Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.31. 12:32:00

Bob_Marley írta:
shutterisland írta: hány barca meccset láttál mondjuk az utóbbi 5 évben, ahol már a 85. percben (vagy úgy egyáltalán...) bírkózva húztuk az időt a szögletzászlónál ?
lehet, hogy ez logikus, csak nem a barcánál.
Sajnos egyet sem láttam. Leviszi, elviszi, elpasszolja lepörgeti az órát totál egyedi lett volna. 3:1, mindenki várta a végét.
Csak a nézők majd elaludtak.

Közel sem a kedvencem Neymar, és én továbbra is rengeteg kritikával találom meg, de egy ilyen miatt ne vegyük már elő, könyörgöm...
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.31. 12:30:29

Bob_Marley írta:Valaki megértette. :D Ellehet puffogtatni az összes, de hát nem lehet cselezni minden frappáns verzióját, de itt maga az időzítés volt a lényeg a flegmaság.
Attól, hogy egy valaki a fórumon rábólintott a te verziódra, nem biztos, hogy ebben a témakörben neked igazad van.

Nehogy már meg legyen határozva, milyen cseleket és mikor lehet bemutatni, egyfajta etikai kódexként.
Az viszont a szabálykönyvben le van fektetve, hogy szabálytalan az utánrúgás, törlesztés, két kézzel lökés stb.. Érdekes, hogy emiatt nem kardoskodsz annyira, márpedig Neymart, a Bilbao elleni meccseken (is) rendszeresen faragják. A bajnokin is csinálták a baszkok a cirkuszt ellene, nem új keletű.

A magáról elfelejtkezett baszkot, simán pirossal le kellett volna küldeni.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.05.31. 12:30:16

Most komolyan arrol megy a vita, hogy valaki flegman jatszik/cselez stb? Ezert nem birok mar focit nezni asszem...ronaldinho, zidane, stb?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.31. 12:28:54

shutterisland írta: hány barca meccset láttál mondjuk az utóbbi 5 évben, ahol már a 85. percben (vagy úgy egyáltalán...) bírkózva húztuk az időt a szögletzászlónál ?
Sajnos egyet sem láttam. Leviszi, elviszi, elpasszolja lepörgeti az órát totál egyedi lett volna. 3:1, mindenki várta a végét.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2015.05.31. 12:17:11

85-ik percben a sarokban, logikusan az ember leviszi és megvárja, hogy vége legyen 3:1-nél. 99/100 általában így történik, most nem.
hány barca meccset láttál mondjuk az utóbbi 5 évben, ahol már a 85. percben (vagy úgy egyáltalán...) bírkózva húztuk az időt a szögletzászlónál ?
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.31. 12:13:49

Bob_Marley írta:
hajnesz írta: Abban azért egyetértek Bobbal (meg néhány madridistával), hogy nem volt semmi baj ezzel a csellel, viszont az időzítés nem volt épp a legjobb. 3-1-re mentünk, a mi játékosaink nagy része már várja a kupaátadást, a bilbaósok meg azon gondolkoznak,hogy kire fogják fogni a vereséget, erre meglép egy ilyen cselt :lol: Ha ugyanezt megcsinálta volna teszem az a 10. percben, említésre sem lett volna méltó. Az ő részéről viszont egy kicsit megértem, egész meccsen rúgdosták, valamivel törleszteni kellett :) Meg így nem aludtam el az utolsó 10 percen :lol:
Valaki megértette. :D Ellehet puffogtatni az összes, de hát nem lehet cselezni minden frappáns verzióját, de itt maga az időzítés volt a lényeg a flegmaság. És mint írtam mindkét oldal idegességét meglehetett érteni. Nem kell ebbe többet belelátni. 85-ik percben a sarokban, logikusan az ember leviszi és megvárja, hogy vége legyen 3:1-nél. 99/100 általában így történik, most nem picit felpaprikázódtak ettől a srácok mindkét oldalt, ennyi.
Ilyen cselt meg pont ilyenkor szabad meglépni. Nem pedig a 10. percben 0-0-nál.
Szerintem semmi baj nem volt az időzítéssel. A Bilbao játékosok egész meccsen kicsit frusztráltak voltak, a végén 3-1nél meg elpattant valami a csel után.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.31. 12:08:49

