Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 00:01:08

És megint előhúzott valamit a bűvös kalapjából. Zseniális, na. Imádom ezt az embert.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.11. 00:00:51

Most tessék megkérdőjelezni a hozzáértését. Tényleg nem top5-ös edző. Menjen is el!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
levproff
Director del Fútbol

2010.04.11. 00:00:46

Hihetetlen!Óriásit húzott!
Visca el Pep!
Visca el Barca!!! 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LM10
Director del Fútbol

2010.04.10. 23:59:52

Csak dicsérni tudom! 8) =D>

Madridistán írta valaki, hogy Pep 0:2-nél üvöltözött a csapattal, míg Pelle csak bambult. :wink: Ilyen fiatal, és mégis milyen zseniális! BRAVO!
másnap
Barça B

2010.04.10. 23:57:50

Köszönjük Pep!
" Isten ajándéka egy ekkora mágus, hogy ráadásul argentin az rendesen halálos..."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.10. 23:53:56

=D> =D> =D>

EGY ZSENI 8) Sokadszor bizonyítja!

nehogy azt higgyük, hogy olyan egyszerű, egy folyamatosan felforgatott,és más felállású csapatnál elérni az ilyen olajozott játékot.

Ő elérte a csapattal, mindenkinek nagy grt!

Elképesztő ez a fazon, zsinórban 4 :idea: klasszikust nyert 8) :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2010.04.07. 16:08:21

Olvasgattam a Messit éltető cikkeket és az egyikben Roberto Baggio is nyilatkozott. Aztán Pep valami olyasmit mondott, hogy Baggio előtt mindig nyitva áll az ajtó Barcelonában és talán valami szerepei is válla majd a klubnál az olasz. Kíváncsi lennék milyen szerepet szán neki Pep, ha egyáltalán lesz belőle valami, azért nem akárkiről van szó...
szerk.: bocs de nem találom a cikket.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.07. 15:50:42

Nem szabadott lehozni. Ha lehozzuk őt és utána talál egy gólt az Arsenal valahogy, megint kakiban a haza. Onnantól bármi lehet pár perc alatt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.04.07. 15:35:18

mindorokke_barca írta:
So-so.Nem akarok mindenben hibát keresni, mert Messi csatlakozott, azon kevés játékosokhoz, akik 4 gólt szereztek a Bl-ben, de egy igazán nagy edző lecserélte volna a 85-88. perc környékén, h zúgjon Barcelona.
Belekötni az edzőbe azért mert nem hagyta ünnepeltetni Messit?Komolyan mondom, ezt nem hiszem el...
Az Arsenal játékosai nem hentesek, egy pillanatig nem féltem attól, hogy valamelyik beleszáll.
Londonban ez volt a bajunk a végén, hogy elöl totál impotensek maradtunk a végére. Se Ibra, se Messi, de emberhátrányban nem volt mit tenni... Most viszont Messit a pályán kellett hagyni... Egy gólt bármikor találhattak volna. Hacsak nem létszügség nem szabad támadó nélkül hagyni egy csapatot a pályán.

A t....m kivan már a Guardiolát szidókkal. Lépten nyomon belekötnek.
1.Nem kötöttem bele, úgy kezdtem a hozzászólásomat eleve.

2.Egy pillanatig lehet te nem féltél, h beleszállnak Messibe, vagy bárkibe biztos más meccset néztünk.

3.Ennyi erővel Cruyff is egy "senkiházi", mert általában negatív kritikákkal jön elő, amik építő jellegüek.Én is így szántam a gondolatom.
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.07. 15:11:19

barca2010 írta:
mindorokke_barca írta: h zúgjon Barcelona.
akkor sem hiszem, hogy a Barcelona zúgott volna, hanem inkább Messi.
Nem úgy értette, hogy a Barcelona zúg, hanem úgy, hogy egész Barcelona zúg :D

De egyébként senkinek semmi oka nincsen a Mestert szidni :x
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.04.07. 15:09:47

