Szerintem Bányász veheted is le az aláírásképed alatti: Maradj Yaya-t.

nem Sanama, jövőre az Abidal-Milito-Rafa trió fog távozni, ugyanis hiába Abidal nagyszerű formája, Maxi lesz a preferált játékos kezdettől fogva, Milito és Rafa esetét még magyarázni se kell, ők "már öregek"...Sanama írta:Jövőre már Messi-Eto'o-Toure-s kell majd....?
Ez igaz, aki menni akar azt engedni kell. De ezt már páran megjósolták,hogy jönni fog ez a sablon szöveg, meg is kaptuk.Az eligazolása nem jó hír, szerettem volna, hogy maradjon, de ez az ő döntése, menni akart, s aki távozni akar, azt nem lehet visszatartani.
Pályára kellett volna tenni,és nincs probléma.Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa."
Jövőre már Messi-Eto'o-Toure-s kell majd....?Remélem beszédes az új avám...
Eazzy írta:Úgy érzem, hogy kicsit nekem is szól a dolog. Én ugyan nem istenítettem őt, ahogyan senkit nem szoktam isteníteni. Ha még egyszer elolvasod amit írtam, talán észre is veszed, hogy nem azzal van a bajom amit csinál Pep a csapattal, taktikailag illetve mentálisan, hanem azzal hogyan azokat kezeli akiket nem kedvel annyira. Egyszerűen nem egyenes ember. Ettől még lehet valaki jó edző. Mourinho is gusztustalan, de mégis nagyszerű edző.Barca_10 írta:Érdekes emberek vannak itt.Amikor Peppel a Barcelona lemosta a Madridot 6-2-re,és 2009-ben amikor 6 kupát nyertünk kis túlzással ő volt az Isten.Amióta Szeluk elkezdett nyomást gyakorolni Touréra hogy igazoljon el mert neki itt nem jó mindenki Guardiolát kezdte szidni.Pedig voltak idén is zseniális húzásai,pl.a madridi El Clásicon senki sem számított arra,hogy Alves lesz a jobbszélső.Év elején még Keitával sem volt senkinek gondja amikor mesterhármast lőtt,sőt középpályáshoz képest nagyon is gólerős volt,csak amikor nem Touré játszott helyette elkezdte mindenki szidni.Arról nem is beszélve,hogy Touré teljesítménye az Afrika-kupáig-némi túlzással-egyenlő volt a 0-val.
MessiFannak pedig igaza van:ha jövőre Busival nyerjük meg a bajnokságot és a BL-t,úgy hogy ő a vkp senkinek nem lesz egy rossz szava sem.
Én ismerek olyan embert is, aki szurkolt már a Dream Team idején is a Barcának, és az akkori nagy siker edzőt Cruyff-ot mégsem szerette egyáltalán.
Attól hogy idén nyertünk a bajnokságban, még mindig van rossz szavam bőven Eto'o eladása miatt, és ha jövőre is nyerünk, akkor is lesz Touré miatt is. De ezeknek semmi köze a trófeákhoz. Ezeknek az emberekhez van köze.
Úgy érzem, hogy kicsit nekem is szól a dolog. Én ugyan nem istenítettem őt, ahogyan senkit nem szoktam isteníteni. Ha még egyszer elolvasod amit írtam, talán észre is veszed, hogy nem azzal van a bajom amit csinál Pep a csapattal, taktikailag illetve mentálisan, hanem azzal hogyan azokat kezeli akiket nem kedvel annyira. Egyszerűen nem egyenes ember. Ettől még lehet valaki jó edző. Mourinho is gusztustalan, de mégis nagyszerű edző.Barca_10 írta:Érdekes emberek vannak itt.Amikor Peppel a Barcelona lemosta a Madridot 6-2-re,és 2009-ben amikor 6 kupát nyertünk kis túlzással ő volt az Isten.Amióta Szeluk elkezdett nyomást gyakorolni Touréra hogy igazoljon el mert neki itt nem jó mindenki Guardiolát kezdte szidni.Pedig voltak idén is zseniális húzásai,pl.a madridi El Clásicon senki sem számított arra,hogy Alves lesz a jobbszélső.Év elején még Keitával sem volt senkinek gondja amikor mesterhármast lőtt,sőt középpályáshoz képest nagyon is gólerős volt,csak amikor nem Touré játszott helyette elkezdte mindenki szidni.Arról nem is beszélve,hogy Touré teljesítménye az Afrika-kupáig-némi túlzással-egyenlő volt a 0-val.
MessiFannak pedig igaza van:ha jövőre Busival nyerjük meg a bajnokságot és a BL-t,úgy hogy ő a vkp senkinek nem lesz egy rossz szava sem.
