Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a nézők majd elaludtak.Bob_Marley írta:Sajnos egyet sem láttam. Leviszi, elviszi, elpasszolja lepörgeti az órát totál egyedi lett volna. 3:1, mindenki várta a végét.shutterisland írta: hány barca meccset láttál mondjuk az utóbbi 5 évben, ahol már a 85. percben (vagy úgy egyáltalán...) bírkózva húztuk az időt a szögletzászlónál ?
lehet, hogy ez logikus, csak nem a barcánál.
Attól, hogy egy valaki a fórumon rábólintott a te verziódra, nem biztos, hogy ebben a témakörben neked igazad van.Bob_Marley írta:Valaki megértette.Ellehet puffogtatni az összes, de hát nem lehet cselezni minden frappáns verzióját, de itt maga az időzítés volt a lényeg a flegmaság.
Sajnos egyet sem láttam. Leviszi, elviszi, elpasszolja lepörgeti az órát totál egyedi lett volna. 3:1, mindenki várta a végét.shutterisland írta: hány barca meccset láttál mondjuk az utóbbi 5 évben, ahol már a 85. percben (vagy úgy egyáltalán...) bírkózva húztuk az időt a szögletzászlónál ?
lehet, hogy ez logikus, csak nem a barcánál.
hány barca meccset láttál mondjuk az utóbbi 5 évben, ahol már a 85. percben (vagy úgy egyáltalán...) bírkózva húztuk az időt a szögletzászlónál ?85-ik percben a sarokban, logikusan az ember leviszi és megvárja, hogy vége legyen 3:1-nél. 99/100 általában így történik, most nem.
Ilyen cselt meg pont ilyenkor szabad meglépni. Nem pedig a 10. percben 0-0-nál.Bob_Marley írta:Valaki megértette.hajnesz írta: Abban azért egyetértek Bobbal (meg néhány madridistával), hogy nem volt semmi baj ezzel a csellel, viszont az időzítés nem volt épp a legjobb. 3-1-re mentünk, a mi játékosaink nagy része már várja a kupaátadást, a bilbaósok meg azon gondolkoznak,hogy kire fogják fogni a vereséget, erre meglép egy ilyen cseltHa ugyanezt megcsinálta volna teszem az a 10. percben, említésre sem lett volna méltó. Az ő részéről viszont egy kicsit megértem, egész meccsen rúgdosták, valamivel törleszteni kellett
Meg így nem aludtam el az utolsó 10 percen
Ellehet puffogtatni az összes, de hát nem lehet cselezni minden frappáns verzióját, de itt maga az időzítés volt a lényeg a flegmaság. És mint írtam mindkét oldal idegességét meglehetett érteni. Nem kell ebbe többet belelátni. 85-ik percben a sarokban, logikusan az ember leviszi és megvárja, hogy vége legyen 3:1-nél. 99/100 általában így történik, most nem picit felpaprikázódtak ettől a srácok mindkét oldalt, ennyi.
Valaki megértette.hajnesz írta: Abban azért egyetértek Bobbal (meg néhány madridistával), hogy nem volt semmi baj ezzel a csellel, viszont az időzítés nem volt épp a legjobb. 3-1-re mentünk, a mi játékosaink nagy része már várja a kupaátadást, a bilbaósok meg azon gondolkoznak,hogy kire fogják fogni a vereséget, erre meglép egy ilyen cseltHa ugyanezt megcsinálta volna teszem az a 10. percben, említésre sem lett volna méltó. Az ő részéről viszont egy kicsit megértem, egész meccsen rúgdosták, valamivel törleszteni kellett
Meg így nem aludtam el az utolsó 10 percen
Nálam ilyenkor egy kérdés merült csak fel:kanty írta:A lényegről egy szó sem esik?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=M0f-l77zTdo" target="_blank
kanty írta:A lényegről egy szó sem esik?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=M0f-l77zTdo" target="_blank
Real ellen jobban oldotta meg..
Abban azért egyetértek Bobbal (meg néhány madridistával), hogy nem volt semmi baj ezzel a csellel, viszont az időzítés nem volt épp a legjobb. 3-1-re mentünk, a mi játékosaink nagy része már várja a kupaátadást, a bilbaósok meg azon gondolkoznak,hogy kire fogják fogni a vereséget, erre meglép egy ilyen cseltcsababarca írta:Frusztráció érthető volt. Azért rossz lehet nézni a tudásbeli különbséget, a bilbaós gyerekeknek összesen nem szorult annyi tehetségük a testükbe, mint Neymar vagy Messi kislábujj körmébe.
