Az a baj hogy akkor általában csak Suarez van elől, és a jelenlegi Suarezhez passzolásnál az is jobb, ha kirúgja a stadionból.Kovbal88 írta:Azért mikor ketten hárman vannak előtte kontránál passzolhatna, mert vannak mellette, bár Suarez úgyis kihagyná. Szerintem is ő a legjobb játékos, Ronaldinhonak fizikálisan jobb adottságai voltak, szerintem ő még az akit a labdarúgásra teremtettek.
Legnagyobb előnye a többi játékossal szemben, hogy gondolkodik, használja a fejét és nem erőből akar mindent megoldani. Sajnos túl sokat vállal, a társak meg hagyják és nem segítik.
Ráadásul Suarez is egyedül őrlődik elől, ilyenkor nagyon látszik Neymar hiánya, ilyenkor kellene Dembelének elől lennie(na meg persze fent a pályán

A tegnapira pedig nincsenek szavak, nem lehet mit mondani, hihetetlenül hálásak lehetünk mi is, és az egész csapat is, hogy tegnap megmentette ezzel kis túlzással az egész szezonunkat. Persze ezt a tisztelt Aranylabda gálán nem díjazzák, ha egy "semmi" spanyol bajnoki aranyérmet erősen neki köszönhetünk.
Ha maradt volna az állás, akkor bizony nagyon meleg lenne most a pite, 4 pont előny a Clasico bajnoki és Atleti bajnoki előtt egyáltalán nem életbiztosítás.
Ha nem nyerünk a Clasicon, akkor az a 4 pont 1 vagy 2 ponttá olvadhatott volna könnyen az Atletivel szemben.
Ez esetben továbbra is a fullos kezdőt kellett volna nyomatni a maradék bajnokikon 0 rotációval, mert nem fér bele pontvesztés, és ez bizony nagyon erősen a BL kárára is mehetett volna.Így sincs lefutva, de sokkal kényelmesebb a 7 pont előny, arról nem is beszélve hogy mennyire feltüzeltük volna a 2 madridit azzal hogy lőtávon belül megyünk neki a Klasszikusnak.
Ketten együtt simán el tudtak volna intézni minket, elég csak a 2 Madrid elleni meccset döntetlenre kihozni, és már pontegyenlőség állhatott volna fent, a további pontvesztésekről nem is beszélve.
Tudom a fociban nincsen "ha", de tegnap ettől a "ha"-tól csak egy Messi nevezetű szőrös kis űrlény választott el minket.