Neymar
- visca el barca
- Presidente del Barça
én azért az eladással megvárnám még Bob véleményét 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

De, fociznának. Csak Neymarnak szvsz teljesen más lenne a megítélése, ha pl. egy Juvéban nyújtaná ezt a teljesítményt. Amúgy Suareznél és Cénél jobb teljesítményt nyújtott. Csak hát nem ő az első számú sztár nálunk, mint CR a Realnál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.08.25. 20:14:45-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MatyiG
- Adminisztrátor
Igen, mert akkor nem focizna CR, Messi vagy Suárez?Messias2 írta:Most nyáron még biztos nem,de jövő nyáron sztem simán benne van, h távozik. Gondoljunk arra, h most pl nem került be az uefa top3-ba sem. Amikor utolsó 5 meccsén a BL-ben 7 gólt lőtt. Társ gólkirály lett Cével és Messivel, mégsincs ott a top3-banNero. írta:100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.Egy másik csapatban nyújtana ilyen teljesítményt, ahol nincs nála egy még jobb, akkor biztos ott lenne a jelöltek között.
Lehet, viszont Neymar lehet a jövő aranylabdása + ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mennyi fontos trófea elhódításában játszhat még főszerepet. Számomra fontosabb a kupák száma, mint a stadion felújítása.S.Agüero írta:Mondjuk abból a 200 millióból már fel lehetne újítani a stadiont.Engem is kezd már idegesíteni. Most kaptak egy zsíros szerződést az Adidastól és egyből bankot akarnak robbantani a brazilért. De hát tegyék, ha akarják, úgysem fog sikerülni.

Most nyáron még biztos nem,de jövő nyáron sztem simán benne van, h távozik. Gondoljunk arra, h most pl nem került be az uefa top3-ba sem. Amikor utolsó 5 meccsén a BL-ben 7 gólt lőtt. Társ gólkirály lett Cével és Messivel, mégsincs ott a top3-banNero. írta:100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Mondjuk abból a 200 millióból már fel lehetne újítani a stadiont.Engem is kezd már idegesíteni. Most kaptak egy zsíros szerződést az Adidastól és egyből bankot akarnak robbantani a brazilért. De hát tegyék, ha akarják, úgysem fog sikerülni.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem is kezelik átlagként. Bár hozzátenném, hogy a Barcában játszani eleve nem átlagos dolog.Messias2 írta:Messivel egy szinten kéne kezelni, vagy legalábbis nem úgy, mint egy átlag Barca játékost. Nagyobb szabadságot adni neki a pályán, több szabadhoz odaengedni, stb.

Azt a legendát, amit hárman épìtenek, máshol nem fogja tudni. Biztosan lehet a jövő, ha ő is úgy akarja. Vannak kétségeim vele kapcsolatosan, de nagyon szeretem a játékát. Remélem ő is a barca történetét ìrja még hosszú ideig.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Az MU nagyon "ráállt" Neymarra - feleslegesen. Szerencsére Bartonak van annyi esze, hogy nem fogja elengedni a jövő Barcájának legjobbját.

Engem is kezd már idegesíteni. Most kaptak egy zsíros szerződést az Adidastól és egyből bankot akarnak robbantani a brazilért. De hát tegyék, ha akarják, úgysem fog sikerülni.Nero. írta:100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Hát szerintem nem úgy van kezelve, mint egy átlag játékos.Messias2 írta:Messivel egy szinten kéne kezelni, vagy legalábbis nem úgy, mint egy átlag Barca játékost. Nagyobb szabadságot adni neki a pályán, több szabadhoz odaengedni, stb.

