2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Barca fiatalok topik meg fellendülhet. Amúgy az elméleti síkon való vitatkozás eddig sem zavart senkit.palesz77 írta:Mondjuk így az EuroBarca is kihaltabb lesz, nyáron nem lesz miről beszélni..danianevem írta:Ki fogad velem egy lyukas garasba, hogy a bantól függetlenül lesznek átigazolási pletykák?
Mondjuk így az EuroBarca is kihaltabb lesz, nyáron nem lesz miről beszélni..danianevem írta:Ki fogad velem egy lyukas garasba, hogy a bantól függetlenül lesznek átigazolási pletykák?
Én is erre tippelek amúgy, jönnek majd a Kokes hírek dögivel!Gareth Tello írta:Hát valamivel el kell majd adni a Sportot meg a Mundót...Egyébként nem olyan nehéz a dolog, bedobják egy játékos nevét, és
a) előszerződésünk van vele 2016-ra
b) előszerződést akarunk kötni vele 2016-ra
c) ha Laportát megválasztják, őt fogja elhozni
Ez engem is érdekelne, ezt meg lehet oldani valahogy? Bár a Sevillat se kéne magunkra haragítani, odaadhatnánk SR-t Denisért cserébe - ott szerintem nem izgulna, és tényleg jó lehetne..Laci7 írta:Denis egyébként vissza jöhetne, ha kifizetnénk a különbözetet a plusz egy évért ?
Hát valamivel el kell majd adni a Sportot meg a Mundót...danianevem írta:Ki fogad velem egy lyukas garasba, hogy a bantól függetlenül lesznek átigazolási pletykák?
Bartomeu már saját maga is elismerte még pár hónappal ezelőtt, hogy elkövettek hibákat a dokumentációval. a szabály szellemisége ellen nem, csak a szövege ellen vétettek. ezt az elnök maga mondta, nem kell belelátni összeesküvés elméleteket.Rivaldo11 írta: Ezzel megpróbálnak minket ellehetetleníteni, nem lennék meglepve, ha a túloldalról a megalomán majom keze is benne lenne tövig a döntésben.
A CASalonia jobban hangzik. A FIFA egyébként megadta a játékengedélyt nem egy kérdéses játékosnak, remélem ez ösztönzi a CAS-t a számunkra helyes döntéshozatalra.visca el barca írta:engem az sem érdekel, ha évekig uefalonázik mindenki, csak töröljék el, mert ha xavi meg alves is elmegy, még vékonyabbak leszünk.
Azt még szerintem igazán nem lehet tudni, hogy a védelemmel, hogy is állunk majd.Laci7 írta:Érdekesnek találtam mindig is, hogy sokan a védelem megújítását/pótlását tartották első számú feladatnak a nyáron, vagy akár egy évvel ezelőtt. A védelemmel szerintem minőségben nem feltétlen volt baj, inkább létszámban nem voltunk meg egy három frontos szezonra. Ettől függetlenül tartom, hogy a következő átigazolási időszakban (feltéve, ha igazolhatunk) szükséges egy jobb védő és mellékesen egy belső védő igazolása, bár ezzel már talán túl sokan is lennénk KH poszton.
A fő probléma, visszanézve az utóbbi két-három idényt, hogy a középpálya nem újult meg, vagy csak minimális szinten. Azzal, hogy Fabregast a nyáron elengedtük, még rosszabb helyzetbe kerültünk. Rakitic nem volt rossz igazolás, ám nem vagyok benne biztos, hogy ő a Barcába ILLŐ játékos lenne. Szezon elején úgy voltam vele, hogy Rafinhan áll, vagy bukik a középső csapat rész idén. Most féltávnál úgy látom, hogy inkább bukik, mivel egyenlőre nem lehet rá (vagy nem mernek) komolyabban építeni, mint anno Thiagora. Amennyiben Rafa több meccsen kapott volna szerepet és egyben jó teljesítményt nyújtott is volna, azzal elindulhatott volna egy folyamat amellyel Iniestát és Xavit tehermentesíthetjük. Elsősorban az utóbbit kellene, Iniestában azért még bőven van annyi, hogy a legmagasabb szinten játsszon. Ezzel fixen meglenne négy emberünk a középpálya támadásért felelős részére.