So-so.Nem akarok mindenben hibát keresni, mert Messi csatlakozott, azon kevés játékosokhoz, akik 4 gólt szereztek a Bl-ben, de egy igazán nagy edző lecserélte volna a 85-88. perc környékén, h zúgjon Barcelona.
Nem gondolom,h így mérik egy edző nagyságát de,ha már itt tartunk akkor illik megjegyezni,h a Valencia ellen lehozta és zúgott Barcelona. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca2010
Jugador d'estrella

2010.04.07. 15:04:38

mindorokke_barca írta:
Belekötni az edzőbe azért mert nem hagyta ünnepeltetni Messit?Komolyan mondom, ezt nem hiszem el...
Az Arsenal játékosai nem hentesek, egy pillanatig nem féltem attól, hogy valamelyik beleszáll.
Londonban ez volt a bajunk a végén, hogy elöl totál impotensek maradtunk a végére. Se Ibra, se Messi, de emberhátrányban nem volt mit tenni... Most viszont Messit a pályán kellett hagyni... Egy gólt bármikor találhattak volna. Hacsak nem létszügség nem szabad támadó nélkül hagyni egy csapatot a pályán.

A t....m kivan már a Guardiolát szidókkal. Lépten nyomon belekötnek. Több pontunk van mint tavaly ilyenkor a bajnokságban, Magabiztosan jutottunk be az elődöntőbe. Eddig tökéletes a formaidőzítésünk. Ősszel, meg év elején visszafogottan de hoztuk a pontokat, amikor pedig elindul a hajrá olyan szinten odateszik magukat, hogy mindenkit agyonvernek. Nem szoktam jóslatokba bocsátkozni, de véleményem szerint szét fogjuk verni a Madridot is hétvégén. Mi kell még? Tökéletes edző nem létezik, mindenki hibázik de felháborítónak tartom, hogy sokan itt gyakorlatilag megkérdőjelezik az edzőnk hozzáértését...
Vártam volna doktor varga tamást, hogy ismét bejöjjön más nevével és lehordja mindennek Pep-et, ahogyan múlt héten tette, de valami miatt most elmaradt.. Csak mert tőled Pep mehet Isten hírével...
Teljesen egyetértek!!!Akik szidják Pepet, azoknak kellene menni innen a fórumról. Csak még annyit, hogy ha Messit lecserélték volna, akkor sem hiszem, hogy a Barcelona zúgott volna, hanem inkább Messi.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.04.07. 14:54:13

A t....m kivan már a Guardiolát szidókkal. Lépten nyomon belekötnek. Több pontunk van mint tavaly ilyenkor a bajnokságban, Magabiztosan jutottunk be az elődöntőbe. Eddig tökéletes a formaidőzítésünk. Ősszel, meg év elején visszafogottan de hoztuk a pontokat, amikor pedig elindul a hajrá olyan szinten odateszik magukat, hogy mindenkit agyonvernek. Nem szoktam jóslatokba bocsátkozni, de véleményem szerint szét fogjuk verni a Madridot is hétvégén. Mi kell még? Tökéletes edző nem létezik, mindenki hibázik de felháborítónak tartom, hogy sokan itt gyakorlatilag megkérdőjelezik az edzőnk hozzáértését...
Vártam volna doktor varga tamást, hogy ismét bejöjjön más nevével és lehordja mindennek Pep-et, ahogyan múlt héten tette, de valami miatt most elmaradt.. Csak mert tőled Pep mehet Isten hírével...
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.04.07. 11:50:42

Mikaos írta:
Barcaforever írta:So-so.Nem akarok mindenben hibát keresni, mert Messi csatlakozott, azon kevés játékosokhoz, akik 4 gólt szereztek a Bl-ben, de egy igazán nagy edző lecserélte volna a 85-88. perc környékén, h zúgjon Barcelona.
Pont azért igazán nagy edző Pep, mert NEM cserélte le Messit a 85-88.perc környékén - a Real Madrid meccs előtt. Ezzel tudatosította benne, hogy ez nála az alap teljesítmény, amit el lehet várni tőle, és Pep ezt várja el tőle a szombati meccsen is: egyszóval ne szálljon el magától.
Biztos igazad van.... :wink:

Bár kíváncsi lettem volna az emberek véleményére, ha az El Clássico előtt Diaby tudatosított volna egy lábtörést Messiben, h akkor mekkora edző lett volna 3 góllal fenn hagyni a csapat legjobbját.

