ozsimiki írta:pont erre a cikre értettem a sablon nyilatkozatokat, de ezt Pep jófejségére értve...szóval nem mondott ki dolgokat, amik miatt úgy döntött ahogy, hanem inkább azzal indokolta,h "csak mert én vagyok az edző..."
csupán 2 éves ajánlat?
simán alá kellett volna írnia, és abban a 2évben nyújtott teljesítményével elérnie ismét(ha akar maradni),h kapjon további ajánlatot, ismét. ennyi, jah ,h a dac, ok. végül így végződött.
Én meg pont úgy gondolom, hogy pont ez azon kevés nyilatkozatának egyike, ahol pont, hogy nem volt sablonos!
Eléggé egyértelműen mondta, hogy én döntöttem így, nem ezért vagy azért, csak mert én így gondoltam...ennél konkrétabb szerintem nem kell...itt volt korrekt és egyenes és pont azért, mert megtehette volna, hogy azt mondja, hogy ezért meg azért stb, de nem keresett kibúvót...
A 2 éves szerződés pedig egy 28 éves labdarúgónak tudjuk mit jelent...semmiképpen sem azt, hogy bizom benned és veled képzelem el a folytatást is...Egy klasszis labdarúgó sem fogadta volna el...arra lett volna jó, hogy többet kaphassunk érte, ha valakinek kell...
Mindegy, hagyjuk...szerintem nem győzzük meg egymást

(egyébként ez így van jól, legalább több szempontból is nézhetjük a dolgokat, ezért jó a fórum, főleg, hogy te is érvelsz, így szeretek beszélgetni!)

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)