Neymar jól csinálta, utána is még kellett volna hergelni a tuskókat, de majd jövőre.
A Digi Tv létezése is vicc kategória, amikor meg beültetik a két madridistát, akik amúgy beszédhibásak és kezeltetni kéne magukat "szakérteni", akkor mindig várhatóak ilyen magasröptű gondolatok. Őket kéne kettétörni,de nyilvánosan.
Mihu is leírta, Dinho ennél ezerszer megalázóbb dolgokat csinált, vagy ezen a meccsen is Messi gólja sokkal megalázóbb volt, erre kiakadnak egy cselen, ami be se jött.![]()
Én remélem nem vetkőzi le ezt Neymar magáról,húzza csak az ellen agyát ezekkel, vannak még azért értelmesebb védők, akik nem veszik fel, tudják kezelni, az agyilag hülyék meg had tomboljanak.
Már csak az hiányzik hogy neki is vagy más játékosunknak úgy eltörjék a lábát mint Maradonának...Stoichkov írta:ezt komolyan nem akarom elhinni.
csinál egy látványos cselt a srác, az idegbeteg bilbao játékosok letámadják. ezt még megértem, frusztráltak és szomorúak amiért ennyire könnyen szétszedte őket a barca.
nade a szakértők a stúdióban?????
komolyan lehülyegyerekezi neymart, és jön, hogy a régi időkben ezért széttörték valaki lábát?
egyszerűen nem tudom felfogni amit láttam/hallottam ebben...
Szóval akkor ezek után ne cselezzen soha senki mert felbőszíti vele az ellenfelet? wtfBob_Marley írta:Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem.) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.
Bob_Marley írta:Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem.) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.
már ne haragudj, de "abban" semmi igazság nincs.Bob_Marley írta:Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem.) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.
Köszi, jól megfogalmaztad,amit én is gondolok! Ezekért a nagyokosokért is tart ott a magyar "űrfoci" ahol.bazsa007 írta:Engem is felidegesített ez a két "szakértő" (szigorúan idézőjelben). Undorító, felháborító, gusztustalan, ahogy a labdarúgásról gondolkodnak. Ezek Neymar cipőjét sem köthetnék be, közben meg ők "értékelik", kommentálják a meccset.
Egyébként meg egyértelműen látszott a lassításban, hogy nem feldobta magát, hanem először megpróbálta a védő feltartani, utána meg két kézzel ellökte. Majd mindezek után még ők (Athletic Bilbao) háborodtak fel.
A "nagyraértékelt" szakértőnk erre meg "éretlen hülyegyereknek" nevezi. Nem értem, hogy jön ő ehhez? Hogy képzeli? Örüljön, inkább annak, hogy vannak szemei, amivel ezt a Barcelonát láthatja focizni.
A gyomrom fordul fel, amikor magyar labdarúgók, edzők értékelik a Barcelona, vagy más valóban sikeres csapat játékát, taktikáját, vagy éppen egy játékos megmozdulását.
Szégyellnie kéne magát, és inkább kussban kéne maradnia.
Mondjuk képzeljük el, hogy egy másodikos középiskolás értékelné a tévében a NASA űrmisszióit. Teljesen nonszensz lenne, ugyanúgy mint ezen "szakértőink" értékelései hétről-hétre. Csak a hihetetlen nagy dilettantizmus és nagyképűség, ami miatt képesek erre a "teljesítményre".
Látom, hogy a többiek sem értenek egyet a kommentátorok véleményével. Ennek örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak akik még értékelik a szép és látványos futballt.
noname írta:Az a csel teljesen életképes ötlet volt abban a helyzet és majdnem működött is. Akkor lett volna megalázó, ha ugyanezt a pálya közepén teszi. A Bilbao-ban mindig is volt pár ősparaszt, csak vártak az alkalomra h megmutassák az igazi énjüket. Valverde helyében akkora pofont adnék San Josénak h még mindig forgásban lenne.
Neymar annyi hibázott, hogy nem számolt az ellenfél bunkóságával. Másik oldalon Williams is kakaskodott eleget(szurkálódás, lökdösődés), ehhez képest az aranyhal értelmi képességeivel bíró Alba mégse akadt ki.
Kérdem én:Bob_Marley írta:Abban azért volt igazság, hogy a 85-ik percben egy 99%-ban megnyert meccsen bevállal egy totál felesleges dolgot (még jó hogy pár napja megdicsértem.) majd leül a földre ne csodálkozzon hogy odamennek megkérdezni wuzzup. A csel is totál felesleges volt utána meg a színház is mindkét oldalról. A mérkőzés hevében talán érthető volt az ingerültség.