hajnesz írta: Abban azért egyetértek Bobbal (meg néhány madridistával), hogy nem volt semmi baj ezzel a csellel, viszont az időzítés nem volt épp a legjobb. 3-1-re mentünk, a mi játékosaink nagy része már várja a kupaátadást, a bilbaósok meg azon gondolkoznak,hogy kire fogják fogni a vereséget, erre meglép egy ilyen cselt :lol: Ha ugyanezt megcsinálta volna teszem az a 10. percben, említésre sem lett volna méltó. Az ő részéről viszont egy kicsit megértem, egész meccsen rúgdosták, valamivel törleszteni kellett :) Meg így nem aludtam el az utolsó 10 percen :lol:
Valaki megértette. :D Ellehet puffogtatni az összes, de hát nem lehet cselezni minden frappáns verzióját, de itt maga az időzítés volt a lényeg a flegmaság. És mint írtam mindkét oldal idegességét meglehetett érteni. Nem kell ebbe többet belelátni. 85-ik percben a sarokban, logikusan az ember leviszi és megvárja, hogy vége legyen 3:1-nél. 99/100 általában így történik, most nem. Picit felpaprikázódtak ettől a srácok mindkét oldalt, ennyi.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.31. 11:08:43

kanty írta:A lényegről egy szó sem esik? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=M0f-l77zTdo" target="_blank
Nálam ilyenkor egy kérdés merült csak fel:
" Mi volt a terv?!" :D

Aztán rájöttem hogy biztos már fáradt volt és azt hitte hogy idegen mezben játszunk, így a partjelzőre azt gondolta hogy a mi játékosunk és neki passzolt :mrgreen:

Amúgy a cselnél meg ha pl a meccs elején csinálja és nem jön be akkor meg lehet azért szídták volna mert fontos helyzeteket "elszórakozik"
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.31. 10:24:47

én szurkoltam, h bedobás legyen! :lol:

egyébként az időzítéssel sztem pont nem volt probléma, akkor csinálta, amikor már minden le volt rendezve, pont ezért nem kellett volna ráfeszíteni a bilbaói hülyegyerekeknek, ha már hülyegyerekezett a dodi. lazán belefért egy ilyen szitu. arról nem beszélve, h utána tényleg két kézzel lökte hanyatt a baszk fszi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.31. 10:23:00

https://www.youtube.com/watch?v=M0f-l77zTdo
Real ellen jobban oldotta meg.. :D Amúgy csuttra ez jutott róla eszembe, főleg ahogy a második emberen "átment", az full ugyanaz a mozdulat.
kanty
Llegenda del Barça

2015.05.31. 10:13:15

A lényegről egy szó sem esik? :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.05.31. 10:09:54

csababarca írta:Frusztráció érthető volt. Azért rossz lehet nézni a tudásbeli különbséget, a bilbaós gyerekeknek összesen nem szorult annyi tehetségük a testükbe, mint Neymar vagy Messi kislábujj körmébe.
Neymar jól csinálta, utána is még kellett volna hergelni a tuskókat, de majd jövőre.

A Digi Tv létezése is vicc kategória, amikor meg beültetik a két madridistát, akik amúgy beszédhibásak és kezeltetni kéne magukat "szakérteni", akkor mindig várhatóak ilyen magasröptű gondolatok. Őket kéne kettétörni,de nyilvánosan.

Mihu is leírta, Dinho ennél ezerszer megalázóbb dolgokat csinált, vagy ezen a meccsen is Messi gólja sokkal megalázóbb volt, erre kiakadnak egy cselen, ami be se jött. :lol:

Én remélem nem vetkőzi le ezt Neymar magáról,húzza csak az ellen agyát ezekkel, vannak még azért értelmesebb védők, akik nem veszik fel, tudják kezelni, az agyilag hülyék meg had tomboljanak.
Abban azért egyetértek Bobbal (meg néhány madridistával), hogy nem volt semmi baj ezzel a csellel, viszont az időzítés nem volt épp a legjobb. 3-1-re mentünk, a mi játékosaink nagy része már várja a kupaátadást, a bilbaósok meg azon gondolkoznak,hogy kire fogják fogni a vereséget, erre meglép egy ilyen cselt :lol: Ha ugyanezt megcsinálta volna teszem az a 10. percben, említésre sem lett volna méltó. Az ő részéről viszont egy kicsit megértem, egész meccsen rúgdosták, valamivel törleszteni kellett :) Meg így nem aludtam el az utolsó 10 percen :lol:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.31. 10:04:27

