Leo Messi
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Leonak jót tenne egy óra kispad az Espanyol ellen, utóbbi 2-3 meccsen nagyon enerváltan játszott. Coutinhóval a helyén talán elbírná a csapat a hiányát.
Bár elképesztő, hogy még így, gyengébb formájában is szinte minden alkalommal hoz egy meccset eldöntő mozdulatot.
Bár elképesztő, hogy még így, gyengébb formájában is szinte minden alkalommal hoz egy meccset eldöntő mozdulatot.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez oké, én csak az Aranycipő tekintetében néztem, 18 csapatos portugáloknál a 2-es szorzó nagyjából ugyanaz a szint lenne, mint a franciáknál 20 csapattal 1.5-ös szorzó, az korrekt volt tavaly.
Ettől még szerintem te is érzed, hogy a portugál bajnokság csapatai, kanyarban sincsenek a PSG illetve szerintem a Lyon is pl messze előttük jár és habár a Monaco nem ugyan az mint tavaly, de véleményem szerint ők is.S.Agüero írta:Elég nagy vicc, hogy cseréltek a Portugál Ligával, mert ott ugye csak 18 csapat van, tehát úgy a 2x-es szorzó korrekt, a franciáknál meg ugyanúgy 20 csapat van, ott a legegyszerűbb Aranycipősnek lenni most szerintem.
Eszem ágában nem volt.recrea írta: És burkoltan lehülyéz

És burkoltan lehülyézTripleH írta:Recrea: A szó együtthatót jelent.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Elég nagy vicc, hogy cseréltek a Portugál Ligával, mert ott ugye csak 18 csapat van, tehát úgy a 2x-es szorzó korrekt, a franciáknál meg ugyanúgy 20 csapat van, ott a legegyszerűbb Aranycipősnek lenni most szerintem.
-
- Jugador del Barça
TripleH írta:Tavaly még 1,5x volt, de inkább egy francia bajnokság legyen 2x szorzó, mintsem a portugál. Ha jól nézem őket cserélték meg.Ronaldinho0408 írta:Kicsit off, de mégiscsak Messit érinti leginkább, esetleg Suarezt.
Mióta kétszeres a francia bajnokság gól szorzója az aranycipőnél ls legfőképpen miért. (lehet, hogy már régóta, csak valahogy ösztönösen másfelesnek gondoltam) De gondolom ez is Bl, meg nemzetközi szereplés alapján rangsorolódik, ennyire jó eredményeket hoznak a francia klubok? Ok, ott van a PSG, illetve a Monaco sem teljesít rosszul, de ez igencsak friss dolog, a Monaco pl a tavalyi éven kívül nem tudom, korábban meddig jutott el.
Recrea: A szó együtthatót jelent.
Jelenleg szerintem az angol és spanyol liga kiemelkedik az összes többi közül, utána német, (azzal is lehetne kezdeni valamit, hogy nekik 4 meccsel kevesebb jut) olasz, ahol mostanában talán nem annyira magas a színvonal, de ha mást nem az alapvetően védekező felfogás felértékelheti az ott elért találatokat.
Azzal, hogy összevásároltak egy "világverő" psgt egy kutyautő bajnokságon belül, logikusan inkább csökkennie kéne a szorzónak

Én csak simán azt hittem hogy a katari csóka ezt is elintézte Neymarnak ugyanolyan sportszerű módon ahogy megszerezték a 2022es VBt is. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tavaly még 1,5x volt, de inkább egy francia bajnokság legyen 2x szorzó, mintsem a portugál. Ha jól nézem őket cserélték meg.Ronaldinho0408 írta:Kicsit off, de mégiscsak Messit érinti leginkább, esetleg Suarezt.
Mióta kétszeres a francia bajnokság gól szorzója az aranycipőnél ls legfőképpen miért. (lehet, hogy már régóta, csak valahogy ösztönösen másfelesnek gondoltam) De gondolom ez is Bl, meg nemzetközi szereplés alapján rangsorolódik, ennyire jó eredményeket hoznak a francia klubok? Ok, ott van a PSG, illetve a Monaco sem teljesít rosszul, de ez igencsak friss dolog, a Monaco pl a tavalyi éven kívül nem tudom, korábban meddig jutott el.
Recrea: A szó együtthatót jelent.

