, de azóta azok a hangok is elcsitultak. Oda Suarezt emlegetik, de ő nagyon offenzív, már a B-ben is tipikus tkp-t játszott, a Villarreal-ban pedig rendre szélső. Valami olyasmit tudok elképzelni, ha visszajön, hogy tkp-ként és balszélsőként játszana, a helyzettől függően, de erre ott van Arda és ha kell Rafinha is. Nem tudom, el tudná-e látni azt a feladatot, mint Ini, hogy megfelelően védekezik is. Megfelelő játékintelligenciával rendelkezik és igen technikás, képes nagy labdákat is adni, de már iszonyúan sokan vagyunk ott. 2 posztra 6 ember nem éppen ideális, főleg, hogy a két kezdőn kívül mindenkinek kellenek a percek. Ha visszajön Denis, akkor szerintem ő lesz Nolito helyett az igazolásunk. Végülis nem rossz ötlet, a Villarrealban elég jól teljesít azon a poszton, viszont itt redukálódnak a percei.crixus írta:Repkednek a nevek össze-vissza, ami rendben is van, de a valóságban remélhetőleg ésszerűen igazolunk majd.
A középpályánkra nem látom szükségét az igazolásnak, a kezdőnk adott, Iniesta,Rakitic,Busquets hármassal, akiknek a Roberto,Arda,Rafinha hármas megfelelő helyettesítést biztosít. Mascherano is felléphet olykor védekező középpályásnak.
A felmerült nevek közül Denis Suárez-nek még mindig örülnék, mert tapasztalatot szerzett az utóbbi két évben és akár Rakitic, akár Iniesta helyett is bevethető lenne.
Olyan sztár-igazolásra, mint Pogba vagy Gündogan jelenleg nincs szükség.
Halilovic-ot és Sampert egy évre még biztosan kölcsönben hagynám, mert még elképesztően fiatalok és a legjobb ha hétről hétre játszanak. Song pedig mehet amerre akar, amerre tud.
Douglast már télen passzolni kellett volna (sőt már nyáron), előtte vannak hárman, folyamatosan sérült, csak a pénzt nyeli. Akár ingyen is mehetne.crixus írta:A védelemből Douglas-nak, Bartra-nak és Adriano-nak mindenképp távoznia kellene, mert Lucho nem bízik bennük és azon kevés alkalmakkor, amikor játszanak egyre gyengébb teljesítményt nyújtanak. Bartra esetében egy kölcsönön elgondolkodnék, mert ha folyamatosan játszana belőle még lehetne később alapember. A képessége meglenne hozzá.
Sokan elmondtátok már és egyet is értek azzal, hogy ha érkezik valaki a védelem közepére annak mindenképp kezdő szintű igazolásnak kell lennie. Ez lehet Laporte vagy Marquinhos. Mindkettőben van lehetőség, én bármelyikükkel elégedett lennék, de talán a brazilnak örülnék jobban. Egy ilyen igazolással pedig a Mathieu/Vermaelen kettős egyikére sem lenne tovább szükség és valószínű, hogy 5. számú középső védőnek egyikük sem maradna. Jelenleg Mathieu-t látom kicsivel jobbnak, de ha ő akar jobban lécelni az új szituáció miatt akkor maradnék a belgánál.
A bal oldalra Adriano távozásával nyílhatna út egy új igazolás előtt. Egyenlőre a nevekből is hiány van, de Mathieu szélső játékánál bárki jobb megoldás lenne szinte...Montoya-t pedig jó lenne végleg eladni, mert ő Vidal érkezésével kb Douglas helyén találná magát.
Lehet, hogy most boldog, mert úgy tűnik első számú csere, de ha jön valaki (amire jó esély van) nagy rá az esély, hogy a jelenlegi Verma pozíciójában találja magát. Legalábbis nem hiszem, hogy negyedik hátvédet igazolnánk, még ha a belga és Bartra dobbant is.Gareth Tello írta:Mathieu: "Offered to Monaco? I saw that has been published, but it's false. I'm very happy at Barça."Subinho írta:Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
Ez egy múlt csütörtöki nyilatkozat tőle. Ő szerintem marad, Bartra és Vermaelen távozik, és igazolunk egy középhátvédet, valószínűleg a kezdőbe. Szvsz ez lesz a forgatókönyv.
Nekem mondjuk mindössze annyi bajom van a maradásával, hogy az utóbbi 2 évben már a kupába se életbiztosítás, és nem is tudom mikor láttam utoljára olyan meccset tőle, amin tényleg jó lett volna. Nagyon nem szint már az öreg, nem véletlen, hogy folyamatosan a baloson gyenge Matyit tolja helyette Lucho.. És ez nem Grimaldo miatt van, még ha jó is ezt felhozni.Nero. írta:Adriano maradása miért fáj nektek ennyire? A csóka játszik kb. évi 10 tétnélküli meccsen, akkor meg teljesen korrekt teljesítményt nyújt. Ja tudom még mindig ott van a Grimaldo-tüske.
Olvasni én sem olvastam, az alapján mondom csak, amit eddig láttam tőlük, főleg a B-ben. Nagy esélyt én sem látok rá, hogy felkerülnek majd (főleg így, hogy bőven van oda emberünk), csak megjegyeztem, hogy esetleg velük is lehet számolni majd.Nero. írta:Én egyik srácról se olvastam semmi ilyesmit. Magatokat stuffoljátok fel azzal hogy előre keresitek a helyet ezeknek a csikóknak, akiknek amúgy van 5% esélyük bekerülni a csapatba, ha meg nem sikerül nekik akkor kiabáltok mindenfélét.
Mathieu: "Offered to Monaco? I saw that has been published, but it's false. I'm very happy at Barça."Subinho írta:Maty azért került szóba, mert állítólag Ő/ügynöke mondta, hogy elgondolkodtak a váltáson, ill. szóba került a Monaco... Vmelyik Barca meccsen mondta a riporter... lehet, hogy csak pletyka, de ha Verma és Bartra is mehet amerre lát, akkor szűk lesz hátul...
illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe
A B-ből nem hiszem, hogy tudnánk fel jh-t hozni. Palencia egy megbízható játékos, oda tökéletes, de feljebb nem hiszem, hogy jutna. Legalábbis nálunk nem hiszem. Godswill mégannyira sem.Gareth Tello írta: Amúgy szerintem nincs rá igazán szükségünk, Vidal és Roberto egy ideig szvsz bőven jó a jobbhátvéd posztra (Alves távozása után), illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe. (És ne feledkezzünk meg Bellerínről se, szerintem első adandó alkalommal, amikor szükségünk lesz egy jobbhátvédre, le fogunk csapni rá.)