A csapat győzelme az alapteljesítmény, nem hinném, h egy mesterhármas-négyes az alap elvárás Messivel szembe.

Nah a lényeg, h nyertünk, bár már a múlthéten is lehetett volna ez az eredmény, ha így cserél.
Kép
miihii
KHAL

2010.04.06. 23:12:52

Barcaforever írta: egy igazán nagy edző lecserélte volna a 85-88. perc környékén, h zúgjon Barcelona.

De ez már csak....
Sztem csak nem akarta zavarba hozni Leót.A különböző Campeónes ünneplések kivételével nem viseli vmi jól az éltetést :P Látszik,h csak pislogat szerényen ilyenkor. 8)

Am Pep tényleg nagyon rendben volt ma,csakúgy mint a team.
Hétvégére megint pörgesd fel őket,Mester!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.06. 23:07:30

Barcaforever írta:So-so.Nem akarok mindenben hibát keresni, mert Messi csatlakozott, azon kevés játékosokhoz, akik 4 gólt szereztek a Bl-ben, de egy igazán nagy edző lecserélte volna a 85-88. perc környékén, h zúgjon Barcelona.
Pont azért igazán nagy edző Pep, mert NEM cserélte le Messit a 85-88.perc környékén - a Real Madrid meccs előtt. Ezzel tudatosította benne, hogy ez nála az alap teljesítmény, amit el lehet várni tőle, és Pep ezt várja el tőle a szombati meccsen is: egyszóval ne szálljon el magától.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.04.06. 23:03:45

ozsimiki írta:szerintem most jól meccselt.

ha már visszavettünk a 2.félidőre, lehozta Bojant,és megerősítette a középpályát Toureval. nem várt sokat a cserével a 2.félidőben.

Iniesta becserélése is jó időben jött véleményem szerint, persze ott már nem volt nagy taktikai jelentősége.

De ez már csak....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.06. 22:58:37

szerintem most jól meccselt.

ha már visszavettünk a 2.félidőre, lehozta Bojant,és megerősítette a középpályát Toureval. nem várt sokat a cserével a 2.félidőben.

Iniesta becserélése is jó időben jött véleményem szerint, persze ott már nem volt nagy taktikai jelentősége.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.05. 11:12:59

messideco írta:Elég fura kis kezdő volt ez a mai. Maxwellt álmomban semgondoltam volna, hogy beteszi a középályára. Szerencsére jól sült el a dolog.
Többször rebesgettem már, hogy ott is meg tudná állni a helyét. Az Interben 1-2 meccsig még balszélső is volt. Számomra nem volt annyira váratlan. Jó döntés volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.05. 10:38:26

azért Vilanova megtaníthatná őt cserélni :D :wink:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.04.03. 21:59:53

Elég fura kis kezdő volt ez a mai. Maxwellt álmomban semgondoltam volna, hogy beteszi a középályára. Szerencsére jól sült el a dolog.
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.04.03. 21:40:02

Pep megadta a tiszteletet a Bilbaonak a mai meccsen.A tradicionálisan saját játékosokkal operáló vendégek ellen a lehető legtöbb saját nevelést játszatott.A cserék is erre utalnak :wink:

Merész kezdőt rakott össze mára a Mester,de bejött a dolog.
Szépen tettük a zsugát ebben a verzióban is.
Fel lehet adva a lecke,h kiket játszasson 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Entonii8
Barça B

