So-so.Nem akarok mindenben hibát keresni, mert Messi csatlakozott, azon kevés játékosokhoz, akik 4 gólt szereztek a Bl-ben, de egy igazán nagy edző lecserélte volna a 85-88. perc környékén, h zúgjon Barcelona.
Belekötni az edzőbe azért mert nem hagyta ünnepeltetni Messit?Komolyan mondom, ezt nem hiszem el...
Az Arsenal játékosai nem hentesek, egy pillanatig nem féltem attól, hogy valamelyik beleszáll.
Londonban ez volt a bajunk a végén, hogy elöl totál impotensek maradtunk a végére. Se Ibra, se Messi, de emberhátrányban nem volt mit tenni... Most viszont Messit a pályán kellett hagyni... Egy gólt bármikor találhattak volna. Hacsak nem létszügség nem szabad támadó nélkül hagyni egy csapatot a pályán.
A t....m kivan már a Guardiolát szidókkal. Lépten nyomon belekötnek. Több pontunk van mint tavaly ilyenkor a bajnokságban, Magabiztosan jutottunk be az elődöntőbe. Eddig tökéletes a formaidőzítésünk. Ősszel, meg év elején visszafogottan de hoztuk a pontokat, amikor pedig elindul a hajrá olyan szinten odateszik magukat, hogy mindenkit agyonvernek. Nem szoktam jóslatokba bocsátkozni, de véleményem szerint szét fogjuk verni a Madridot is hétvégén. Mi kell még? Tökéletes edző nem létezik, mindenki hibázik de felháborítónak tartom, hogy sokan itt gyakorlatilag megkérdőjelezik az edzőnk hozzáértését...
Vártam volna doktor varga tamást, hogy ismét bejöjjön más nevével és lehordja mindennek Pep-et, ahogyan múlt héten tette, de valami miatt most elmaradt.. Csak mert tőled Pep mehet Isten hírével...