Stoichkov írta:ezt komolyan nem akarom elhinni.
csinál egy látványos cselt a srác, az idegbeteg bilbao játékosok letámadják. ezt még megértem, frusztráltak és szomorúak amiért ennyire könnyen szétszedte őket a barca.
nade a szakértők a stúdióban?????
komolyan lehülyegyerekezi neymart, és jön, hogy a régi időkben ezért széttörték valaki lábát?
egyszerűen nem tudom felfogni amit láttam/hallottam ebben...
Már csak az hiányzik hogy neki is vagy más játékosunknak úgy eltörjék a lábát mint Maradonának...
(Az az ember is csak egy sárgát kapott, és a komolyabb eltiltást lecsökkentették 6 meccsre, de persze Suarez harapása az a világ legcsúnyább tette... #-o #-o )

Akkor is Neymarék lennének a h*lyegyerekek mert mertek cselezni, és meg is érdemlik ezért hogy félbetörik a lábukat, akár a karrierjüket is?!

Tényleg ki kell írtani ennek a szép sportnak még a megmaradt részét is? Legközelebb Messit is megbűntetik, meg mindneki mást aki mer cselezni, neadjisten 1-1 merészebb cselt meghúzni?

Komolyan ha így folytatódik akkor 20 év múlva az lesz a jó ha az egész foci csak "tolok egyet a labdán oszt lövök" lesz?

bazsa007 : És akik ellendrukkerek hallgatták , mennek majd terjeszteni hogy Neymar mekkora egy hülyegyerek folyton feldobja magát és mindenkit szét akar alázni...

Lásd a múltkori esetnél is mekkora hatása volt annak hogy a közvetítő benézte az esetet:
Az összes ellendrukker azzal jött hogy a bírók minket toltak, és hogy Neymart ki kellett volna állítani, csak a bíró nem akart második sárgát adni neki...
Miközben meg egyértelműen látható volt hogy beívelt labdára indult Neymar de visszarántották különben elérte volna, szóval az leginkább tizigyanús eset, de semmiképp sem Neymar sárga...

Neymar sem egy szent, de tényleg szinte minden meccsen szándékosan faragják, sokszor ok és következmény nélkül...
Ebbe persze részben a féltékenység is benne lehet, hogy ennyi idősen ilyen nagy "sztár" és ennyit elért.

Amúgy érdekes hogy pl Boateng akit Messi úgy elfektetett gól előtt hogy hetekig rajta röhögtek, nem volt frusztrált és következő meccsen is felsegítette vagy átölelte Messit...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.05.31. 10:13:31-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.31. 09:54:58

Frusztráció érthető volt. Azért rossz lehet nézni a tudásbeli különbséget, a bilbaós gyerekeknek összesen nem szorult annyi tehetségük a testükbe, mint Neymar vagy Messi kislábujj körmébe.
Neymar jól csinálta, utána is még kellett volna hergelni a tuskókat, de majd jövőre.

A Digi Tv létezése is vicc kategória, amikor meg beültetik a két madridistát, akik amúgy beszédhibásak és kezeltetni kéne magukat "szakérteni", akkor mindig várhatóak ilyen magasröptű gondolatok. Őket kéne kettétörni,de nyilvánosan.

Mihu is leírta, Dinho ennél ezerszer megalázóbb dolgokat csinált, vagy ezen a meccsen is Messi gólja sokkal megalázóbb volt, erre kiakadnak egy cselen, ami be se jött. :lol:

Én remélem nem vetkőzi le ezt Neymar magáról,húzza csak az ellen agyát ezekkel, vannak még azért értelmesebb védők, akik nem veszik fel, tudják kezelni, az agyilag hülyék meg had tomboljanak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messithebest
Director del Fútbol

2015.05.31. 09:51:34

Bob_Marley írta:Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem. :D) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.
Szóval akkor ezek után ne cselezzen soha senki mert felbőszíti vele az ellenfelet? wtf :lol:

Akkor ennyi erővel anno R10-t is mindenki agyon rugdoshatta volna, mert ő ennél százszor """""megalázóbb""""" és """"felbőszítőbb"""" cseleket játszott be nem is egyszer.
Nem értem ezt sem, és a digis """szakértők""" megnyilvánulását sem, hogy miért probléma az, ha valaki felpróbálja dobni a látványt.
Neymar pedig jól csinálta amit csinált, utána meg nem feldobta magát ez jól látszott, hanem 2 két kézzel lökte el a Bilbaos gyerek.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
westerngom
Entrenador del Barça

