Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pelé vagy Maradona mimbuszát ami a tudást és elismerést jelent, nem lehet lerombolni, mindegy ma hogy viselkednek ez már egy másik kérdés.A tudás és amit elértek mint játékosok az valami fantasztikus és becsülendő!barlacy írta:Pele legutóbbi nyilatkozata, hogy ki a jobb hajaz a korábbiakra . Féltékeny , megöregedett,a nimbuszát veszni látó ember mondatai ezek! Kár érte, mert szándéka ellenére ezekkel a mondatokkal csak tovább nő Messi imázsa. Egy öregember így veszít népszerűségéből,híréből, koptatja a jó emlékeket, Maradona mai léte jelene sajnos teljesen elfedi múltját.
Az egy vicckategória, hogy Modric kapta az aranylabdát--
Szürreális a helyzet, nem értem. Akik a focit nézik és döntenek mit látnak? vagy mit néznek?
Ez : aljasság.( szerintem)

Pont ugyanezt akartam írni. Nyilván egyiküket se láttam játszani, de biztos hogy ATG játékosok voltak, az viszont vicc hogy minden évben mást nyilatkoznak.geridoss írta:Pelé óriási játékos volt, de már hosszú évek óta félévente megszólal valami roppant nagy marhasággal kapcsolatban, és mindig valami olyasmit mond, ami teljesen szembemegy mindennel. Biztos Maradonával együtt tolnak ezt-azt.
Jó nagy trollkodás, tuti lelki hadviselés, már előre látom ahogy meccs közben 5-ször elmegy bemelegíteni aztán visszaül miután kellően betojt a fél inter InterSinya22 írta:Tuti az Intert szivatják.Kétlem,hogy hajnalban kapta volna meg az orvosi engedélytCestus írta:Hajnalban a klub hivatalos twitter-csatornáján ismét keretet hirdettek, de Messit kivették belőle.
Szerk.: ma reggel meg megint betették.
Tuti az Intert szivatják.Kétlem,hogy hajnalban kapta volna meg az orvosi engedélytCestus írta:Hajnalban a klub hivatalos twitter-csatornáján ismét keretet hirdettek, de Messit kivették belőle.
Szerk.: ma reggel meg megint betették.
Ez inkább csak pszichológiai hadviselés szerintem...azért így kicsit remeghetnek a Milánói lábak, mert ha gáz van padról jöhet MessiNero. írta:Szerintem annyira nem fontos ez a meccs, hogy barmit is rizikozzunk.
Egy Xre nélküle is jók vagyunk, az boven elég.