Klaczy írta:
Fabregast visszahozni megint
Mi van?
Úgye csak trollkodtál? Nála értékelhetetlenebb túlbecsültebb játékos nem is nagyon van. Az aki ennyi diős korára nem képpes három egyforma meccset lehozni, az aki kedvetlenül belülről nézi a meccset, az aki mlg a Chelsea kreatív emberének is kevés (Mounak nem nagy értelme van, hogy kreatív játékosai legyenek.) Az meg hogy karácsony után a fiú úgy teleeszi magát, hogy szeptemberig egy métert sem bír szaladni az végképp vicc.
Egy másik topicban az Everton elleni meccs után Erxy tette ezt be, remélem nem lesz baj ha beidézem ide:
Erxy írta:Cesc Fàbregas' game by numbers:
0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 assists
0 shots
0 crosses
az utobbi evek egyik legjobb dontese volt, hogy eladtuk ezt a luzert.
Tökéletesen egyet értünk!
És, hogy ne legyek off, ide A Koke, Pogba, Verratti, Gündogan, Coutinho 5-ösből kell majd valaki, bízom benne, hogy nem a legidősebbet vesszük meg (és nem Coutinho-t

) mert a csapat átlagéletkora így is gáz és jó lenne ha végre lenne valaki aki 7-8 évig biztosan megold egy posztot. A másik pedig az is jó lenne ha nem költenénk 150 milliót egy játékosra. Vkp. poszton bőven meg vagyunk, bár Matic kétségtelenül egy élő fal

. Amit szerintem vennünk kéne egy csatár és azért meg kell nézni mennyi idősek a belső védőink, bár régen egy sem volt most van 5, szóval teszem azt ha Matyi kiesik még bőven van játékos a két posztra. Jövőre szinte biztos vagyok benne, hogy egy támadó aki minőségi csere, egy kezdő kp. fixen jön. Én arra leszek kíváncsi igazából, hogy melyik jelenleg fix kezdő játékosunk helyére kerül új ember. (Gyanítom Ini.) Bár azt se igazán hiszem, hogy Arda padozni fo, főleg, hogy több helyen is bevethető.