-
- Jugador del Barça
recrea írta:Idéntől.Ronaldinho0408 írta:Kicsit off, de mégiscsak Messit érinti leginkább, esetleg Suarezt.
A portugál ligával cseréltek, és sztem azért, amit írsz. UEFA koefficiens alapján sztem, jelentsen bármit is a szó.
Köszi a választ! kicsit megalapozatlannak érzem, de biztos ki van ez matekozva
Idéntől.Ronaldinho0408 írta:Kicsit off, de mégiscsak Messit érinti leginkább, esetleg Suarezt.
A portugál ligával cseréltek, és azért, amit írsz. UEFA koefficiens alapján sztem, jelentsen bármit is a szó.
-
- Jugador del Barça
Kicsit off, de mégiscsak Messit érinti leginkább, esetleg Suarezt.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
13. kapufáját lőtte az Alaves ellen. Simán vezetné az aranycipőért folyó versenyt, ha kicsit szerencsésebb.
Igaz, így is csak 1 góllal van lemaradva, és kevesebb meccset is játszott, mint a többiek. Cavani és Kane vezet 21-el, utánuk jön Messi és Immobile 20-al. Azonban az angolok 24, a franciák 23, az olaszok meg 22 fordulón vannak már túl, míg a spanyolok csak 21-en.
Igaz, így is csak 1 góllal van lemaradva, és kevesebb meccset is játszott, mint a többiek. Cavani és Kane vezet 21-el, utánuk jön Messi és Immobile 20-al. Azonban az angolok 24, a franciák 23, az olaszok meg 22 fordulón vannak már túl, míg a spanyolok csak 21-en.
Messit nem zavarja a rotáció...érthetetlen 

Tegnap is nagyon jól ment,feljebb kapcsolt a 2. félidőben,nem is tudtak semmit csinálni a védők. Jót tett neki szerintem a tizenegyes után. Ha nem jön közbe sérülés megint aranycipő esélyes,és ha sokáig megyünk a Bl-ben akkor nem kérdés a laszti sem. Tudom,hogy kb lehetetlen,de nagyon szurkolok neki a VB-n is,hogy jöjjön ki belőle az állat,és húzzák be valahogy. Ezzel a Messi-Suarez duóval meg sikeres szezon lehet,csak legyen vége a sérüléseknek.
- noname
- Llegenda del Barça
Hihetetlen, amit idén is művel. Az a kitartás. Sokszor volt már neki is hullámvölgye (amikor nem védekezett, alig futott). Ehhez képest idén gyakran jár labdát szerezni a saját térfelére és küzd minden labdáért. Már nem olyan gyors, mint 10 éve, de ezt remekül kompenzálja. Legyen az levétel, csel, bármi, minden mozdulata egy labdakezelési bravúr. Azért a fantasztikus labdakezelésért, amiért Iniesta volt egy ideig a világ legjobb kp-jaként számon tartva, Messinek csak egy fegyver az arzenálban a sok közül.
Mindig tartottam attól, hogy 30 felé visszaesik. Lassul, a sok rúgás, amit kapott érezteti hatását stb. Ehhez képest sikerült mindent úgy kompenzálni, hogy nem kellett hátrább menjen egy sorral a kp-ra, ugyanazokon a posztokon ugyanolyan jól játszik.
Rengeteg embert idegesít, hogy mindig Messi és Ronaldo kapja az Aranylabdákat, de van még 2 olyan játékos, aki ennyire domináns, aki ennyiszer visszatért hullámvölgyből ?! Messinek az ilyen meccsei után érzem azt, hogy a többi játékos csak gyenge amatőr. Nem szükséges ide Neymar féle látványos csel vagy egy Ronaldinho. Egy finom mozdulattal eléri, hogy az ellenfél védő egymáson essenek át!
Mindig tartottam attól, hogy 30 felé visszaesik. Lassul, a sok rúgás, amit kapott érezteti hatását stb. Ehhez képest sikerült mindent úgy kompenzálni, hogy nem kellett hátrább menjen egy sorral a kp-ra, ugyanazokon a posztokon ugyanolyan jól játszik.
Rengeteg embert idegesít, hogy mindig Messi és Ronaldo kapja az Aranylabdákat, de van még 2 olyan játékos, aki ennyire domináns, aki ennyiszer visszatért hullámvölgyből ?! Messinek az ilyen meccsei után érzem azt, hogy a többi játékos csak gyenge amatőr. Nem szükséges ide Neymar féle látványos csel vagy egy Ronaldinho. Egy finom mozdulattal eléri, hogy az ellenfél védő egymáson essenek át!
A Fifa egy szégyen
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
If Messi provides an assist in today's game, he will have set up a teammate in five consecutive La Liga matches for the first time in his career.
And if scores and assists, he will have both scored and assisted in four consecutive La Liga games for the first time ever.
Hát meg lett mindkettő
Első félidőben ő is aludt, de a másodikra felpörgött, és hozta azokat, amiért Messi.
Ja és nem mellesleg megdöntötte Müller 39 éves gólrekordját
And if scores and assists, he will have both scored and assisted in four consecutive La Liga games for the first time ever.
Hát meg lett mindkettő