2010.04.02. 12:49:18

Riquelme10... nem értem,h Abidallal mi a gondod.. Ha Alves ott van a jobb oldalon,akkor teljesen evidens,h Abidalnak annyiszor nem biztos,h fel lehet menni a baloldalon... Sztem Abidal jobb mint Maxwell.. Lomha? Én ahány csapatban játszottam, mindig az 1ik leggyorsabb védőt hagyták szögletnél hátul.. vajon miért Abidal a leghátsó ember.. :roll:
Igazából nem akarok vitázni arról,h ki a jobb, mert mindenkinek van szimpatikusabb játékos vagy antipatikusabb.. kinek a pap kinek a papné..csak már unalmas,h állandóan Abidalt offolják. :wink:
Guardiola nem tudja már motiválni a játékosokat??!Akkor nem vszínű,h láttad a legutóbbi meccset.. A hozzászólásod többi részével 1etértek...:D
Nem álmodozni kell...
Riquelme10
Barça B

2010.04.02. 11:15:52

Teljesen egyetértek faithnomore-al. Pep sokszor rosszul rakja össze a kezdőt. És az a tavalyi hűde nagy és szuper rotáció is csak a kedvenceinek adott játéklehetőség volt. (Busquets, Keita, Piqué, Pedro) , akit nem szeretett (Bojan,Cáceres ,Gudi, Sylvinho, v Maxwell vs Abidalt se értem) Azt mindenki elismeri h Touré jelenleg a legjobb a posztján , és Busi miatt már egy csomó pontott vesztettünk idén ( a gólpasszaira gondolok volt kb. 5 idén , vagy most Fabregast is megtalálta a 1-ő gól elött) Keita londonba egy 0 volt. Támadásban és védekezésben, meg sztem ő egyáltalán nem Barca-kezdő szintű játékos kiegészítő embernek max. (de 20 milláért) technikailag nem negy szám. Piqué klassis lett. Pedro: én nem szeretem őt inkább bojonnak adtam volna azt a sok lehetőséget, sok gólt lőtt , fontosakat is, de összjátékba gyenge, bár kezd javulni és sok a technikai hibája egy Barcelonába, elhagyja a labdát... bár gyorsaságat néha jól kihasználja, de ő sose lesz klassis játékos, és lassan már bérelt helye van a csapatba. Abidal sztem nem nagy szám egy-egybe nem jobb Maxwellnél , Navas 15 perc alatt 5-ször ment el mellette. de fizikailag és fejjel jobb támadójátéka 0. Maxwell pedig előre fantasztikus jobb és bal oldalon is, a védekezést is megoldja, Walcott bárkit lefutna, még azt a lomha Abidalt is. Ő egy Barcának ideális balhátvéd. Am én megkérdőjelezem Pep edzői kvalitásait mert cserélni nem tud és Cruyff adja neki a tanácsokat, a csapatot meg Rijkaard, Begiristain, és Laporta rakta össze, a motivációt ő adta és ez egy darabig tökéletes volt de már kevés, pl a feltolt védekezés ellen még mindig semmit nem tudnak kezdeni, pedig lassan vége a szezonnak, egyszer erre Iniesta is utalt.
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
barca2010
Jugador d'estrella

2010.04.02. 10:11:06

Vedd ki az animált smiley-t!
Fecooo írta:
barca2010 írta:Ez most komoly, hogy Pepnek mennie kell, ha Nunez lesz az elnök?
Vissza akarja hozni ezt a gyökér Van Gaalt?
Valaki tud erről valamit?
Remélem csak egy jó áprilisi tréfa, ha nem, akkor inkább Milan drukker leszek, de ezt a pökhendi Hollandot úgy utálom, mint a 'mit is' ?.
nem mondod komolyan, h bevetted?
Nunez idén 79 éves, egyszer már belebuktunk a hollandosításba, te komolyan bevetted azt a részt, h Pep-et pályagondnoknak akarják, meg Laportát az üzbegisztáni konzulátusba? sztem ezek azért eléggé árulkodó jelek arról, h itt vmi nem stimmel ;)
Gondoltam, hogy valami vicc, mert eléggé hihetetlen dolgok voltak benne, de a mai világban már ki tudja!?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Válasz küldése