Ez tökéletesen így van, és innen is látszik hogy a vezetés teljesen vakon van ami ezen a szinten a bohóckategóriát súrolja.

Ez tökéletesen így van, és innen is látszik hogy a vezetés teljesen vakon van ami ezen a szinten a bohóckategóriát súrolja.
Meg is lehet forditani a kerdest: mondjunk egy csapatot, amelyik ugy vesz jatekost, hogy tudja, nem tudja regisztralni...
ahogy írtam, Getafe és pár éve a Malaga Okazaki, José Rodríguez, Mula, Iván Rodríguez kapcsán
Én se örülnék neki megmondom őszintén, sokkal többet bukhatunk mint nyerhetünk.Troym írta: ↑2025.01.03. 09:58:52Ne legyen igazam, de szerintem ma sem fogják engedélyezni a 2 játékos regisztrálását, mert akkor 19 másik csapat fog nekitámadni a ligának, ahogy kivételezést feltételeznek, ráadásul mint kiderült van precedens 2014-ből, amikor Pedro Leon regisztrációját nem engedték a Getafének, mert az engedélyezett fizetési keretet túllépték.
Nem neked szólt a reakcióm,a jelenségnek,nem sértettél meg,semmi gond nincs a hozzászólásaiddal! A szabályozással sincs gond,annak kereteivel,milyenségével,határaival annál inkább. De, bocs ez engem már mérhetetlenül untat, nem is vagyok pénzügyi és jogi szakember szemben itt sokakkal. A lényeg,hogy Amorim megállapítása a MU-ról szerintem ránk is igaz,jelenleg egy nagy klub vagyunk,de nem nagy csapat. Hogy ebben kinek és mennyi sara van,és mikor lehet ezen változtatni azt majd az idő,jogi és pénzügyi folyamatok eldöntik.sansz írta: ↑2025.01.02. 23:48:40
Szerintem nem értetted, amit írtam. Amúgy nem szándékoztalak megsérteni, őszintén szólva arra sem emlékeztem, hogy ki írta a kommunistás dolgot. De igazából többen gondolkodnak hozzád hasonlóan, a te hozzászólásod a fenti szó miatt jobban bevésődött nekem. Ugyanakkor nem gondolom, hogy vulgarizáltam, eléggé részletesen kifejtettem, hogy valójában miért nem baj és nem is szokatlan az, hogy vannak szabályok, szabad gazdálkodás ide, vagy oda.
Szerintem nem értetted, amit írtam. Amúgy nem szándékoztalak megsérteni, őszintén szólva arra sem emlékeztem, hogy ki írta a kommunistás dolgot. De igazából többen gondolkodnak hozzád hasonlóan, a te hozzászólásod a fenti szó miatt jobban bevésődött nekem. Ugyanakkor nem gondolom, hogy vulgarizáltam, eléggé részletesen kifejtettem, hogy valójában miért nem baj és nem is szokatlan az, hogy vannak szabályok, szabad gazdálkodás ide, vagy oda. Mellesleg Laporta és Barto a két legjobb példa, hogy miért kell összefogni a klubokat egy olyan rendszerben, amiben a szabályok mindenkire érvényesek. Szeptemberben a Barcelonának volt a második legnagyobb sapkája és ahogy írtam, Laporta szerint 60 M amivel túllógunk rajta még.Cseri írta: ↑2025.01.02. 05:35:36"Valaki felvetette, hogy "komcsi" dolognak tűnik ez a sok szabály. " Az eredeti hsz-ban megtalálható,hogy mit írtam,ezzel nem is foglalkozom többet,azonkívül,hogy semmi olyat nem írtam,amire sikerült vulgarizálni.
Pusztán a paternailsta majd mi megmondjuk jól a központból,hogy mit, hogyan és mire fordíthattok jelenségre reagáltam,innen sikerült eljutni az usa-ba,meg a forma 1-be.
Amikor volt miből finanszírozni az ámokfutást, na akkor tört volna ki a fórumon a világháború, hogy kinek és mi köze ahhoz, ki és mire költi a pénzét....
Így van, sosem.