Első félidőben ő is aludt, de a másodikra felpörgött, és hozta azokat, amiért Messi.
Ja és nem mellesleg megdöntötte Müller 39 éves gólrekordját

- visca el barca
- Presidente del Barça
soha nem értem minek lövi laposan a büntiket. van neki az a fajta, amit ugyanúgy baloldalra lő mint a tegnapit, de izomból, fel, a felső sarokba, a kapusok méterekre vannak tőle. annál jobb bünti nincs.
én vmiért úgy érzem sokba fog fájni ez a kihagyott tizi. ha tegnap belövi, az idegenbe lőtt góllal 10000% h meg van a továbbjutás, most meg majd lehet görcsölni
én vmiért úgy érzem sokba fog fájni ez a kihagyott tizi. ha tegnap belövi, az idegenbe lőtt góllal 10000% h meg van a továbbjutás, most meg majd lehet görcsölni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A tegnapi volt egyébként a 100. büntetője karrierje során.
77-et belőtt
22-őt kihagyott
1-et lepasszolt.
Rém gyenge ha az ő szintjéhez mérjük. És le merném fogadni, hogy az utóbbi 2-3 évben hagyta ki a javát.
77-et belőtt
22-őt kihagyott
1-et lepasszolt.
Rém gyenge ha az ő szintjéhez mérjük. És le merném fogadni, hogy az utóbbi 2-3 évben hagyta ki a javát.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
majd meglátjuk ha kiestünk, hogy mennyit kóstált.Nero. írta:Nálam minden idők legjobbja de ma is sokat kóstált az elbohóckodott 11ese..
amúgy ebben nem láttam bohóckodást, odarakta erővel, nagyot védett Lopez.
amikor nagyon kell, akkor beveri, lásd real elleniket, a chelsea elleni az egyetlen ami eszembe jut, hogy sokba került. de az meg egy elátkozott párharc volt, a kihagyott tizi nélkül is tovább kellett volna menni 5-6 gólos különbséggel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nálam minden idők legjobbja de ma is sokat kóstált az elbohóckodott 11ese..
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- terrer
- Jugador del Barça
Messi úgy működik, hogy ha amúgy is rossz meccset játszik, akkor a legtöbbször a büntető is kimarad. Ma is látszott a testbeszedén amikor odaállt, hogy ez most nem megy be. Lesétálta a mait és még így is kiemelkedett. Így szükség lesz rá a visszavágón is.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Érdekes, hogy az egyik legkönnyebb dologban a leggyengébb. Utóbbi években jobban lövi a szabadokat, mint a büntetőket. Pedig annó nagyon beverte a tiziket. Most meg kapásból feltudunk sorolni több olyat aminek nagyon fájó következményei voltak.
Rettegnék ha egy sorsdöntő meccsen kapnánk egy tizit egy döntő szituációban.
Viszont az is meglepő, hogy mostanában a többi nagy is mennyit kihagy. Neymar és Suárez is hibázott többször mikor átadta nekik Leo. Mondhatnám még CR-t, Dybalát is így fejből.
Ma meg egyértelműen átengedhette volna másnak. 3 szabadot is a sorfalba lőtt, két helyzetet is elrontott amit máskor megold, szóval éreznie kellett volna, hogy ma nem megy.
Rettegnék ha egy sorsdöntő meccsen kapnánk egy tizit egy döntő szituációban.
Viszont az is meglepő, hogy mostanában a többi nagy is mennyit kihagy. Neymar és Suárez is hibázott többször mikor átadta nekik Leo. Mondhatnám még CR-t, Dybalát is így fejből.
Ma meg egyértelműen átengedhette volna másnak. 3 szabadot is a sorfalba lőtt, két helyzetet is elrontott amit máskor megold, szóval éreznie kellett volna, hogy ma nem megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2018.01.18. 00:15:01-kor.
-
- Jugador del Barça
Lőtt ő már távolról szabi gólt. Casillas ellen kettőre is emlékszem.
https://www.youtube.com/watch?v=sVuVC3EqObY" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=0NY9TNGb6pw" target="_blank
Valamivel talán közelebb vannak ezek, de nagyjából az a kategória szerintem
https://www.youtube.com/watch?v=sVuVC3EqObY" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=0NY9TNGb6pw" target="_blank
Valamivel talán közelebb vannak ezek, de nagyjából az a kategória szerintem
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem akármilyen góllal döntötte meg Müller bajnoki gólrekordját, gratulálok, még sok ilyet!
https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5AE968AA
Megpróbálta lemásolni Neymar Villarreal elleni gólját, csak a kapus kivédte.
Plusz ma volt egy szép sarkazása, meglepő volt

https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5AE968AA
Megpróbálta lemásolni Neymar Villarreal elleni gólját, csak a kapus kivédte.

Plusz ma volt egy szép sarkazása, meglepő volt