2015.05.31. 09:44:18

Bob_Marley írta:Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem. :D) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.

na akkor ezek után le kell vágni Neymar mind két lábát és kiherélni, hogy még véletlenül se fertőzze meg ezt a szép játékot ilyen borzalmakkal amit bemutatott. :mrgreen:

Én személy szerint akkor is megtapsoltam volna ezt a jelenetet, ha egy Bilbao játékos csinálja és gyökereztem volna le saját játékosunkat, ha az ilyen formán nem tudja elviselni, hogy látványosan kicselezték.
Hama
Barça C

2015.05.31. 09:38:15

Neymar egy varázsló, és most varázsolt. 8) 8) Élmény nézni.
mess2009
Director del Fútbol

2015.05.31. 08:45:26

már ne haragudj, de "abban" semmi igazság nincs.
a fociban cselezni nem bűn, hanem erény.bármikor, bárhol a pályán.
Neymar az ominózus akcióban nem dobálta magát hanem durván és szándékosan fellökték.
az ingerültség érthető de jogtalan és káros, mert durvaságot szül(többnyire)
nem ismétlem a két Digis fazont "értékelő" megjegyzéseket de egyetértek, a másik tpicban a meccs után le is írtam először!
de még egy dolog: ebben persze lehet hogy elfogult vagyok, de nekem gyakorta úgy tűnik, és tegnap kirívóan igaznak éreztem, hogy Neymart módszeresen és szándékosan durván faragják! miközben a bírók - szerintem- bőven rá is hagynak és csak a kirívó eseteket fújják le.
amúgy pedig nekem tetszik amit a srác csinál, ahogy mozog, talán a hatékonyság az amiben fejlődnie kell és remélem fog is.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.31. 08:04:33

Magyar szakértők. :lol:
Rendszerint a román kommentárral szoktam nézni a meccseket(esetleg angollal), mert az élvezi is amit csinál, nem mint a magyar "kommentár", aki képes 2-3 percig kussba ülni. Hasonló a helyzet a szakértőkkel. A magyar mezőny azonos szinten van a magyar focival.
A Fifa egy szégyen
Cseri
Entrenador del Barça

2015.05.31. 07:20:20

bazsa007 írta:Engem is felidegesített ez a két "szakértő" (szigorúan idézőjelben). Undorító, felháborító, gusztustalan, ahogy a labdarúgásról gondolkodnak. Ezek Neymar cipőjét sem köthetnék be, közben meg ők "értékelik", kommentálják a meccset.

Egyébként meg egyértelműen látszott a lassításban, hogy nem feldobta magát, hanem először megpróbálta a védő feltartani, utána meg két kézzel ellökte. Majd mindezek után még ők (Athletic Bilbao) háborodtak fel.
A "nagyraértékelt" szakértőnk erre meg "éretlen hülyegyereknek" nevezi. Nem értem, hogy jön ő ehhez? Hogy képzeli? Örüljön, inkább annak, hogy vannak szemei, amivel ezt a Barcelonát láthatja focizni.
A gyomrom fordul fel, amikor magyar labdarúgók, edzők értékelik a Barcelona, vagy más valóban sikeres csapat játékát, taktikáját, vagy éppen egy játékos megmozdulását.
Szégyellnie kéne magát, és inkább kussban kéne maradnia.

Mondjuk képzeljük el, hogy egy másodikos középiskolás értékelné a tévében a NASA űrmisszióit. Teljesen nonszensz lenne, ugyanúgy mint ezen "szakértőink" értékelései hétről-hétre. Csak a hihetetlen nagy dilettantizmus és nagyképűség, ami miatt képesek erre a "teljesítményre".

Látom, hogy a többiek sem értenek egyet a kommentátorok véleményével. Ennek örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak akik még értékelik a szép és látványos futballt.
Köszi, jól megfogalmaztad,amit én is gondolok! Ezekért a nagyokosokért is tart ott a magyar "űrfoci" ahol.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
noname
Llegenda del Barça

2015.05.31. 07:15:36

noname írta:Az a csel teljesen életképes ötlet volt abban a helyzet és majdnem működött is. Akkor lett volna megalázó, ha ugyanezt a pálya közepén teszi. A Bilbao-ban mindig is volt pár ősparaszt, csak vártak az alkalomra h megmutassák az igazi énjüket. Valverde helyében akkora pofont adnék San Josénak h még mindig forgásban lenne.