158 millió brit font = kb 190 euró jelenleg, ami teljesen egybevág a capology-n található számmal.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 18:59:10Most találtam
https://www.90min.com/posts/6571498-the ... all-ranked
https://www.givemesport.com/clubs-highe ... ll-soccer/
Fizetések Barca/millió (fontban)
2020: 438 millió - 1. hely
2024: 158 millió - 11. hely
Csak van előre, jelen esetben hátralépés. Közben a bevételek nőttek.
Szemléletváltás nélkül sosem lesz vége. Lehet, hogy mondjuk jövő héten, visszatérünk az 1:1-be, deha marad az eddigi felfogás, és mondjuk Mendes kizsarolja az ügyfeleinek a világ minden pénzét, mint Messi apja, ráadásul a jövőre nézve előre feléltünk egy csomó bevételt, és még mondjuk jön ehhez egykét kampány-sztárigazolás.... és lehetne még sorolni. Szóval én nem vagyok biztos benne, hogy megszabadulunk ettől a pénzügyi tetristől.dingdong írta: ↑2025.01.02. 18:03:30Egyszer vége lesz ennek a rémálomnak ami 5 éve tart el sem fogom hinni. De mikor? Mi a fény az alagút végén? Mert én már nyáron is úgy éreztem, hogy nincs lejjebb. Most látszik, hogy van meg simán lehet, hogy lesz is.
Számos alternativa létezett és szerintem ez a legrosszabb scenario ami megvalósult idén (de akár az elmúlt években is).
Az FC Barcelona esetében sem az anyagi helyzetet, a tartozást, a sumákolást, hanem a szabályozást vitatjuk sokan, amiből minden egyéb ered.jclayton írta: ↑2025.01.02. 17:09:04Azt mondod, meg tudsz venni egy Toyotát. A kereskedő azt mondja, tökéletes, le is papírozzuk a dolgot, de jó lenne, ha utalással a számláján lenne a pénz. De nincs utalás, nincs a számláján a pénz, mondod érthető, hiszen nem most van pénz, hanem majd csak lesz, hiszen nagy a bevételed. Hitelbe nem adja el, hogy gebedjen meg. Állítod neki, hogy a következő fizetésedből kijön a Toyota ára, erre kér egy igazolást a folyómérlegedről. Mondod neki, hogy nem tudsz hozni igazolást a banktól, de a mobiloddal csináltál egy képernyőképet a bankszámládról, amin rajta van a havi bevételed, és az biztos elég. Azt válaszolja, nem. Ekkor rájösz, hogy ez az ügyintéző már az iskolában is egy évfolyamba járt veled, egyszer csúnya szemmel nézett rád, ráadásul az ősellenséged, a Pista haverja, tehát miatta van minden.
Egyetértek, nem azért írtam, hanem mert egy ponton tuti nem bír majd a hátsóján ülni és kitalálja, hogy megvált mindent is... Konkrétan azt a fajta arroganciát érzem rajta az elnöki poszt kapcsán, hogy az "neki jár"...LG írta: ↑2025.01.02. 17:04:49Remélem Pique sosem kerül az elnöki szék közelébe.Ugye a Szuperkupa körüli cirkusznál kiderült, hogy neki elsősorban a saját érdekei fontosak (már játékosként is ezt gondoltam róla), hiába hangoztatja állandóan, hogy mekkora culé. Ráadásul nagyon komoly kisebbségi komplexusa van, ebben Laportánál kb. 10x rosszabb lenne.
Azt mondod, meg tudsz venni egy Toyotát. A kereskedő azt mondja, tökéletes, le is papírozzuk a dolgot, de jó lenne, ha utalással a számláján lenne a pénz. De nincs utalás, nincs a számláján a pénz, mondod érthető, hiszen nem most van pénz, hanem majd csak lesz, hiszen nagy a bevételed. Hitelbe nem adja el, hogy gebedjen meg. Állítod neki, hogy a következő fizetésedből kijön a Toyota ára, erre kér egy igazolást a folyómérlegedről. Mondod neki, hogy nem tudsz hozni igazolást a banktól, de a mobiloddal csináltál egy képernyőképet a bankszámládról, amin rajta van a havi bevételed, és az biztos elég. Azt válaszolja, nem. Ekkor rájösz, hogy ez az ügyintéző már az iskolában is egy évfolyamba járt veled, egyszer csúnya szemmel nézett rád, ráadásul az ősellenséged, a Pista haverja, tehát miatta van minden.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 16:59:34Meg tudsz venni egy Toyotát, de nem engedik, mert a szabály szerint te csak Ladával közlekedhetsz 60-al, mert van hitel a házadon.
