Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eazzy írta:Amatőr hibák tömkelege idén. Óriási motiváló az ember, nagyon ért a futballhoz is, csak túlgondol mindent, ő akar lenni a nagy stratéga, csak sajnos nem az. Mourinho az. Ő nem. Még sokat fejlődhet, és meg van benne a potenciál, csak nehézkesen összeegyeztethető az, hogy pont a Barcán gyakorolja be...
A fejes gólok egyáltalán nem jellemzőek ránk, mióta itt van Ibra rá sem jellemző de nem egy fejes gólt láttam már tőle.pitta19 írta:Mikor fejelt Ibra gólt, mert én rohadtul nem emlékszem...madmushroom írta:Ibrát lecserélni óriási baromság volt, számomra teljesen érthetetlen. Ívelgetjük be a labdát és lehozzuk a tornyunkat ? Hát miért kérem? Én ezt nem értem, nem értem, nem értem!
Ha idén nem nyerünk semmit én akkor sem fogok lehajtott fejjel gyalogolni az utcán, mert erre a csapatra csak büszkék lehetünk. Én a tavalyi 6 kupával akár két évig is beéremgergo9 írta:Ez azért nyugodtan mehet az eurobarca aranyköpései rovatba, meg amúgy is meglehet még a bajnokság meg a szuperkupa. Két év alatt 8trófea alá is írtam volna bárhol mielőtt idejött.BlauGranaGroc írta:6kupa után 0? nem ez a nagy edzők ismérve, szerintem
Mikor fejelt Ibra gólt, mert én rohadtul nem emlékszem...madmushroom írta:Ibrát lecserélni óriási baromság volt, számomra teljesen érthetetlen. Ívelgetjük be a labdát és lehozzuk a tornyunkat ? Hát miért kérem? Én ezt nem értem, nem értem, nem értem!
Ez azért nyugodtan mehet az eurobarca aranyköpései rovatba, meg amúgy is meglehet még a bajnokság meg a szuperkupa. Két év alatt 8trófea alá is írtam volna bárhol mielőtt idejött.BlauGranaGroc írta:6kupa után 0? nem ez a nagy edzők ismérve, szerintem
na, itt a tutizsulter írta:...
Nem önmagával a kritikával van baj. Hanem a kritikák milyenségével - most nem rád gondolok - de itt sokk cifra dolgot lehet olvasni egy egy nem jól sikerült meccs után. Hol vagyunk attól, hogy megkérdőjelezzük minden idők legjobb szezonját futó edzőjét? Nem arra gondolok, hogy egy egy döntéséről nem lehet azt mondani, hogy "szerintem ez xy ok miatt nem volt jó húzás" hanem az olyan kijelentésektől áll fel a szőr a hátamon, amikor valaki kijelenti, hogy márpedig ez a meccs Pep döntésén múlott, vagy azon, hogy Messi nem futott stb. A különbség az a kettő között, hogy míg az első vélemény a második egy kijelentés (ami még nagyon zavar, hogy sokan megkérdőjelezhetetlenül ragaszkodnak teóriájukhoz és bele sem gondolnak, hogy ez az egész sokkal bonyolultabb annál mint, hogy ha gólt akarok rúgatni felteszek még egy csatárt), amit annak fényében, hogy "csak" lelkes szurkolók vagyunk és nem szakemberek, szerintem nem engedhetjük meg magunknak. Ennyi tisztelettel tartozunk az egész csapat felé.LG írta: De akkor mit csináljunk? Mindig csak magasztaljuk, ha meg hibázik, akkor ne írjunk semmit? Úgy nem sok értelme lenne a fórumnak, ha topicokban csak az istenítés menne, nem igaz? Sztem inkább az az értelme a fórumnak, h ha vki jól végzi a dolgát, akkor dicséretet kap, mikor nem, akkor kritikát.
És igen, ha továbbjutunk, akkor megint isten leszÉn leirtam a meccs után, h ezen a meccsen nem taktikázott jól, de bízom benne, ha a visszavágóra kitalál vmit. Persze akkor is isten marad azért, ha kiesünk, csak akkor nem akkora.
Zooolllliiii bácsi!barca2010 írta:Elég legyen már! Miért kell mindig szapulni, ha egyszer egyszer nem úgy jön az eredmény? Persze, hogy ha továbbjutunk, akkor megint isten lesz ugye!? Az elmúlt két évben alig volt vereség, és mindig vannak kritizálók. Mi kellene? Veretlenek legyünk 10 éven keresztül? Nevetséges ami itt megy! Szurkoljatok inkább, hogy tovább jussunk! Jaaa, és ha valakinek minden döntése helyes volt az életben, az írjon gyorsan, mert az követendő! Várom a válaszokat.
De akkor mit csináljunk? Mindig csak magasztaljuk, ha meg hibázik, akkor ne írjunk semmit? Úgy nem sok értelme lenne a fórumnak, ha topicokban csak az istenítés menne, nem igaz? Sztem inkább az az értelme a fórumnak, h ha vki jól végzi a dolgát, akkor dicséretet kap, mikor nem, akkor kritikát.barca2010 írta:Elég legyen már! Miért kell mindig szapulni, ha egyszer egyszer nem úgy jön az eredmény? Persze, hogy ha továbbjutunk, akkor megint isten lesz ugye!? Az elmúlt két évben alig volt vereség, és mindig vannak kritizálók. Mi kellene? Veretlenek legyünk 10 éven keresztül? Nevetséges ami itt megy! Szurkoljatok inkább, hogy tovább jussunk! Jaaa, és ha valakinek minden döntése helyes volt az életben, az írjon gyorsan, mert az követendő! Várom a válaszokat.