Szabadsága meg bőven van. A túl sok szabadságot meg a csapat sínylené meg.
Ennyi erővel ezt Suárezzel is el lehetne játszani, aztán mindenki ott játszana, ahol épp kedve van...
Messivel egy szinten kéne kezelni, vagy legalábbis nem úgy, mint egy átlag Barca játékost. Nagyobb szabadságot adni neki a pályán, több szabadhoz odaengedni, stb.
100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MatyiG
- Adminisztrátor
Messias2 írta:http://www.theguardian.com/football/201 ... d-woodward
Ebben mennyi igazság lehet!? Guardian azért nem szokott olyan kacsákat írni, mint mondjuk az AS vagy Marca. Meglepődnék, ha dobbantana, de egyfelől megérteném, mert ott ő lehetne az 1. számú ember. Itt Leo árnyékában fog játszani jó pád évig. Jobban meg kéne becsülni a srácot, mert ő a jovő.

Mit kéne még jobban megbecsülni rajta?

http://www.theguardian.com/football/201 ... d-woodward
Ebben mennyi igazság lehet!? Guardian azért nem szokott olyan kacsákat írni, mint mondjuk az AS vagy Marca. Meglepődnék, ha dobbantana, de egyfelől megérteném, mert ott ő lehetne az 1. számú ember. Itt Leo árnyékában fog játszani jó pád évig. Jobban meg kéne becsülni a srácot, mert ő a jovő.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
szerk: Elég viccesek az angol lapok, mi szerint a Man UTD. 220 millát kinál érte, 100 millát meg Neymárnak 5 évre lebontva.
Adjuk el őt is meg Messit is és meg van az új stadion ára
Most már azért elég jól néz ki. Ez a fotó ma készült, egy póker versenyen. Kérdés az erőnléttel, hogy áll.

Adjuk el őt is meg Messit is és meg van az új stadion ára

Most már azért elég jól néz ki. Ez a fotó ma készült, egy póker versenyen. Kérdés az erőnléttel, hogy áll.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Főleg, hogyha egy Pedro/Munir/Sandro játszik a helyén...Normandia írta:Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de nekem hiányzik nagyon a srác a meccsekről. Nem hittem volna, hogy ennyire hozzá fogok szokni.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de nekem hiányzik nagyon a srác a meccsekről. Nem hittem volna, hogy ennyire hozzá fogok szokni.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Hétfőn elvileg megkezdi az edzéseket, így a Malaga ellen már bevethető lesz.

A mumpszból hamar kigyógyul, de hogy erőállapotát mikor nyeri vissza, az kérdés.El Pistolero írta:Remélem a szezon során nem kell attól félni, hogy rubeolás lesz vagy bárányhimlős.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()
ez nem sérülés, csak simán elkapott egy vírustNem tudjátok, tud-e már játszani az első fordulóban?
-
- Jugador del Barça
Remélem a szezon során nem kell attól félni, hogy rubeolás lesz vagy bárányhimlős.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()
ez nem sérülés, csak simán elkapott egy vírust

- noname
- Llegenda del Barça
Elég problémás lesz azért így a szezon eleje neki. Felnőttkorban az ilyen betegségek nagyon kiütik az embert. Kb fél éve volt bárányhimlőm, azonnal rájöttem h baj van, így hamar elkezdtek kúrálni (aciklovir, bérescsepp), de így is kb 3-4 hét kellett, mire már tényleg jól éreztem magam és nem igényeltem több alvást. Az első 2 hétben ilyen napi 10 órákat aludtam.
Szóval ha nemsoká fel is épül, nem kell tőle nagy teljesítményt várni.
Szóval ha nemsoká fel is épül, nem kell tőle nagy teljesítményt várni.
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerencsétlennek mekkora buci lett a feje
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... Neymar.jpg" target="_blank

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... Neymar.jpg" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Én kb fél éve voltam bárányhimlős 23 évesen. Bármikor beüthet egy vírus. Jobbulást neki. A mumpsz elég veszélyes felnőttkorban.Sanama írta:A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()

A Fifa egy szégyen
Rosszkor jött a kiesése, pont lemarad a Szuperkupa meccsekről.
Jobbulást kívánok neki, addig is remélem Pedro megfelelően fogja tudni pótolni.

A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()