Más pedig elnyer egy tendert buszokra, mert jókor volt jó helyen.
Remélem Pique sosem kerül az elnöki szék közelébe.Troym írta: ↑2025.01.02. 15:25:44Szerintem Pique nem Laportát fogja kihívni, hanem Laporta esetleges 2. ciklusa után, amikor nem maradhat semmiképp a helyén, akkor fog megjelenni 2030 körül, addigra 43-45 évesen juthat el oda, de nála még hatványozottabban kérdőjel lenne a mi kutyánk kölyke hozzáállás a sportigazgató, edző, egyéb igazgatói szerepekben.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 15:17:40Tőlem januárban jöhet Freixa, Font vagy akár Pique is, ha fel tud vázolni egy lekövethető és megvalósítható irányelvet, még ha abban az szerepel, hogy a klub bizonyos %-át értékesíteni akarja.
Attól függ milyenek a szabályok. Le akarsz menni a Balatonra taxizni, de csak Ladád van, ami tudod, hogy be.rik félúton. Meg tudsz venni egy Toyotát, de nem engedik, mert a szabály szerint te csak Ladával közlekedhetsz 60-al, mert van hitel a házadon.Peter írta: ↑2025.01.02. 15:38:34Én is a klubnak szurkolok, sőt, Laportának is, hiszen nyilván ő is a klubnak szurkol.
Ugyanakkor léteznek szabályok, kiskapuk, meg lehet úszni stikliket, de van amikor nem.
Felőlem mehet bárki - ha másnak nem okoz problémát - a kocsijával a szabályoktól eltérően, de ne sírjon akkor, ha ezért alkalomadtán számonkérik, ne adj isten megbüntetik.
Én is a klubnak szurkolok, sőt, Laportának is, hiszen nyilván ő is a klubnak szurkol.
Szerintem Pique nem Laportát fogja kihívni, hanem Laporta esetleges 2. ciklusa után, amikor nem maradhat semmiképp a helyén, akkor fog megjelenni 2030 körül, addigra 43-45 évesen juthat el oda, de nála még hatványozottabban kérdőjel lenne a mi kutyánk kölyke hozzáállás a sportigazgató, edző, egyéb igazgatói szerepekben.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 15:17:40Tőlem januárban jöhet Freixa, Font vagy akár Pique is, ha fel tud vázolni egy lekövethető és megvalósítható irányelvet, még ha abban az szerepel, hogy a klub bizonyos %-át értékesíteni akarja.
Alternatív valóság?FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 13:13:37Szerintem itt páran alternatív valóságban élünk egymástól. Tebas nem szúrt ki Laportával? Mindenhol a fejét követelik, amikor ezt simán el lehetett volna fogadni az új Nike szerződéssel, vagy 12.29-31-én, amikor már azt írták mindenhol, hogy a páholy eladása a La Liga előtt.
Az olvastam ma egy másik blogon, Laporta rosszabb, mint Bartomeu.Peter írta: ↑2025.01.02. 14:50:45Van az az élethelyzet, amikor nem a bevételek hiánya okozza a problémát, hanem a nem megfontolt kiadások...és ez bizony akkor is érvényes, ha a kiadások döntései korábbi keltezésűek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 13:49:45Szerk: és hogy legyen értelme a vitának, várom az alternatív bevételeket azok helyett, amik megtörténtek és az alternatív:
Senki nem kényszerített arra, hogy tegnap legyen elköltve a holnapi vacsora pénze.....
Egyébként ott van zsírban amit megettünk, de abból már izmot építeni nem lehet.