P.U.Y.O.L. írta:. Lásd: Villa, Henry, Neymar, Suárez, Sánchez.... egyiknek se volt igazán jó az első szezonja.
Villa: Elso szezonja volt a legjobb, alapkezdo volt szinte azonnal, utana tört el a lába a második szezonjaban azzal lett vege neki.
Henry: Az a 2008as év az egész csapatnak nehéz volt de Messi után ő volt a legjobbunk
Neymar: Kb. ugyanazt tudom elmondani rola mint Henryról, de pl. a szuperkupát rögtön az o góljával nyertük meg, az elso klasszikusán gol+golpassz. Később csak jobb lett de ez nyilvánvaló volt a kora és a tehetsége miatt.
Suarez: Az eltiltása miatt alapbol később kezdett, de februárba már egyedul kivégezte a Cityt az Etihadban vagy még januárban ő “mentette meg” két gólpasszal Enriquet valamelyik bajnokin.
Sanchez: Neki nagyjabol minden szezonja egyforma volt, se ilyen se olyan de pl. ő is góllal kezdett az elso klasszikusán.
Saját stílusa van a Barcának az tény, de nem egy atomfizika ide beilleszkedni. Akiből lesz valami az hamar meglátszik, persze vannak kivételes esetek mint mondjuk SR
Most itt nem irtam Dembelerol, de mielott megint a tarkómhoz szegeznétek a fegyvert hogy megint miért szidom, őszintén elmondom, hogy tényleg egy nagyon tehetséges kölyöknek tartom, nagyon jo adottságokkal, tudnék mondani 4-5 olyan európai topcsapatot ahol alapkezdo lenne ha leigazolnák, még lehet a frakciáknál is az lesz, de egyszerűen nem illik a mi kirakósunkba az alapján amit eddig lattam tole.
Ez olyan hogy a 2008as CR hiába volt a világ legjobbja, pl. a 2010es Barcába soha nem kellett volna még féláron se mivel nem illett volna oda.
Az ára, meg ahogy amilyen körülmények kozt elhoztuk nekem azt sugallja hogy Bartomeuék beakarták fogni az akkor már igen kritikus culék száját.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”