Szerintem inkabb o magyarazta el nekunk,hogy nem akarta elkuldeni...csak Yayanak nem volt eleg a jatekperc es elment.Ez teljesen mas,mint az Eto'o eset.visca el barca írta:"Csakis a legjobbakat tudom neki kívánni az új állomáshelyén. Az eligazolása nem jó hír, szerettem volna, hogy maradjon, de ez az ő döntése, menni akart, s aki távozni akar, azt nem lehet visszatartani. Szeretném neki megköszönni az utolsó két évet, amit eltölthettünk együtt, s tudom, hogy nélküle nem tudtuk volna elérni ezeket a csodálatos eredményeket. Univerzális játékos, aki a legmagasabb szinten űzi a futballt, s remélem, megtalálja a helyét Manchesterben. Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa"
nah ezt magyarázza el nekem vki...
menczel írta:Ti hatalmas tévedésben éltek egy csapatban nem demokrácia, hanem hierarchia van. El vagytok tévedve ezzel a 'szerintem jobb a posztján ezért játszania kéne' meg 'miért nem ad teljes körű magyarázatot arra miért igazol el Yaya' szöveggel.
Én azt mondom ne is adjon! Ne kelljen már ovis módjára szájába rágni mindenkinek mit miért csinál. Ő az edző, tehát döntenie kell önkényesen és nem megszavaztatva a népet hogy mégis kiket küldjön fel a pályára.
És isteni szerencse hogy ő mer dönteni! Nem mondom hogy mindig jól dönt, de mindössze 3 éve edző!!! Viszont nem kéne elfelejteni hogy 4 El Classicot nyert zsinórban (idegenben 2-6-os csoda, összesítve 11-2 gk) ami felér legalább két kupával, és mekkora húzásai voltak azokon a meccseken (pl Messi először akkor játszott csatárok mögött, Alves szélsőtámadó volt).
Szerintem addig lesz sikeres a csapattal míg meg meri az ilyen húzásokat csinálni hogy egy Yaya Touré helyett egy Sergio játszik.
Azt Csikiatyaúristen nyilatkozta nem Pep.Ronaldinho&Barca írta: De gondolom a "magas szinten játszó Keita" megtalálta.. áhh, viccek vicce amit művel. Jobb is, hogy elment Yaya, szinte biztos vagyok alap kezdő lesz, a legjobb éveiben.. Mi meg röhöghetünk magunkon, milyen gyökerek voltunk.
Most erre lehet mit írni? Szánalmas.. Én azért várom a nyilatkozatot, amiben kifejti, miért nem számolt vele.. Eto'o esetét még úgy ahogy meg lehet érteni, de Tourét.. Max a játéklehetőséget találja meg, mert mást mindent megtalált itt. De gondolom a "magas szinten játszó Keita" megtalálta.. áhh, viccek vicce amit művel. Jobb is, hogy elment Yaya, szinte biztos vagyok alap kezdő lesz, a legjobb éveiben.. Mi meg röhöghetünk magunkon, milyen gyökerek voltunk.Jason írta:Ami Yaya Tourét illeti, szerettem volna ha továbbra is velünk marad. sajnáljuk, hogy elmegy és remélhetőleg megtalálja Manchesterben azt amit itt nem tudott." mondta el Guardiola.
http://barcanoticias.blog.hu/
Áhh, hagyd ők azt hiszik Pep hülye és vak egyszerre hogy nem látja ami az orra előtt van. Mivel nem játszatja a kedvenc játékosukat ezért minden nyilatkozatba belekötnek.Asys írta:Már nem azért, de miért lenne Pep hibás? Hozott egy döntést az idényben teljesen mindegy milyen okból (mert ő az edző), hogy Sergi-t játszatta többször. Touré maradhatott volna, ha vállalja, hogy megküzd a kezdőtagságért! Nem számít, hogy árral szemben kellett volna úsznia Guardiola miatt, de ezt nem vállalta be Yaya, ezért távozott, ennyi!albicelesteX írta: A szokásos Pep féle mosom a kezeimet reakció nem is vártam mást!Annyival megváltoztatnám és talán így helyesebb: "remélhetőleg megtalálja Manchesterben azt ami itt nem jutott..."
Kedvelem Pep-et de köpönyegforgató!Mindig úgy alakítja a beszédeket,hogy abból ő jöjjön ki jól!Véletlenül sem lehet ő hibás!
Ha Pep hibás, csak annyira mint Touré... Meg kell köszönni a három évet amit itt töltött, de nem kell bűnbakokat keresni főleg, hogy nem történt semmi végzetes... ha még is fog történni, akkor se most kell szapulni az érintetteket!
![]()
Szerintem korrekt nyilatkozat volt, biztos szerette volna, hogy maradjon, de nem mindenáron és ez így normális.
Touré nem akart annyira és Pep nem akarta annyira maradásra bírni.
Ez volt a történet!
Sok sikert Yaya a MC-ben! Remélem nem fogsz hiányozni!