Neymar annyi hibázott, hogy nem számolt az ellenfél bunkóságával. Másik oldalon Williams is kakaskodott eleget(szurkálódás, lökdösődés), ehhez képest az aranyhal értelmi képességeivel bíró Alba mégse akadt ki.
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2015.05.31. 07:14:52

Az a csel teljesen életképes ötlet volt abban a helyzet és majdnem működött is. Akkor legött volna megalázó, ha ugyanezt a pálya közepén teszi. A Bilbao-ban mindig is volt pár ősparaszt, csak vártak az alkalomra h megmutassák az igazi énjüket. Valverde helyében akkora pofont adnék San Josénak h még mindig forgásban lenne.

Neymar annyi hibázott, hogy nem számolt az ellenfél bunkóságával. Másik oldalon Williams is kakaskodott eleget(szurkálódás, lökdösődés), ehhez képest az aranyhal értelmi képességeivel bíró Alba mégse akadt ki.
A Fifa egy szégyen
Mihu
Director del Fútbol

2015.05.31. 02:21:45

Kérdem én:

-mikor Messi egy BL-negyeddöntőn 90 perc alatt 6 kötényt oszt ki, az nem megalázó?
-mikor Busquets és Iniesta 4-0nál az El Clasicon hármat passzolnak egymás után sarokkal, és így kényszerítőznek 2 védő között, az nem megalázó?
-mikor Ronaldinho annak idején (szintén a Bilbao ellen) 3x esernyőzött be egy védőt úgy, hogy közben le se esett a labda, az nem megalázó?
-mikor Messi egy BL-nyolcaddöntő visszavágóján tiszta gólhelyzetben átemeli az ellenfél kapusát, majd gólt rúg, az nem megalázó?
-mikor Messi átemeli a kapust és úgy szerez gólt, az nem megalázó?

És még sorolhatnám. Neymar nem a szívem csücske, félreértés ne essék...de nekem is tele van a hócipőm a jelenlegi, elgépiesedett, agyontaktikázott focival... Régen én azért ültem le, hogy minél szebb cseleket, egyéni megmozdulásokat lássak. Ezért szerettem bele ebbe a sportba. Most meg? Ha valaki megcsinál egy ilyet, akkor felháborító? Ez mi???

Egy Roberto Carlost, aki azért nem kis név a szakmájában, egy noname Ilhan Mansiz "alázott" meg ugyan így, csak neki sikerült, és érdekes módon Carlos mégse törte darabokra, vagy a fault után nem ment oda hozzá balhézni... Na ez a különbség...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.31. 01:16:34

Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem. :D) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.
Kép
Kép
Kép
bazsa007
Jugador del Barça

2015.05.31. 01:15:45

Engem is felidegesített ez a két "szakértő" (szigorúan idézőjelben). Undorító, felháborító, gusztustalan, ahogy a labdarúgásról gondolkodnak. Ezek Neymar cipőjét sem köthetnék be, közben meg ők "értékelik", kommentálják a meccset.

Egyébként meg egyértelműen látszott a lassításban, hogy nem feldobta magát, hanem először megpróbálta a védő feltartani, utána meg két kézzel ellökte. Majd mindezek után még ők (Athletic Bilbao) háborodtak fel.
A "nagyraértékelt" szakértőnk erre meg "éretlen hülyegyereknek" nevezi. Nem értem, hogy jön ő ehhez? Hogy képzeli? Örüljön, inkább annak, hogy vannak szemei, amivel ezt a Barcelonát láthatja focizni.
A gyomrom fordul fel, amikor magyar labdarúgók, edzők értékelik a Barcelona, vagy más valóban sikeres csapat játékát, taktikáját, vagy éppen egy játékos megmozdulását.
Szégyellnie kéne magát, és inkább kussban kéne maradnia.

Mondjuk képzeljük el, hogy egy másodikos középiskolás értékelné a tévében a NASA űrmisszióit. Teljesen nonszensz lenne, ugyanúgy mint ezen "szakértőink" értékelései hétről-hétre. Csak a hihetetlen nagy dilettantizmus és nagyképűség, ami miatt képesek erre a "teljesítményre".

Látom, hogy a többiek sem értenek egyet a kommentátorok véleményével. Ennek örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak akik még értékelik a szép és látványos futballt.
Válasz küldése