2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Instagramon mar fent van Barca mezben.visca el barca írta:először mindig az orvosi van. sztem ez alap.kristop írta:egyébként a barcában úgy szokott lenni, hogy bejelentik a megegyezést meg minden, fényképezkednek vele, aztán megy az orvosira
először mindig az orvosi van. sztem ez alap.kristop írta:egyébként a barcában úgy szokott lenni, hogy bejelentik a megegyezést meg minden, fényképezkednek vele, aztán megy az orvosira
Pont erre gondoltam én is. De igaz, nem hiszem, hogy padozna. Azért is jött el mert ott csak a pad maradt volna neki.danianevem írta: Viszont a Barcában nem ívelgetik fel senkire a labdát, ha nem menne a meccs a jelenlegi taktikával, akkor valóban hozhatna áttörést egy ilyen stílusú spíler, de egy Mandzukic kaliberű játékos aligha padozna...
Hol játszattad volna? Pár évvel ezelőtt Mario Gomezt istenítették, mint a Rückwärtspressing legjobbját, aztán jött Mandzukic és a csere. A horvátot meg a jelenlegi legjobb képviselőjére, Lewandowskira és a sorozat gondolom folytatódik majd, amíg ilyen típusú csatárra van szüksége a Bayernnek.Feast4 írta:Ezt olvastátok? Mandzukic tényleg 20 millióért került az Atleticoba? Elég diszkontár volt az is... Szerintem nálunk is elfért volna.
Ebben igazad van, de hát azért akkor is egy hatalmas kontraszt a két vételár. Mondom nem is ezzel van a bajom, hanem mi az a "egyéb" körülmény.defender3 írta: Vedd azért figyelembe, h dos Santos egész szezonba sérült volt Besicsnek meg jól ment és a vb-n is meg tudta mutatni mit is tud. De akkor is dupla ennyiért is el lehetett volna adni.
Vedd azért figyelembe, h dos Santos egész szezonba sérült volt Besicsnek meg jól ment és a vb-n is meg tudta mutatni mit is tud. De akkor is dupla ennyiért is el lehetett volna adni.Alcantara írta:Azt írja már le valaki, hogy a főoldali cikkben említett: "Villareal 2 millió eurót fizet Dos Santosért, aminek egy része egyéb feltételek teljesülése esetén fizetendő" pontosan mit is jelent.
Remélem nem azt, hogy az ára 100.000 euró és ha a Villareal BL győztes lesz, akkor fizetik a maradékot.![]()
Annak fényében, hogy Besics 5 millió euró volt a Fradiból, egy Dos Santosért akkor adnak 2 milliót, ha "egyéb feltétel" is van, az eszem megáll.
Hát ha tényleg akarjuk Cuadradot, akkor kell rá a pénz.. Benatia meg kb egyedül lett volna annyi, mint a 2 védőnk - sőt, lehet több is. Persze értem, hogy mit mondasz, de sajnos ez ilyen vagy-vagy kategória volt most - elsősorban Suárez ára miatt.noname írta:Kb én is így vagyok vele, bár teljesen elégedett akkor lettem volna ha Benatia az egyik kv igazolás...
Nem biztos az, ha marad annyian lesznek elől mint az oroszok, nem biztos, hogy jót tenne az a csapatösszhangnak..mess2009 írta:ezt én is nagyon remélem, elsősorban azért, mert ez (Di Maria eladása) az első komoly melléfogásuk lenne, és mert ha marad az csak nekünk rossz.....
'Daily Mail' szerint imáink meghallgattatásra találtak - de mivel Daily Mail, ezért nem venném túl komolyan.. Amúgy ha esetleg igaz is, akkor sem fogjuk szerintem olcsóbban megszerezni a kolumbiait, max 2-3 millióval - Zubiékból indulok ki..Gali írta:Reméljük a MU tényleg rámozdul Di Maríara és akkor nem lesz konkurencia a Cuadrado ügyletben. Ráadásul ebben az esetben olcsóbban is meg lehet szerezni a kolumbiait.
A
Én is Bartrat kezdetném Piqué helyett. Piquének lehet jót tenne ha mondjuk ez első 4-5 bajnokin max csereként kapna lehetőséget, hátha észbe kapna.ZBarca írta:+1palesz77 írta: Kövezzetek meg, de én előbb játszatnám jelenleg Bartraval, mint Piquevel. Persze még sok van a szezonkezdetig, addig javulhat Gerard játéka, de eddig nagyon nem tetszik, ahogy megkezdte a szezont.. Bartra pedig eddig elég biztató, anno Puyi mellett is nagyon jól játszott, most lenne megint mellette valaki, akitől tanulhat, aki irányítja. Sokkal gyorsabban fejlődhetne így adott esetben, mint a JELENLEGI Pique mellett..
Én mondjuk még kipróbálnám a
-----Vermaelen------Mathieu-------
és a
----Bartra-------Mathieu-----
összeállításokat is.
Akkor szívás. Ez van, reméljük a belga nem lesz sérült és jól fog játszani. kb 30 meccs kell tőle.(van 4 KH)Isti8 írta:Benatia a Roma-nal is a védelem vezére volt, itt is alkalmas lenne rá. Bartra-val nagyszerű védőpárost alkotnának.dAve09 írta:Igen,de én Benatiaról annyira nem tudom,hogy ilyen vezérbika-típus-e mint Vermaelen.
ezt én is nagyon remélem, elsősorban azért, mert ez (Di Maria eladása) az első komoly melléfogásuk lenne, és mert ha marad az csak nekünk rossz.....Gali írta:Reméljük a MU tényleg rámozdul Di Maríara és akkor nem lesz konkurencia a Cuadrado ügyletben. Ráadásul ebben az esetben olcsóbban is meg lehet szerezni a kolumbiait.noname írta:Cuadradoban még reménykedem, pénz elvileg még lenne rá.dAve09 írta:Szerintetek érkezik még valaki?
Amennyiben jön Cuadrado, akkor nagyrészt elégedett leszek a nyári igazolásokkal.
Benatia a Roma-nal is a védelem vezére volt, itt is alkalmas lenne rá. Bartra-val nagyszerű védőpárost alkotnának.dAve09 írta:Igen,de én Benatiaról annyira nem tudom,hogy ilyen vezérbika-típus-e mint Vermaelen.
Kb én is így vagyok vele, bár teljesen elégedett akkor lettem volna ha Benatia az egyik kv igazolás...Gali írta: Amennyiben jön Cuadrado, akkor nagyrészt elégedett leszek a nyári igazolásokkal.