csababarca írta:Az alapfelvetés az volt, hogy meggyőzi a károgókat.
A károgók a szurkolók egy része.
Én arra reflektáltam, hogy akik eddig nem ismerték el, azok már nem fogják sose, alkosson bármit a cityvel vagy más csapattal.
Bobnak igaza van, akik azzal dobálóznak, hogy azzal a barcával könnyű volt, azoknak a véleménye nem sokat ér.
Ez így van és ahogy lejjebb is írták jó párhuzamot lehet vonni Busival. Őt is mindenki szidja, hogy egy tök átlagos játékos, belekerült egy jó csapatba és abból élt. Max. egy jó pszichológusként ismerik el, mert volt egy Ini-Xavi-Messi triója akivel akárki sikeres lett volna. Amellett az igazolásait is folyamatosan kritizálják, mindenki Csigával meg Ibrával jön. Arról viszont nem szól a fáma, hogy hozta Danit, aki az egyik legfőbb letéteményese volt a sikereknek vagy Keita aki szintén fontos láncszem. De nem csak Deco-t és Ronniet volt töke elküldeni, Yaya-nak se átallott kevesebb szerepet osztani Busi javára. Mondjuk ezért a Barca szurkolók is ki akarták "nyírni", de végül nem bizonyult hibának, sőt!
Kíváncsi vagyok mi lesz az első lépése Manchesterben. Lesz-e ott is valami nagytakarítás és kiket hozhat. Azért nem túl fiatal a keret, nem csodálkoznék, ha elküldene néhány játékost és frissítene.
Luchot talán még kevésbé ismerik el, pedig ő volt az aki radikálisabb változásokat eszközölt. Mind Martino, mind Tito a poszt-Pep játékból élt. Ő viszont szinte minden csapatrészt megreformált. Ami Pep-nél a Xavi-Ini-Messi trió volt, most az MSN-el kezdik ki. Arra viszont nem gondolnak az emberek, hogy mibe keült ezt összehozni. A kp, ami a Pep-érában a kulcs volt, az is komoly változáson ment át, és azt se felejtsük el, hogy egy olyan csapattal triplázott, aminek rohadt vékony volt a padja.
Mindenesetre én szurkolok Pepnek, az első évében még nem várok hatalmas sikereket, rendbe kell tenni ezt a szétesett, koncepció nélküli keretet, ami komoly frissítésre szorul. Azt se feledjük, hogy a hatalmas edzőzseni Mou is mit alkotott egy egységesebb, erősebb Real-al első évében. Pellegrini azért nem egy gyenge Madridot hagyott rá.