Richi írta:2000 óta szurkolok a klubnak! Azóta megannyi nagyszerű játékost láttam focizni, de a világtörténelem legjobbja Leo Messi ezt köztudott! Soha nem volt pénzem kijutni Barcelonába, hogy láthassam. Mire kapok a családtól a szülinapomra két jegyet a Betis ellen, hogy a feleségemmel láthassam élőben! Erre...
2009-be kint voltam ott játszott de még nagyon fiatal volt 1. aranylabdája előtt, Iniesta nem játszott.
Pár éve Rayo ellen voltam kint hát nem sérült lett Iniestaval együtt... Neymar azért csinálta a showt szerencsére.
Csak azért is akartuk látni a már világbajnok Iniestat és az 5-szörös aranylabdás Messit.. Kimentünk Ini búcsú meccsére.. minden hírlap lehozta Messi pihenni fog a vb-re... fúúúúú ne tud meg milyen mérges voltam, aztán előttünk elkezdett melegíteni majd beállt fél órára.. nagy élmény volt végre
Ezen a Clasicon gondolkodtam hogy kimennék "áh de még ne ez legyen, szerintem jövőre nagyobb meccs lesz ez, első Clasicom és valószínű utolsó is nagyot szóljon" alapon nem mentem, hát nem sérült lett pedig fejembe volt hogy kikéne menni
Rendesen parázok amikor tervbe veszem hogy kimegyek egy Barca meccsre hogy nem fog játszani.
Egy tuti... búcsú meccsén ott lesz és én is
Hírek szerint már edz Messi szóval ott lesz majd a Betis ellen bőven, nyugi.