Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb 10 hsz-el alattad..messideco írta:Na:
Turan asked Atletico for transfer fee to be maximum 35-36M. Player willing to play at Barcelona B or on loan at Galatasaray until Jan. -el mundo deportivo
Rakitic 20 milló, Kroos 20 millió.. Lehet igazolni értelmes összegért is, csak nem a leginkább felhypeolt sztárocskára kell rárepülni.ntibi67 írta:Sajnos az árak már régen nem reálisak.De úgy néz ki ez már nem fog változni.Ezzel kell együtt élnünk.
Csak épp az a bökkenő , hogy Jamesért bőven többet fizettek mint amennyit valóban ér(t).ntibi67 írta:Miért sokaljátok az árát?Ennyit adott a Reál tavaly James Rodriguezért.Pogba van olyan játékos mint Ő .....sőt szerintem jobb nála
Ezzel egyetértek. Csak épp egyiket se tartom sokra.ntibi67 írta:Miért sokaljátok az árát?Ennyit adott a Reál tavaly James Rodriguezért.Pogba van olyan játékos mint Ő .....sőt szerintem jobb nála
Pár Atletico meccset láttam mostanában és szerintem remek lenne Rakitic és Ini helyén is. Az, hogy Pedro helyett is működne külön bónusz. Amúgy ne érts félre, nem ő a kedvenc jelöltem. Az Verratti, majd Isco.visca el barca írta:turhának nincs posztja a barcelonában. a kp-n nem működne jól, csatár pozícióban, szélen meg itt biztos nem fog játszani. minek jönne ide azért h átvegye pedro szerepét?
noname írta: Mindent összevetve mindkét jelölt mellett számos érv szól. Nem látom velük a gondot. Százszor inkább Turan vagy Koke, mint Pogba.
http://www.sport.es/es/noticias/mercado ... ea-4317152" target="_blank Mindenki nyugodjon le.palesz77 írta:Fú, komolyan felcseszem magam - finoman szólva, mert nem káromkodhatok.Erxy írta:az altalaban eleg hiteles catradio infoi alapjan elorehaladott alapotban vannak a targyalasok Arda Turan ugyeben, es az elkovetkezo napokban szeretnenk lezarni az atigazolast![]()
na meg 18 nappa, a valasztas elott parasztsag lenne igazolni az atmeneti elnokseg reszerol, megha joguk is van hozzaEgy az, hogy hova? Milyen posztra? Aki megmondja nekem, hogy Arda 433-ban hova jó, akkor megemelem kalapom.. Szélsőnek szerintem kevés lenne, középpályára meg még úgyse jó, kettő átmenetében van valahol. El nem tudom képzelni, hogy hova hoznánk, ráadásul kinek a kárára, mert kétlem, hogy padra hoznánk 40-ért - vagy mennyibe kerül. Azt meg őszintén remélem, hogy nem őt tervezzük Xavi utódnak..
![]()
A másik meg, hogy ez mekkora szenny már, hogy az "átmeneti elnökség" folyamatosan intézi az ügyeket? Biztos nem fogja Barto magáénak tudni az igazolást majd, ha létrejön..Sok socinak meg ez lehet elég is lesz.. Nagyon felment a pumpa most..
![]()
![]()
Ardát meg szeretettel várom..![]()
Igen, a padra én is, nem pedig Xavi helyetteseként/utódjaként, legalább olvasnád el mit írok pontosan.visca el barca írta:én azért mondjuk bőven örülnék egy "B kategóriás rakiticnek"
Fú, komolyan felcseszem magam - finoman szólva, mert nem káromkodhatok.Erxy írta:az altalaban eleg hiteles catradio infoi alapjan elorehaladott alapotban vannak a targyalasok Arda Turan ugyeben, es az elkovetkezo napokban szeretnenk lezarni az atigazolast![]()
na meg 18 nappa, a valasztas elott parasztsag lenne igazolni az atmeneti elnokseg reszerol, megha joguk is van hozza
Nekem nagyon bejön a játékstílusa és szerintem illene is hozzánk, plusz helye is lenne - persze eddig semmi konkrétum nem volt vele kapcsolatosan, így megmarad ez a fantáziálás szintjén.westerngom írta:ha már karmesteri varázspálca.... Isco-t szentségtörés lenne gondolat szintjéig papírra vetni?
Az biztos, hogy elégedetlen a sorsával James mögött és a piacon is kifelé kacsintgat, nem véletlen, hogy a Juve is szemez vele.
Vajon az Ő esetében is létezhet a szerződésben olyan záradék (mint DiMaría esetében), hogy a Barca-ba nem szerződhet direktbe?
Valamelyik elnök jelölt, ha jól emlékszem be is dobta a nevét, szóval talán nem is annyira elképzelhetetlen lenne.
https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%93liver_Torres" target="_blankChino írta:Miért igazolnánk egy spanyol u-21 es játékost. Itt van Samper, Robi, Suarez(?), ha ár azt akarunk, utóbbi kettőnek már komoly első osztályú tapasztalata van, ismerik a csapatot, és akkor Rafinharól nem is beszéltünk.Samper írta:
Szerintem a nyári igazolás nem egy nagy név lehet, hanem egy spanyol U-21-es játékos, aki még kibírja, hogy januárig nem játszik tétmeccsen.Meg azt is, hogy mellette még folyik a Pogba rally. Ezenkívül azt se hiszem, hogy egy pofa bagóért adnánk az Internek Montoyat, ha nem akarunk onnan valakit hozni januárban.